PDA

Zobacz pełną wersję : Prosze pomozcie Mi!!!

Norbert89
30-07-13, 17:31
Mam 24 lata ,180cm a moja waga to 64kg, próbuje nabrać masy ale bez skutecznie cwiczyłem 4 miesiące na sucho i przytylem kilogram[załosne wiem ;p],miałem 2 miesiace przerwy bo dzieciak mi sie urodził i teraz zaczynam spowrotem posiłki 4 razy dziennie.Kupiłem kreatyne monohydrat nie wiem czy dobrze ;\poradzcie co moge do niej dokupic i jaki trening??? dziękuje z gory!!!

fallenursus
30-07-13, 17:35
Co do treningu to możesz spokojnie jakis cięższy full body wo lub Push/Pull z dwa trzy miesiące pocwiczyc. Co do papu to napisz coś tam zjadal na ten swojej mini niby diecie dziennie. Kreta może być jak i białko multiwitaminy o omega 3 lub komplet EFA

Norbert89
30-07-13, 17:52
codziennie rano wcinam płatki owsiane lub musli potem koło 13 makaron lub ryz z mięsem z kurczaka i z wazywami,16 jakies owoce serki itp.pod wieczor roznie to bywa bo nie moge nic w siebie juz wepchnąc ale tez jakies mieso ryz czy makaron!!!

szycha
01-08-13, 21:51
Sama kreta nie pomoże, mięsnie musza mieć "paliwo" aby rosnąć. Przykladowe diety http://www.e-gym.pl/showthread.php?67-Kilka-przyk%B3adowych-diet-na-mase

Hers
04-08-13, 16:53
Najważniejsza jest dieta, musisz dokładnie wyliczyć zapotrzebowanie kaloryczne i jeśli chcesz ćwiczyć na masę mięśniową, to dodaj wstępnie 300kcal do swojej diety.
Następnie wylicz B/W/T i dobieraj posiłki.

pozdro.