Zobacz pełną wersję : Dobre srodki na bol/regeneracje ?
Wczoraj zrobilem nogi i nie rozgrzewajac barkow (juz tego bledu, nie powtorze) uwiesilem sie na drazku, robiac wymachy nogami. Cos mnie zaklulo w barku i odpuscilem. Pojawil sie bol, jednak przespalem cala noc i dzis jest duzo lepiej. Chodzi mi konkretnie o jakies mocne srodki, ktore stosowaliscie i szybko was stawialy po podobnych sytuacjach, do pelnej gotowosci ? Z uwagi na to, ze lece z cyklem, daje sobie dzien wiecej przerwy, ale jakas konkretna masc, tez by sie przydala. Uzywam teraz Voltarenu, ale szalu nie robi.
fallenursus
06-07-13, 20:40
U mnie w relacji anatom pisał o środku na ból.osobiście megadozuje omega3 i niezapominam o wodzie. Art o wodzie podwieszony w czytelni.
U mnie w relacji anatom pisał o środku na ból.osobiście megadozuje omega3 i niezapominam o wodzie. Art o wodzie podwieszony w czytelni.
Ok, wybadam temat, omege 3, tez dorzuce w wiekszej ilosci i jeszcze troche rozejrze sie za innymi skladnikami, ktore polepsza kondycje stawow, bo generalnie jak mnie cos zaczyna podbolewac, to wlasnie ten prawy bark, choc tez nie czesto. Pozdro.
fallenursus
07-07-13, 01:17
Gdzoes tu są filmiki p ćwiczeniach regenerujacych obręcze barkowe. Warto.
Widzialem cos podobnego u Jana Łuki, gdzie prezentowal wlasnie tego typu cwiczenia. Ogarne temat, zamowienie na omege 3 juz poszlo. Bede lecial ~6g. Zelatyne bym kupil i profilaktycznie z 3 lyzeczki dziennie bral, ale cos tam czytalem, ze jest slabo przyswajalna, takze juz do konca nie wiem, czy jest sens ja stosowac.
fallenursus
07-07-13, 22:03
Robią zupki na chrzastkach itp :)
Ja tam osobiście to lepsze życie za pomocą chemi :p