Siema. szukam laptopa. G³ownie do neta ale jak juz kupuje to taki zebym go jakis czas mia³ i zeby da³o sie pograc w lepsze gry(np gta v jezeli wgl wyjdzie na pc) No i zeby nie cie³y mi programy zadne. Znalaz³em cos takiego. http://www.notebooktest.pl/recenzja/recenzja-lenovo-z500-i7-3612qm-gt740m/ cena to ok³o³o 2.8-2.9k. Wiec jeszcze nie jest tak tragicznie. Co o tym myslicie? Nic innego w takiej cenie nie znalaz³em z lepsza karta.
nie no ten jest konkretny. za tak± cene masz zajebisty sprzêt, a lenovo i dell to najlepsi producenci wg mnie.
a je¶li chodzi o cenê, a nie spieszy ci siê, to mam tak± propozycjê:
ja jestem zapisany na newsletter allegro (nie wiem czy trzeba tam mieæ konto, aby otrzymywaæ newsletter, w kazdym razie ja mam konto).
i codziennie na maila przychodzi mi mail od allegro pod nazw± OKAZJE ALLEGRO, a w nim najlepsze oferty sprzedawców. a warto, bo w tym mailu s± ceny bardzo promocyjne,
sprzêt typu laptopy, rtv, tv obni¿ony ¶rednio o 500z³.
moim zdaniem warto tam siê zapisaæ i czekaæ, a¿ przy¶l± ciekaw± ofertê. ja tez szukam laptopa i codziennie przegl±dam te okazje.
jak w koñcu przyjdzie co¶, co mi bêdzie odpowiadaæ, to kupiê i bêdzie taniej o kilka stów. pozdro
Je¶li chcesz aby Laptop ci poci±gn±³ "GTA 5" to przynajmniej musisz szukaæ laptopa od 3500z³ , chyba ¿e chcesz komputer który poci±gnie 5 to od 2300z³.