PDA

Zobacz pełną wersję : Zatrzymanie tycia

Alfi
02-04-07, 20:12
Witam serdecznie :smile:

Mam takie pytanko do Was, mam 177cm wzrostu, i waże 71kg :)
W sierpniu ważyłem 65 :(
Udało mi się przytyć do tymczasowej wagi ale więcej nie mogę :(
Pracuję troszkę fizycznie i chce więcej przytyć tak z 80-85kg :)
Jaką odżywkę lub coś podobnego kupić ?
Lub po prostu co dodatkowo jeść aby przytyć :(
Mam bardzoooo szybką przemianę materii :(
Potrafie z dnia na dzień zgubić wagę :(
Bardzo Was proszę o pomoc

Dziękuje i pozdrawiam :smile:

reman
03-04-07, 13:41
Widocznie nie masz ulozonej odpowiedniej diety lub wogole jej nie masz:)
Wiec z odzywek polecam mass xxl napewno Ci nie zaszkodzi a w polaczeniu z dieta moze dac Ci zamiezony efekt.

Poczytaj w tematach podwieszonych o dietach wszystko masz podane na tacy.
pozdro.

hitman
03-04-07, 17:59
Na bank dieta zała ale skoro udało ci sie przytyc do tej wagi a teraz nie moszesz to dziwna sprawa.

Oczywscie mozna stosowac mass xxl :razz: ale lepiej brac go z białkiem bo od masa xxl to such masa miesniowa ci nie urosnie :sad: skoro zawiera w 100gr 20 gr białka a do tycia potrzeba ok 40gr co 3 h i tyjesz max ile sie da.Mas to bardzie odzywka przed treningowa która potrzebuje budulca czyli białka :lol: Jak nie masz kasy to kupuj ostrowie a jak masz kase to jakies białko na noc treca.Na pełen cykl to koszt ok 140zl +mas 120zl chyba ze dasz rade na 3 kilowym to 84zl.Mi starczyło :wink:

Alfi
03-04-07, 18:40
Więc chodzi o to że jem ciągle ale coraz gorzej idzie mi tycie :(
Co to jest to ostrowie?
Z kasą nie ma problemu :wink:
Ale nie chce abym tył i ciągle jadł odzywki, chciałbym potem to utrzymać :roll:
Jem dużo jogurtów, bananów słodyczy :P
Ale ja mam w genach tak że mam bardzo szybką przemianę materii, zjem obiad i za pół godziny jestem znowu głodny :neutral: :sad: :roll:

SkAwwa
03-04-07, 18:44
a kto napisał że po skończeniu brania odżywek spada się na wadze.
Jeżeli chcesz suple dział odżywki a nie tyjesz ponieważ pewnie masz złą dietę
Popatrz w dział DIETA dopasuj dietę do swoich potrzeb a na pewno będą efekty :)

Alfi
03-04-07, 19:06
Rozumiem.Ale Panowie Wy w tym siedzicie od dawna i wiecie co i jak :)
A ja się na tym znam jak koza na jeździe pks'em :lol:
Pracuje dziennie po 10-14 godzin nie mogę co chwile jeść mam 2-3 przerwy na jedzenie.
Czy jeśli zmienię dietę oraz zakupię mass xxl to pomoże ? Czy coś jeszcze?
Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość :roll:

[ Dodano: 03-04-2007, 19:09 ]
Czytałem to o diecie, ale Panowie ja nie mam możliwości jedzenia tyle razy dziennie :(
Prowadzę własną firmę z bratem i nie mam czasu po prostu :(
To jest największy problem :(

SkAwwa
03-04-07, 19:16
no to nie wiem. Staraj się jakoś utrzymywać tą dietę ( w miarę swoich możliwości )
i kup sobie jakiś suple może być mass xxl :)

Alfi
03-04-07, 19:20
Okey więc zakupie sobie mass xxl oraz będę starał się jeść to co pisze w dietach :)
Wielkie dzięki panowie :wink:

SkAwwa
03-04-07, 19:30
nie ma za co. Po to jest to forum :p no to problem rozwiązaliśmy.
Mass xxl i dieta :P
pozdro temat można chyba już zamknąć :P

hitman
03-04-07, 22:05
Kolego jak chcesz od mass xxl przytyc w czysta mase miesniową?Zastanów sie jak koledze doradzasz :evil:

Mas zawiera proporcje w 100g 20gr B,78gr W,5gr T

Wiec jak na tym chcesz buodwac mase miesniową?Za :mrgreen: stanów sie :cry:

Mass xxl to odzywka przedtreningowa która ma ci dac energie na trening i pomóc w regeneracj zniszczonych włukien po treningu!

Do mass xxl niezbede jest zakupienie odzywki biuałkowej którą bedziesz mógł jeszcze bezposrednio przed snem :wink: bo miesnie rosną podczas odpoczynku czyli :roll: kiedy spisz.A zeby miały z czego rosnac :wink: musisz dostarczyc budulec :razz: czyli białko.A jak bedziesz jadł na wieczór mass xxl to nadmiar nagromadzonych wegi odłozy sie w postaci tłuszczu!

Ikar
03-04-07, 22:25
to jak juz odrzywke bialkowa to zamiast gajnerow radzil bym carbo

Jem dużo jogurtów, bananów słodyczy :P
jak juz to naturalne banany wskazane lecz slodyczami to ty tylko sie zapychasz lepiej zjesc wysoko bialkowy posilek i zjesc go wiecej niz mniej i zapchac sie slodyczami
jak dla mnie gajner moze byc tylko jezeli bedziesz dostarczal odpowiedniej ilosci bialek jezeli z bialkami jest problem to kup sobie np. system protein 80 z olimpu (lub tego typu odrzywke)+ carbo

reman
03-04-07, 22:38
Hitman nie wszystkie skladniki odzywcze bieze sie z odzywek , nie tylko na nich sie robi mase to jest tylko suplement diety wiec jezeli kolega ulozy diete to wystarczy mu wlasnie taki gainer.
Wiec sam sie zastanow:]
pozdro

SkAwwa
04-04-07, 14:36
a ja wam powiem lepiej nie bierz żadnych odżywek.... Odpowiednia dieta i tyle...
A jak co to jakieś lekkie suple na masę...... I w żadnym wypadku kreatyna..
Po ci to...