Zobacz pełną wersję : Jajko w proszku
witam
Ostatnio usłyszałem na siłowni że chłopaki kupili jajko w proszku. Znalazłem na allegro taki wynalazek w cenie 30 zł za 1 kg. Co o tym sądzicie? Czy rzeczywiście taki proszek zastąpi mi te 3 jajka spożywane rano na śniadanie?
jesli spozyjesz w odpowiedniej ilosci. Zapewne chodzi Ci o albumine ?
Przysiądź chłopcze i posłuchaj mojej historii...
Kiedyś dawno dawno temu jadłem na noc kazeine za 200zł a teraz jem śląską z musztardą za 14,99/kg i lepiej na tym wychodze.
a duzo lepiej bys wyszedl na zjedzeniu jakiegos miecha
krolik_szaleniec
28-12-13, 18:31
Ja wczoraj na noc zjadłem 6 jajek na miękko z papryką i pepsi light cytrynową + jeszcze pół cytryny wyciśniętej - pycha :)
a duzo lepiej bys wyszedl na zjedzeniu jakiegos miecha
ryba często na noc leci, jajka z papryką no prosze, podejrzewam, że proszek z papryką już by tak nie smakował
Jeśli, to jest to co myślę to zwykła chemia. Kiedyś w anglii spotkałem się z czymś takim, oni z tego często robią jajecznicę :] Masakra hehe Nie polecam!!!
Ja osobiście też nie polecam. Nie ma to jednak jak naturalne zdrowe jajeczko! Najlepiej od tych kur karmionych bez GMO ;P
takich jaj jeszcze nie było
Ja tam wolę naturalne jajko
Kordian Skibiński
19-04-14, 05:37
przeciez jajka są tanie , zwłaszcza teraz w promocji - pamietaj opieraj sie na JEDZENIU nie na proszkach bo daleko tak nie zajedziesz - teraz były np jajka w promocji w REAL l po 9,89 zł za 30 sz rozmiar L - 10 kratek wyjąłem odrazu hehehe
ze tak powiem... gdzie w tym cel? Jaki cel ma jedzenie jajek w proszku, skoro zwykle sa tanie i sa zrodlem naturalnych skladnikow odzywczych? Nie rozumiem. Poczekajmy, az "kulturysci" zaczna jesc otreby w proszku, miecho, banany i jogurty :D