Zobacz pełną wersję : Prop & meta
Siema witam wszystkich
staz :4lata
waga 85,5kg
Dieta YES
Ja z prosbą panowie
a więc mój młody postanowił sie wziąsc za doping
bedzie to jego pierwszy cykl takze prop i meta powinna wystarczyc
prob 1-10 100mg e2d
meta 1-4 20mg ed
Prosił bym was jakby wyglądało PCT Clom i Nolva bd potrzebne :)
Mogłbym prosic o rozpiske czekam na wasze odp pozdrawiam
za malo mety. w jaki lab celujesz?
mało chodzi o dawke ???
mysle ze 30mg robi juz robote
choc 20mg mnie tarzało pięknei :D
King Labs ponoc dobre prop i meta itp
a jak z tym PTC bydzie :D
Ja tam mało wiem i na niczym sie nie znam ale jak ma brać 20mg ed mataxu UG to nie ma co nawet głowy zawracać sam prop w tej dawce super
Fajnie :D
a z tym PTC co będzie panowie ???
fallenursus
20-08-13, 13:12
To jakiś cykl po kosztach czy piprostu lubisz dupsko kluc co dwa dni przez tak długi czas? Lexiales podobny cykl przecież dość dawno temu test to test w praniu różnicy nie ma czy krótko esteowy czy prop.
Polec ten sam cykl. PrErwe miałeś wystarczająca.
Czes falen :D
nie nie ten cykl to dla młodego wiesz i mysle ze jak na pierwszy raz ten srodek powinien byc dobry
bo mietek solo to chyba bez zensu :D
No i chce zeby miał to rozpisane PTC odrazu niz puzniej gonienie
i czekanie jak dżądra wruca do normy :D hehe
Gdybys mógł ,miał czas ogulnie to ładnie prosił bym o rozpiske mistrzu pozdrawiam :)
Jezeli to jego pierwszy cykl to solo prop lub meta ewentualnie enan
1-6/8 meta 30mg ed
Lub
1-8 prop e2d 75-100mg
A jeżeli na dwoch srodkach to
Meta 1-6/8 30mg ed
Prop 1-8/10 100mg e2d
Lub ewentualnie enan na 12 tygodni ale moze ciagnac nawet i 16 :)
Na oralach jada i 3 miesiące kamikadze to jak z antka przechodzisz na metr 6-8 tygodni to jest optymalnie na 1-4 na kicka nie ma.co dawac
fallenursus
08-09-13, 04:29
Zbędna.meta do propa. Za szybka kumulacja e2, swierzy nie będzie mial pojęcia co zrobić.
Albo enan/cypio
1-12/14 250 pon/czw
3-14/16 hcg 250iu c3d
Po ostatnim strzale hcg nolvadex 20mg przez pięć tyg.
Lub 100clom+40 mg nolv 5 dni 3nasteone tyg 50/20
Prop1-8 100mg eod
Dwa dni po propie sermy jak wyżej.
Jezeli teraZ nie bedzie wiedzial co zrobic z meta i propem na 8 tygodni co zrobi przy ktoryms cyklu gdzie dodatkowo poleci meta a jak wiąże przyszłość z tym sportem i bedzie musiał wejsc na 5 orali? Wino clen t3 itpp?
fallenursus
08-09-13, 15:19
przy ktoryms cyklu
Teraz kumasz?
Co do cyklu jeśli czujesz 20mg(king labs dobra firma) to jedz na tych 20 po co zwiększać stopniowo nie zawsze więcej znaczy lepiej :). Prop 100mg co drugi dzień. Odblokowanie Nolvadex+Provilon i jakis booster np.black devil powinien wystarczyć To moja opinia :).
Na pierwszy. Cykl każdy leci 1-8mete i jakos bezproblemowo na każdym n forum tak lecą osobiście w dwa miechy nie cale nie zrobi duzo miesa bo optymalnie mieso robi sie przy dłuższych cyklach od 3 miesiąca widac progres i tak nie każdy zostanie kulturysta
Mało wiarygodny Jesteś kolego, to jest moje zdanie a nie każdego z forum ;)
Peace...
To jak malo wiarygodny to zapraszam na nac w tym roku zobaczymy twoja wiarygodnosc w 6 tygodni to on mięsa nie zbuduje
Moja wiarygodność jest w moim dzienniku, przykro mi, nigdzie się nie wybieram ;)