PDA

Zobacz pełną wersję : sex........

hitman
02-04-07, 07:23
:oops: Chciałbym sie dowiedziec czy zbyt czeste uprawianie sexu ,przy jednoczesnym przyjmowaniu sterydów tak np jak ja sustanon250 moze osłabic działanie srodka itp ??? :wink: TO pytanie kieruje do specjalisty :grin:

pozdro :razz:

Shawn_99
02-04-07, 09:50
SEX i sterydy w tym wieku... pogratulować !

Vegeto86
02-04-07, 10:44
LOL jak Ci moze oslabic dzialanie? Mi sie np po omce chce sie bardziej ruchac dlatego trzeba to wyladowac:P

[ Dodano: 02-04-2007, 10:45 ]

SEX i sterydy w tym wieku...
co do sterydow fakt 17 lat to nieodpowiedni wiek ale sex czemu nie? :wink:

hitman
02-04-07, 14:11
w zasadzie to mam lat 18
:cry:

duszek244
02-04-07, 14:46
heh ten kto napisał że sex w tym wieku i zdziwienie to powinien wyjśc na ulice. Taka jest prawda że mam niecałe 15 lat i mogłem sie już dymać ze 3 razy ale no cóż bałem sie jeszcze no bo byłem pod wpływem alkocholu :) i taka jest szara rzeczywistość. Sorka że nie w temat

brodawid
02-04-07, 16:19
Czlowieku ruchaj ile wlezie :mrgreen: a jak dzieczyna ma juz dosyc .....to do dzioba :o i do maxa :mrgreen:
Ja na koksie to pobudzony jestem non stop!!!!
17 lat - to piekny wiek niewiadomo czy czesciej sie pryszcze wyciska czy konia wali ale z cala pewnoscia dziwczyne mozna by zaruchac na smierc!!!!!!!!

(...)
02-04-07, 18:12
sex nigdy nie szkodi, chyba że masz słabiutkie serducho, ale jak bierzesz to chyba nie. więc "sexuj się" zdrowo

hitman
02-04-07, 19:49
dzieki chłopaki.Rozwialiscie moje wątpliwosci i z góry dzieki

"17 lat"piękny wiek na dymanie młodej laski :o :lol:

Blakee
02-04-07, 20:23
Jeśli rzeczywiście myślicie tak jak piszecie to widać, że macie spaczoną hierarchię wartości i chyba zapomnieliście, co tak naprawdę jest w życiu ważne...szkoda mi was :(

czy seks jest dla was tylko przyziemną przyjemnością, nie dostrzegacie w nim żadnego piękna? to jest przecież rzecz święta...dlaczego nie szanujecie tego?

ludzie powinni żyć w czystości do ślubu...a dlaczego? bo jest to świetny "sprawdzian" dla siły uczucia jakie jest pomiędzy dwiema osobami...kiedy druga osoba mówi, że "nie będzie czekać do ślubu, nie będzie kupywać kota w worku" to jest ewidentny znak, że coś z tym jej uczuciem jest nie tak...

kiedy ktoś powoła się na argument, iż "za młodości trzeba korzystać" to odpowiem wtedy, że jest to kompletna bzdura...każdy kto posiada prawidłowo funkcjonujące sumienie bez problemu potrafi rozróżnić co jest złe a co dobre, a jeśli nie powinien pracować nad tym, żeby posiąść tę umiejętność...bowiem życie jest niczym innym jak próbą wiary dla nas... jeśli będziemy przestrzegać nakazów Pana Boga, spełniać dobre uczynki, zachowamy wstrzemięźliwość i będziemy dążyć do doskonałości to nie tylko nasze życie będzie pełniejsze i weselsze, ale również po śmierci zostaniemy za to nagrodzeni miejscówką w Niebie, gdzie będziemy mieszkać razem z Jezusem :)

ktoś może jeszcze powiedzieć, że "w tym wieku nie da się zachować wstrzemięźliwości i trzeba sobie jakoś ulżyć" ...ja również jestem młody i dokładnie wiem jak to jest, ale ludzie, przecież my nie jesteśmy zwięrzętami...z pomocą Boga możemy nawet góry przenosić, a co dopiero powstrzymać się od seksu ...On zawsze nas wysłucha i kiedy poprosimy Go o pomoc, to On z chęcią nam pomoże :)

czy kilka chwil przyjemności tutaj na ziemii jest według was ważniejsze niż cała wieczność w Raju z naszym najlepszym Ojcem ? myślę, że warto się nad tym zastanowić...

