Zobacz pełną wersję : bold+ krótki teśc po DD+ długi teś
jestem po 8 tyg deca plus dlugi tesc- zostal ostatni strzal. Chce teraz palnac bold z krotkim tesciem- bold c4d a test c3d.
czy to dobre proporcje i czy brac jakis odblok czy ciagnac a pozniej odblok.
A i witam wszystkich serdecznie. Pytam tu bo wypalilem za miedze na troche i nie mam jak zapytac kolesi . dzieki i pozdr4o
Mam przerwe z 6 lat i trochę wypadłem z obiegu.
fallenursus
13-05-13, 22:26
Przeciagnij deke do 12/14 tyg test do 14/16 odblokuj sie zrob badania po odbloku.
Krotko edtrowy test nijak sie ma do eq.
Zakoncz te bombke dobrze radze tymbardziej jak piszesz ze z obiegu wyszedles :)
Lub mostkuj.
Jak dawkujesz hcg?
spoko mogę przeciągnąc. HCG brak :-(
fallenursus
14-05-13, 16:03
Bugiat ogarne cie po pracy dzisiaj.
Co do hcg nie nalezy skapic tym bardziej jak nandrolon idzie. i jest distepne:)
Ogarnij tematy w archiwum dopingu jest podwieszone i ogarnij podforum o htz tam masz o badaniach
boldenon daje najlepsze rezultaty razem z cypionatem, po chuj robić pct ktoś tak jeszcze robi ?
fallenursus
14-05-13, 18:14
, po chuj robić pct ktoś tak jeszcze robi ?
Hermann
Max
Ja
Dtx
Wik
Ty
Same odbloki zadnych cykli.
Micek zrobil odblok i.gdzie jest?
:p
ostatnio jakas moda na laczenie propa z boldem. jesli komus nie przeszkadzaja inj e2d przed 20 tyg to czemu nie...jak chcesz leciec drugi cykl to mostkkuj. dodaj hcg.
TZN ?? mozna jaśniej chłopaki bo naprawde słownictwo poszło mocno do przodu od mojego ostatniego cyklu. Pozdro
fallenursus
15-05-13, 01:05
E2d co.dwa dni.
Pct- terapia po cyklowa-odblok
Mostkowanie- moda na nigdy nie konczonca sie bombke:) tylko nie mylimy z terapia hormonalna:)
Ile masz lat? Ile wazysz? Jakie plany sterowania sie? Gdzie ta miedza?
E2d wiem co oznacza hehe. za to reszta nie bardzo.
Mam 36 latek, trenuje od 18 tu- kilka cykli za soba dawno temu( wiecej jak 6 lat temu). 116 kg :-) 190 cm. jestem na balkanach obecnie i chce troche podgonic - teraz z sucha masa- jest czas, kasa,dostep do "zabawek" . nie mam jak kolesi wypytac co i jak wiec prosze Was. pozdrawiam.
odblokuj się i potem wejdz na cypio+ eq
bold w dawce 700 mg week
w tym wieku to juz lecial bym htz :-).
w tym wieku to juz lecial bym htz :-).
Chcesz dostać w nos będzie jeszcze większy koleżko :)
akurat o twoj naturalny poziom tescia to sie nie boje:)
odblokuj się i potem wejdz na cypio+ eq
bold w dawce 700 mg week
a mozesz rozpisac jak z odblokiem, co i po jakim czasie. pozniej cypionate i co to jest eg( skrot ale od czego)?? jak cykl rozpisac po odbloku?
fallenursus
16-05-13, 13:18
Zalezy co oczekujesz od cyklu z boldenonem(equipose-EQ). Jesli cie wali przyrost to mozesz dac polowe testa czyli 350 ew(every week-tygodniowo) jesli chcesz nabrac kg to minimum tyle samo czyli 700ew.
1-16 eq 700ew
1-18 test
3-20 hcg 250iu(jednostek)c3d (co trzy dni)
Clomid+nolvadex lub sam nolvadex jako sermy na pct(post cycle therapy-terapia po cyklowa-odblok)
Jeszcze raz mowie poczytaj.te wszystkie tematy w ponjzszym linku. Bedziesz duzo wiecej wiedzial a mi bedzie lzej na.sercu
http://www.e-gym.pl/showthread.php?27573-Ciekawe-dyskusje-na-temat-Saa-Archiwum
Zalezy co oczekujesz od cyklu z boldenonem(equipose-EQ). Jesli cie wali przyrost to mozesz dac polowe testa czyli 350 ew(every week-tygodniowo) jesli chcesz nabrac kg to minimum tyle samo czyli 700ew.
1-16 eq 700ew
1-18 test
3-20 hcg 250iu(jednostek)c3d (co trzy dni)
Clomid+nolvadex lub sam nolvadex jako sermy na pct(post cycle therapy-terapia po cyklowa-odblok)
Jeszcze raz mowie poczytaj.te wszystkie tematy w ponjzszym linku. Bedziesz duzo wiecej wiedzial a mi bedzie lzej na.sercu
http://www.e-gym.pl/showthread.php?27573-Ciekawe-dyskusje-na-temat-Saa-Archiwum
lekcje odrobione- poczytałem. Powiedz mi ... najpierw odblok po dd+test czy wskakuje na ten cykl co napisałeś?
fallenursus
16-05-13, 23:40
To juz twoja brocha. Jakie dawki szly tylko wypisz w mg a nie ml czy wiadrach
To juz twoja brocha. Jakie dawki szly tylko wypisz w mg a nie ml czy wiadrach
Waliłem piramide w góre i w dół teraz lece ale max do 400mgDD/week i max do 500mg eny/week- w skrócie opisując.....
Mieszałem czasami w jednej strzykwie żeby mniej dupę kłuc jak mi sie nakładały DD i T....A sorry w jednym tyg wyszło 600 mg DD i 750 T
daj spokoj z pct. jak chcesz zaraz wchodzic n next cyklon. lepiej mostkowac. pct tez robi balagan w organizmie...
fallenursus
17-05-13, 12:53
Zejdz z dawek..wrzuc.sam.testosteron+hcg
125mg testo w poniedzialki i czwartki przez dwa miesiace. 400-500iu hcg tak.samo.
Potem jak.wyzej eq/t
F(*k Panowie, zerwałem ahillesa. Co teraz, jestem naładowany jak koń a wiadomo co teraz mnie czeka. Co robic proszę o szybka i profeslonalną rade żeby było dobrze. Pilne bo spadam do domu na długo i może muszę kupic co rzeba jeszcze przed.....
fallenursus
19-05-13, 17:05
Dobry lekarz sportowy....
tu takiego nie mam, nie mam żadnego sportowego. Możesz mi podpowiedziec co by zrobił na moim miejscu? Wiadomo że trening nie bedzie taki jak powinien i nie chciałbym miec zaburzen hormonalnych dlatego muszę jakoś wrócic do stanu Ok. Tylko nie wiem jak dokładnie żeby nie zapomniec o czymś albo z czymś nie przesadzic
fallenursus
19-05-13, 19:15
tzn czo nie mozesz robic nog wcale czy daje jakos rade z mniejszym obciazeniem? idz do normalnego lekaza lub na pogotowie. mniejwiecej powiedza ile musisz odpuscic giry od treningu. cos sie wymysli nie pamikuj;)
gira odpada na kilka miechów z treningu. Reszte dam rade jakoś cho nogę i tak mam przerośnięto w porównaniu do reszty. Mam dostep do apteki dobrej i chciałbym zaopatrzyc sie w co trzeba przed wylotem do kraju na zwolnienie.