Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Universal Animal Flex

gucio91
01-08-13, 11:36
Nabyłem ten produkt, w opisie było napisane że jest w saszetkach więc wyobrażałem sobie saszetki z jakim¶ proszkiem do rozpuszczenia, ja otwieram a tam woreczki i w każdym woreczku kilka jakich¶ tabsów :razz: pierwsze pytanie czy to jest to co trzeba czy wycięli mi wałka? Drugie pytanie, je¶li tak ma być z tymi tabletkami, to kiedy je brać? Wyczytałem że raz dziennie podczas posiłku, czyli wszystkie tabsy z jednej saszetki jem naraz 1 raz na dzień? I przy którym posiłku najlepiej jest brać? Przy ¶niadaniu, obiedzie? S± jakie¶ różnice że np. po obfitym posiłku gorzej zadziała itp. ? dzięki za pomoc

maniek1988
01-08-13, 11:51
Wszystko jest ok zawsze sa tabletki w saszetkach. Wszystkie na raz to jest jedna porcja po posilku moze byc po obiedzie raz dziennie

gucio91
02-08-13, 18:05
jeszcze jedno pytanko, czy ten suplement pomoże mi również na kręgi szyjne? Przy obrotach głow± cały czas mi co¶ tam chrupie i strzela. Po skończeniu całej paczki Animala mi to przejdzie czy działa tylko na stawy?

Baloniarz
02-08-13, 18:26
to ja tez mam pytanie :), czy ten suplement pomoże mi nasmarować (pobudzić) ciała jamiste ?? bo czasem jak mi staje to nie strzela ale często tak bele jak :)