Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Zachęcam do grania w League of Legends

janbaran33
08-10-13, 13:42
Witam, chciałbym was zachęcić do zagrania w tą wspaniałą grę PVP. Jeśli ktoś takie lubi zapraszam do obejrzenia filmika radze oglądać w najwyższej rozdzielczości :)

http://www.youtube.com/watch?v=XSHGtAxgLrY

Jeśli was przekonałem to zarejestrujcie się na stronie LoL'a i grajcie najszybciej zrobicie to tak.
Link do rejestracji : http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f8...3e501f583039612
Gra pobiera i instaluje się szybko tylko na późniejsze aktualizacje po odpaleniu gry trzeba trochę poczekać, ale warto!!! Czasami nawet do godziny czasu, ale zawsze możesz porobić coś innego zależy od prędkości Twojego komputera Ja w to gram i mnie ta gra bardzo wciąga :)

Pozdrawiam i zachęcam !

.rocky
09-10-13, 01:07
widzalemmm to ale gowno

janbaran33
09-10-13, 10:17
Niektórzy lubią takie gry PVP jak własnie LOL czy CS, a nawet Starcraft i Warcraft. A według Ciebie "gównem" nie jest co? Fifa? Haha, Bitch please.
W niektórych grach trzeba myśleć co robić, jak grać, a w innych poprostu idziesz i zabijasz jak w GTA V... i co to za sens grania? Pograć bym pograł w GTA, ale chyba tylko dla rozrywki na kodach, bo tam nic fajnego się nie dzieje.
Zacznij grać w gry dla myślących, albo w karty na kurniku. Czekam na odpowiedź w co Ty grasz kolego?

Pumbas
09-10-13, 15:23
Rocky gra w szachy.

szach mat dziwko.

fallenursus
09-10-13, 15:50
Janie Baranie spamujesz na każdym forum....

.rocky
09-10-13, 16:36
janbaran a ty zacznij uprawiac sport gwarantuje ze rzucisz te gry wpizdu i wyjdzie ci to na zdrowie i mi podziękujesz, ja w nic nie gram bo niemam na to czasu a jak już to jakiś bilard online albo remik/kości

janbaran33
10-10-13, 09:07
ok ok, wiesz gram ze znajomymi amatorsko w siatkówkę , ale mało czasu na to jest bo praca bardzo wciąga, między innymi dlatego zrezygnowałem z siłowni, bo nie powiem chodziłem 2 lata z hakiem i było widać już jakieś znaczące efekty teraz to tylko mi się przytyło i nie wiem co z tym zrobić jak będzie czas to i wszystko się ogarnie, a na komputer mam czas tylko w nocy

persik06
30-10-13, 20:45
Kolejne gówno jak i metin :) Bez obrazy dla wszystkich no-lifów co nie nabili 15lvl. Bitch please