Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Luzne pytania - Koks, a skutki uboczne.

Nokturnal
03-07-13, 04:20
Czy niski glos na tesciu jest mozliwy ? Czy to tylko wymysl/mit ? Niektorzy twierdza, ze na cyklu maja nizsza barwe glosu, a jak zejda z koksu, to wraca do normy.
Z takich naprawde widocznych zmian, po sobie, zauwazylem, ze zarost mam momentalnie gesciejszy na twarzy, sweter na klacie sie robi, no i niestety wylysialem. Kumpel co jest naturalnie mocno zarosniety, po jednym cyklu, wyglada jak malpa. Jest jakas granica rozrostu wlosow na ciele ? Czy za kazdym razem, bedzie coraz gorzej ?

fallenursus
03-07-13, 05:24
Znam goscia z tego forum co bral poto zeby wlasnie miec niski glos:) czego to ludzie dla dup nie zrobia...
Moje osobiste skutki uboczne to te mlode dupncje co sie czepiaja na kazdyn kroku w lato a moja chce ich nozem. Niektore sie jej podobaja ale wiekssosc nie.
Pozatym te uwazanie zeby nie zaduzo estro zeby nie zamalo estro zlekka wqrwiajace. Ciezkie zycie jak sie chce dobrse wygladac panie....jedyna satyfsakcja to szczeny w dol kotow a majty w dol lasek.
Czy chxesz zebym napisal jakas wyssana bzdure inze to robie bo lubie sie meczyc i.zrec te suche kure z platkami zapieprzac po.schodach dwa.razy dziennie bo to.zdrowe? Fuck that shit bro. I do it.for.the pussy.
Za szesc H wstaje i zapieprzam apiac od.nowa.

MAXIMUS 2
03-07-13, 05:29
Wszystko zależy od genetyki kolego :) ja już parę litrów soku przefiltrowałem i włos z głowy mi nie spadł :) w głosie żadnych zmian nie słyszę :) no troszkę więcej włosa na brzuchu ale bez szału :) jak ktoś ma tendencje do zarostu i za saa się weźmie to właśnie wygląda jak twój kumpel :)

MAXIMUS 2
03-07-13, 05:30
Znam goscia z tego forum co bral poto zeby wlasnie miec niski glos:) czego to ludzie dla dup nie zrobia...
Moje osobiste skutki uboczne to te mlode dupncje co sie czepiaja na kazdyn kroku w lato a moja chce ich nozem. Niektore sie jej podobaja ale wiekssosc nie.
Pozatym te uwazanie zeby nie zaduzo estro zeby nie zamalo estro zlekka wqrwiajace. Ciezkie zycie jak sie chce dobrse wygladac panie....jedyna satyfsakcja to szczeny w dol kotow a majty w dol lasek.
Czy chxesz zebym napisal jakas wyssana bzdure inze to robie bo lubie sie meczyc i.zrec te suche kure z platkami zapieprzac po.schodach dwa.razy dziennie bo to.zdrowe? Fuck that shit bro. I do it.for.the pussy.
Za szesc H wstaje i zapieprzam apiac od.nowa.

Ty masz świra broooo :)

fallenursus
03-07-13, 10:51
Bo sie z toba zadaje

.rocky
03-07-13, 12:35
z glosem cos prawdy chyba jest, mi się lekka chrypa zrobila odjakichs paru tygodni się trzyma a slonce swieci i to nie żadna choroba bo czuje się super, a konkretniej tak się zaczelo dziac jak dolaczylem do testo 70mg winsa, myslalem ze to moja wkręta jak zawsze ale kolega co mnie nie widział miesiąc wielkie oczy i się pyta co misie z glosem stało, bo jakiś taki nizszy, ale ciekawe czy to się będzie trzymać na stale czy zejdzie

damianoski
03-07-13, 13:33
Czy mozna walic masteron podskornie, tak jak jest to w przypadku tescia ?

fallenursus
03-07-13, 13:42
Mozna..

Nokturnal
03-07-13, 15:56
Wszystko zależy od genetyki kolego :) ja już parę litrów soku przefiltrowałem i włos z głowy mi nie spadł :) w głosie żadnych zmian nie słyszę :) no troszkę więcej włosa na brzuchu ale bez szału :) jak ktoś ma tendencje do zarostu i za saa się weźmie to właśnie wygląda jak twój kumpel :)

A to ciekawe... Widze tez, po zawodowcach, ze niektorzy maja bujne fryzury. Wlasciwie to nie wiem czy mam sie tym przejmowac, czy to traktowac jak meski atut, bo dlonie mi zarastaja i coraz bardziej sie to rzuca w oczy, jak gdzies siade w towarzystwie, a na tesciu jechalem dopiero 3x i to na dawkach bez szalu, prolo 8 tyg. susta 8 tyg i teraz znow susta 8 tyg. Generalnie mam w to wyjebane, ale musze podpytac jakas kolezanke, czy to aby nie psuje smaku, w ich oczach.

fallenursus
03-07-13, 16:04
Jesli masz predyspozycje genetyczne to srodki conwertujace do dht przyspiesza lysienie.