Zobacz pełną wersję : pare porad jest tu niezbędne
mam w planie
1-11 omka 750 ew
1-10 deka 400 ew
9- 14 winstrol tab 40ed
od 6 tyg nolva 10mg
na odblok clom nolva hcg
jakie środki i jak je stosować aby nie było problemów z prolaktyną i zaburzeń libido?? czy może coś takiego wystąpić ?
wcześniej miałem meta 40ed test enan 500ew deca 200ew i zadnych problemów nie miałem a odblok to clom i nolva i tylko 1 hcg
fallenursus
07-11-13, 21:37
Czemu nolva od 6tego?
Jak dobrze przytezymasz estro to prolaktyna nie powinna puknac. Nolva to dupny pomysł imho jako kontrola e2. Sama nazwa wskazuje że to serm a nie inhibitor aromatazy.
Przy tak niskiej dawce nandrolonu powinna sama b6 400/600mg styknac. Jak besiesz wiedział że to od prolaktyny a nie od e2?
nolva to na gino bo mam skłonności . troche nie kumam o co chodzi ... :/ jak mam zadbać o to aby nie było żadnych problemów i co brać i jak
bo na takich dawkach jeszcze nie jechałem więc się o libido obawiam żeby nie walić miekkim :)
fallenursus
07-11-13, 22:10
Aromasin zamiast nolvy jak masz skłonności do gino. Hcg podczas cyklu i będzie si. Pod koniec cyklu badania i będzie z czego rozpisać pct bo tak można strzelać.
W połowie cyklu też dobrze badania wtedy widać co gdzie i czego brak.
Exe najlepsza zabawka na zbijanie estro. Niby drogo wychodzi ale jak sie ale paczka spokojmie wystarczy na dwa cykle.
jaki jest koszt takich badań jeśli chodzi prywatnie?? bo nie chce mi sie po endokrynologach biegać
Tes,e2,prolaktyna, u mnie po 25zl jedno
lekarz rodzinny nie może dać skierowania ? czy musi być od specjalisty
mozesz isc prywatnie do przychodni gdzie maja laboratotium.