Zobacz pełną wersję : słabo ??!!
red89bojler
17-10-13, 17:36
Wiatam ;) mam małe pytanko ;D niewiem czy jestem przewrazliwony czy cos jest nie tak ;p mianowicie zaczołem 10 >--->> propa alchemi z enanem równiez alchemi ;) prop co 2dni 100 enan co 5 dni 250 po skonczeniu propa enana dałem co 4 dni 250 ;> jestem na 7 tygodniu ;> przyros wagi 5kg siła torche ;/ łapa 0,6 cm ;/ pytanie czy nie za złabo ;> waze 100 kg czy nie bije za mało tego tescia teraz ;> mam jeszcze winkov w tab ale to na koniec cykl ma trwac 17/18 tygodni ;> ;D dieta jest , odzywki typu aminokwasy białko na braki sa ;/ zwiekszyc dawke czy tragizuje ;D
O widzisz kolego moim zdaniem panikujesz, saa to nie cudowny soczek co po 1czy 2 bombie zrobi z ciebie byka :) większość myśli ze to cudowny lek na mięśnie, fakt trochę pomaga ale tez za ciebie roboty nie zrobi.
Nie panikuj skonczysz cykl przeanalizujesz wszystkie plusy i minusy i czy warto :)
A wiecej nie znaczy lepiej
Jesli to nie ctwoj pierwszy cykl to zdecydowanue zwieksz dawke. Moze alchemia zanizona...rozne sa opinie o tym labie.
fallenursus
18-10-13, 12:15
Biles ok 750 testo na tydzień z kickiem.
Po odjęciu propa bijesz teraz ok 400testo na tydz.
Cudownie.
red89bojler
18-10-13, 15:59
no nie jest to moj 1 cykl ;p no tak mi doradzili tutaj ;D podac ksywe hahaha ;D ?? to do ilu zwiekszyc ;/ ???
fallenursus
18-10-13, 16:03
Z tego co pisales ze cches robić a co teraz piszesz ze zrobiłeś to jest różnica proszę pana :) ja w tym palcyma nie miszal :p
red89bojler
18-10-13, 16:10
hehehehe ;p troche nie rozumie co pisałem a co zrobiłem <mysli> ;p wiec co doradzisz fallenususie ;D ?? mleko sie wylało ale zycie idzie dalej ;p
fallenursus
18-10-13, 16:13
250 co trzy dnlub pon/śr/pią
red89bojler
18-10-13, 16:20
oki wielkie dzieki ;D ;p
250 co trzy dnlub pon/śr/pią
Właśnie studiuje ta wersje tylko że 350mg pon/śr/pią :)
bo mi telefon padł i nie ma kto przypomnieć co 2 dni :)
red89bojler
18-10-13, 16:35
maximus a powiedz mi zejsc potem z tego jakos na koniec czy jak to zrobic ?? ;> to bedzie pon sr pia ;D własnie wrociłem z lazienki ;D no bo pietek ;D
maximus a powiedz mi zejsc potem z tego jakos na koniec czy jak to zrobic ?? ;> to bedzie pon sr pia ;D własnie wrociłem z lazienki ;D no bo pietek ;D
Kolego są różne szkoły ja daje ogień do końca :) jak zejdę to już tylko na tamten świat :)
Nie bawiem sie w piramidki itp zaczynam grubo i tak kończe :)
red89bojler
18-10-13, 16:50
hahahaha podoba mi sie Twoja wizja swiata ;D lepiej umrzec duzy niz zyc mały ;D ;p a co powiesz na temat odbloku jesli bede jakał tak z "ogniem " do konca ;> ??
hahahaha podoba mi sie Twoja wizja swiata ;D lepiej umrzec duzy niz zyc mały ;D ;p a co powiesz na temat odbloku jesli bede jakał tak z "ogniem " do konca ;> ??
Nie wiem nie zajmuje się odblokami dla mnie są zbędne szkoda flaków na te medykamenty Fall coś ci naskrobie
red89bojler
18-10-13, 16:57
nigdy sie nie bawisz odblokami po cyklonach ;D ?? wow ;D tak idzie ;D ??wsumie u nas na osiedlu tez chodzi taki gosciu strszy całe zycei na sokach i mowi ze NIGDY sie z tym nie bawil ;/ no ale powiedz mi co np ze spadkami po nie odblokowaniu sie ;> ??mit >> ?/
fallenursus
18-10-13, 17:04
Nienwiem co to odblok. Ju trzeci rok ON.
Offy są dla pizd.
red89bojler
18-10-13, 17:10
to bolało usłyszec ze jestem pizda ;D hahahaha ;p nie no ja jestem chyba jeszcze za cianki na 3 lata ON ;D ale moze kiedys kiedys kiedys ;D
to bolało usłyszec ze jestem pizda ;D hahahaha ;p nie no ja jestem chyba jeszcze za cianki na 3 lata ON ;D ale moze kiedys kiedys kiedys ;D
Nie no spoko odblok ok nie jesteś pizda :) jak bym miał z 20 lat mniej to morze jaki odblok by se zrobił ale moje stare kości źle znoszą clomidy i nolvadexy :)
właśnie długie cykle są dla pizd. bąd ON ok pół roku przestań to stanie sie człowiek pizdą
test na minusie= człowiek pizda
cięszko sie ogarnąć po czymś takim nie wykluczając depresji
P.S rozumiem żart
właśnie długie cykle są dla pizd. bąd ON ok pół roku przestań to stanie sie człowiek pizdą
test na minusie= człowiek pizda
cięszko sie ogarnąć po czymś takim nie wykluczając depresji
P.S rozumiem żart
hehe no przecież nikt mu nie karze pół roku na bombie być :0 ja tam preferuje cykle 12/14 week
fallenursus
18-10-13, 18:12
Max miałeś jakieś problemy z odblokiem po dwuletniej napierdalance?tak z ciekawości pytam nienzeby mniento interesowało czy cos kwa.
Max miałeś jakieś problemy z odblokiem po dwuletniej napierdalance?tak z ciekawości pytam nienzeby mniento interesowało czy cos kwa.
Nie żadnego :0 tylko że nie był to standardowy clom+nolva sprzęcik działał jak ta lala zresztą nie wiem nic o depresji po długich bombach :)
Depresje miałem jak byłem kiedyś na offie :)
fallenursus
18-10-13, 18:51
byłem kiedyś na offie :)
Takie kity może Vold lyknie....