Zobacz pełną wersję : pro-epi dragon
witam przymierzam sie do pierwszego cyklu na ph a dokładniej pro-epi (wiem ze jest to wedlog niektorych, nie przebadane go*no i lepsze jest zwykle saa ) ale podiołem decyzje wiec proszę tylko o krotką porade . Jakie odbloki do tego kupic , jakie oslonki co wgl jescze bęzie mi potrzebne aby zkompletowac cykl . Jeśli ktos cos wie na ten temat bardzo proszę o porade
fallenursus
01-10-13, 15:34
Skori nie przebadane gowno to jak ci kolego poprawne pct rozpisać?
Teraz juz rozumiesz czemu saa mniejsze zło?
Sorry bro.
saa tez nie jest do konca tak fajne , fakt ze są przebadane , ale tylko prosto z apteki , po prostu z tego co wiem musza byc przechowywane w odpowiednich warunkach a ja np nie mam dojscia do apteki . A zamawiająć metka od kogos kogo nie znma nie mam pewnosci ze ona nie lezala na słoncu czy na poczcie to gdzies nie lezalo w wylgoci itp niektore saa trzymaja w lodowkach
i przepraszam , pomylilem dzialy
fallenursus
01-10-13, 16:49
Myslisz że ta mieszanka zmodyfikowanych sterydów co chcesz brać to byla robiona legalnie ? Heh..dobre
no nie byla ale z tego co sie orietuje nie jest to jakies uper mega mocne , i nie sadze ze saa z nie wiadomo jakich zrodel bylo lepsze , po ph jakies skutki i po saa rowniez nic nie jest idealne jedynie kredka XD . Wracając do tematu o ktorey zapytalem orietuje sie ktos w tych sprawach?
epistejn żeby dzialalo i dalo efekt musisz je brac długo i w pozadnej dawce najlepiej dokup puche albo dwie i rozbij to na 10-12tygodni, to kosmetyk raczej niż jakas petarda, najlepiej jak bys dorzucil do tego jakiś testosteron, a po wszystkim normalne pct jak po koksie jakies hcg trochę kloma i będzie si
slim shady
01-10-13, 22:24
przeniosłem
ok wiec jak to wszytsko dawkowac , 2 puszki epi czyli 200kabow , colla flex (slyszalem ze epi wysusza stawy) , omega3 , esentialeforte , nova, i do tego DAA . Wiem ze to doscyc banalne pytanie , ale zalezy mi aby zrobic to wszytsko z głową
ps
czy odblok apteczny jest konieczny?
po epi wrzuc daa, raczej nie jest potrzebna apteka, koledzu to zajadają jak kreatynę, i zyja dobrze
a jak najlepiej brac to epi ? ile i kiedy ? i tak samo esentiale ? i daa
ogarnij to w necie poszukaj osobiście nie bralem wiec nie będę ci pisać rekomendacji z dupy
fallenursus
02-10-13, 18:16
Wszystko na temat wątroby jak chronić co działa a co nie znajdziesz tutaj (http://livertox.nih.gov)..