Zobacz pełną wersję : cos na zime....
testo e boldenon tren e prop shot co 2 dni ...
1-4 100mg e2d prop
1-3-4-19 500mg testo pozniec co tydz zwiekszana dawka za dojdzie sie do 1 g
1-4-5-19 500mg bold dawka zwiekszana co tydz ad dojdzie do 1g
5-16 tren e pierwszy tydz 200mg co tydz dawka zwiekszana o 200mg az dojdzie do 600-500
dawki przyblozone w zaleznosci jak organizm bedzie reagowal na tyle soku
dieta z tym nie ma problöemu bo na takich srodkach trzeba kalorii od hooooya
hcg od 1 tyg itp 250 iu co 3 dni
fallenursus
08-07-13, 21:49
Ten eq chyba tylko z tego powodu że masz małe ciśnienie bo przy trenie ten przedrozony kosmetyk zbędny.
no wlasnie pewna osoba mi polecila tab na cisnienie recepte musze miec tylko jak do polski wroce to ogarne
i taki cyklon z tym boldem tez sie nad tym zastanawiam czy nie lepiej po tym wejsc na prop master a bolda odposcic calkowicie
tylko na bank zostawie tak z tymi dawkami ze co tydz podbijam .......
fallenursus
08-07-13, 22:03
Też imho podbijanie dawek na długich estrach lecąc na nich 12 tyg to bezsens. Prop master dobre combo po trenie.
1-4 prop 50/75m c2d
1-14 testo enan 750/1g week
1-12 tren enan 400/500mg week
2 miechy mostka
1-10 prop 100/150mg c2d
1-10 master 100/150mg c2d
HCG tak jak napisałeś
wracaj do kraju buraku :)
tabsy na ciśnienie musowo
zadzwoń do mnie jak wrócisz :)
bolda od poczatku musialbys wrzxcic z 800-1g. do tego dochodzi firma. na dzien dzisijeszy alpha lub jakis samogon... pomnozyc minimum x 16 tyg taka dawka. to wychodzi calkiem pokazna sumka. a warto tyle kasy wydawac na kosmetyke?? lepiej zostaw sam tren e.
bolda przy 600mg juz czuć, ale jw do trenu zbędny środek. Eq odpuść zostań przy prop,master,tren e, enan choć postawił bym na cypio zawsze to mniejsza retencja.
piurasowi retencja nie grozna:) po omie i mecie by szedl samo miecho. taki gen:)
fallenursus
09-07-13, 12:06
Nie powielajmy bzdur o retencji przynajmniej na.tym forum co?
Jak ktoś nie.umie kontrolować estrogenów i jeść to nawet na solo winie go zaleje.
nie ma to jak gen;) ale wiekszość od diety zależy
Nie powielajmy bzdur o retencji przynajmniej na.tym forum co?
Jak ktoś nie.umie kontrolować estrogenów i jeść to nawet na solo winie go zaleje.
slyszalem ze co niektorych na masterze solo zalewa:)
Jak teścia leją to zalewa :P
tesciow troche przerobilem w zyciu:) akurat tak sie sklada ze teraz tez bije masterka i jakby mi ktos powiedzial ze to npp lub jakis inny ciort to pewnie bym przelknal :) ale jak po suspensionie tak schodzi fat i wychodza zyly to wchodze na caly rok on:)
Po suspensionie może nie ale po npp już żyły na wierzchu.:lol:
plany plany i huj po planach dalej w niemcowni dalej tyra 12 h masakra wiocha nie ma gdzie trenować mam hantle pompki robie itp biegam 8 kg przyszło zaczeła sie robota hmmm w sumie gonitwa jak sam skur....z pedałami robotniczymi i spadło 6 kg ;/ ale jak tylko nakręcę robote to wrócę na siłownie mam taką nadzieje bo jak na razie to mam czas żeby zrobić 100 pompek 30 przysiadów na jednej nodze(pistolety) i pomachać hantlami a tak to masakra huj w dupe POLACZKĄ którzy zakładają firmy w niemczech i huj w dupe .... a wszytstkim :P
pozdro !!!!!!