PDA

Zobacz pełną wersję : dodatki do kreatyny

wasp
30-07-13, 13:02
opłaca mi się do monohydrantu z vitalmaxa aminokawasy bcaa i przedtreningówkę np jack 3d i bcaa z vitalmaxa
straż na siłowni 12 miesięcy dieta na mase mam 17 lat oczywiscie pierwszy cykl waze 65kg

GLP
30-07-13, 16:03
Mono to mono, kupując bcaa patrz na proporcje i skład - polecam BCAA XPLODE, bo zjadłem już 5 kg tych aminków i za tą cenę nic mi lepszego nie trzeba. Jak chcesz przedtreningówkę dobrą to polecam znaleźć na allegro APS Mesomorph lub Plutonium pea bądź starego Show Time :) Podaj dodatkowe info - takie jak wzrost, wymiary, rodzaj sylwetki, rozkład makro w diecie to będzie można konkretniej się wypowiedzieć.

Pioter1994
30-07-13, 16:54
17 lat to torche za szybko na pre ja bym się wstrzymał, możesz sobie kofe solo zarzucić, albo jakiś kompleks typu Trec Life Energy (zjadłem 2 puchy tego w Twoim wieku, i bardzo dobre jak na start), lub Fitmax Don' stop (nie brałem tego akurat, ale skład wygląda ciekawie i cena ksusząca)

Co do BCAA to na masie zbędne, patrzac na wage można wywnioskować, że aero raczej nie robisz, więc ja bym nie inwestował, chyba, że masz za dużo kasy.

Ogółem to bardziej bym się dietą zajął, wstaw ją to zaobczymy.

fallenursus
30-07-13, 17:32
Jak wyzej. Jeśli pijesz kawę to sama kofe kup. Jeśli nie- pij kawe przed treningiem.. w tym wieku ww przed treningowki nie bralbym a tym bardziej jeśli maja w obiegu te z geramina. Nawet nie myśl tykac Craze'a od DS.

wasp
30-07-13, 19:57
kawe czasem pije ale rozpuszczalna z mlekiem przed treningiem mam pic zwykła sypaną z mlekiem czy bez? dieta i wymiary
-> http://potreningu.pl/dzienniki/zywieniowy/51cc150799634cfe60dc9ccb/adrian9609

fallenursus
31-07-13, 14:13
Stary nie.wiem wtf tam ale pierwszy posiłek powinien mieć ww.
Masz posiłki z samego tl i ww trzy :(
Wcinasz same.jakieś szynki przetwarzane...
Ogarnij to jakos
Grubo ponad.normę tłuszczu masz. Białko.dajesz.niepelno wartościowe jakieś jovurciki śmieci same.imho masz w tej dietce proszę pana..
Metabolizm pewno stoi.

Hers
04-08-13, 16:56
Kreatyna najlepiej działa z glutaminą. Ich korzystne działanie polega na zwiększeniu ilości wody wewnątrz komórek mięśniowych ;)