PDA

Zobacz pełną wersję : Geranium a badania antydopingowe

xxmłodyxx
27-10-13, 17:02
Witam. Niewiem czy wgl dobre miejsce na ten temat. Chodzi mi o to ze przygotowuje sie do zawodów w trójboju siłowym. Chciałem sobie pobrac troche supli typu mesomorph starego typu który ma w skladzie geranium, ale wyczytałem ze jest to zabroniona substancja. http://www.antydoping.pl/pl/aktualnosci,7094 Czy wiecie moze ile czasu wykrywalne jest to w moczu? Niechce przez gówno odpasc. (jezeli wgl wystartuje)

persik06
27-10-13, 17:12
Jeśli jest to niedozwolone to dopuść. I tak do tego dojdą że brałeś ten specyfik. Nie wiem co to za suple ale troszkę przeczytałem i też mi się spodobał.

Edit/ nie podajemy linków do innych sklepów oprócz BCAA

DTX
27-10-13, 17:22
Z tego co wiem zabronione tylko w dniu zawodow

MAXIMUS 2
27-10-13, 17:31
Młody co drugi tam jest tak z koksowany ze sok uszami im wylatuje :) a ty sie geranium martwisz chłopoku :)

Gangsta Latino
27-10-13, 17:31
z tego co czytałem, to w ogóle jest zabronione. Dlatego teraz odchodzą od gery i wrzucają coś nowego np. tak jak zrobili w Loaderze II.

Co do wykrycia, to nie wiem jak to jest. Słyszałem, że do 4 tygodni się utrzymuje, ale w tym przypadku niech się wypowie ktoś kto wie na 100%

.rocky
27-10-13, 19:02
o ile jeszcze znajdziesz pierwotne wersje tego meso

xxmłodyxx
27-10-13, 20:08
o ile jeszcze znajdziesz pierwotne wersje tego meso

Stoi w szafce xD

Maximus

wiem ze wala koks. Ale jak zajme wysokie miejsce a jestem nowy to 95% ze wezma mnie na sikanie w pojemnik.

ht
28-10-13, 10:36
Co to za zawody na puchar w bb wychodza nabici sokiem se az z nich cieknie, a na zawodach ts kylisz ze beda bawix sie w badania?myslr ze na Poziome reprezentacji polski moga sie bawic w testy... Chodziaz na 100% nie jestemcpewnie. To tylko moje zdanie. Nie znamsie na ts i nie wiem jsk tam z testami.

xxmłodyxx
28-10-13, 12:31
Co to za zawody na puchar w bb wychodza nabici sokiem se az z nich cieknie, a na zawodach ts kylisz ze beda bawix sie w badania?myslr ze na Poziome reprezentacji polski moga sie bawic w testy... Chodziaz na 100% nie jestemcpewnie. To tylko moje zdanie. Nie znamsie na ts i nie wiem jsk tam z testami.

W TS doping jest zabroniony....Za złapanie Cie na dopingu mozna dostac zakaz skartu na jakis czas i kare pieniezna