"Jeśli więc prawe twoje oko jest ci powodem do grzechu, wyłup je i odrzuć od siebie. Lepiej bowiem jest dla ciebie, gdy zginie jeden z twoich członków, niż żeby całe twoje ciało miało być wrzucone do piekła."

T-Bag90
02-04-07, 21:13
Blakee co ty w ogole dajesz, nie wyskakuj tu z jakims Bogiem, jak chlopak ma ochote sobie podymac to nie ma problemu jego sprawa!
ludzie powinni żyć w czystości do ślubu Hahaha to dobre, nie wiem kto by wytrzymal, ale jesli ty masz takie poglady to trudno, naczytales sie jakis pierdol i teraz na sile prubójesz zaintersowac tym innych :P

vold
02-04-07, 21:35
Blakee, proponuje ci jak najszybciej skasować ten post , nie wnosi on nic dobrego na forum a już napewno nie pomaga w odpowiedzi na pytanie najlepiej proponuje abyś opuścił dział doping i poszedł pomodlić się do kościoła tylko nie zapomnij dużo dać na tace bo widze że zachowujesz się jak ksiądz który uczy ludzi żeby nie bzykali się przed ślubem a sami rżną co popadnie .

Blakee
02-04-07, 21:43
T-Bag90, ja nie pragnę nikogo przekonywać na siłę, ale tylko wskazać dobrą drogę...

napisałem "powinni", nigdzie nie napisałem, że "muszą" ...to akurat sam sobie dopowiedziałeś heh...

nie wiem kto by wytrzymal

wbrew pozorom wiele osób wytrzymuje i są szczęślwi :)

naczytales sie jakis [cenzura] i teraz na sile prubójesz zaintersowac tym innych :P

czy ktoś Cię zmuszał do przeczytania mojego posta...? no właśnie... :)

ale jesli ty masz takie poglady to trudno

poglądy..? jestem chrześcijaninem :) wcale się tego nie wstydzę a wręcz przeciwnie jestem z tego dumny i staram się nie pozostawać obojętny wobec zła...

Voldemort, nie skasuję tego postu...niech ludzie sobię poczytają :) wnosi on więcej niż się Tobie wydaje, a co do Twojej wypowiedzi to widzę, że jeszcze mało wiesz o życiu...

Pierożek
02-04-07, 21:45
voldziu alez ty agresywny hahaha

[ Dodano: 02-04-2007, 21:49 ]
Niech ktos tego Blakee zablokuje co to za oszołom!!! Słuchaj sie po pierwsze to wiekszosc z nas jest katolikami i kazdy ma swoje zdanie i nie pieprz tu za przeproszeniem głupot ze nie kazałes komus czytac posta bo to logiczne ze ktos przeczyta i swoje uwagi zachowaj dla siebie a jak taki swiety jestes to wejdz może na forum http://www.gloria.fora.pl/ i sie tam wypowiadaj napewno cie pochwala i wspomoga pozdrawiam.

Blakee
02-04-07, 21:53
Voldemort, jeśli będziesz chciał dać mi osta to jako powód napisz proszę: "pomaga Jezusowi"...

Pierożek
02-04-07, 21:55
powiem tyle brak słów do tego chłopaka :shock: a w ogóle kto mu dał soga to ja nie wiem

adrys
02-04-07, 22:00
Ja powiem tak, jestem bardzo za tym co pisze Blake bo sam jestem osobą bardzo wierzącą i kochającą Boga, ale mósisz pamiętać że na tym forum nie znajdziesz zbytnio wielu zwolenników tych poglądów, jedyne co znajdziesz tutaj to tylko krytyke wobec tego co piszesz, ale wielki szacunek dla Ciebie za to co napisałeś, bynajmniej odemnie;)

hitman
02-04-07, 22:00
BLAKEE-naprawde daj sobie spokuj.Zachowujesz sie ja moja katechetka na lekcji religi.Walenie gruchy nie :mad: ,trzepanie laski tez nie :cry: to co kurwa mam robic?Powiedz....Moze sie pomodlic? :wink:

vold
02-04-07, 22:01
wnosi on więcej niż się Tobie wydaje nie wnosi nic do działu doping i jeszcze jedna prośba nie mieszaj tego działu z czarną mafią bo ich nie lubie.

powiem tyle brak słów do tego chłopaka po jego wypowiedzi wydaje mi się że to jakiś drobny narkomanek i troszke przecholował.

Ogólnie nie mam nic do takich poglądów każdy ma swoje zdanie ale nie w dziale doping :evil:

hitman
02-04-07, 22:13
voldemort-mam do Ciebie pytanko.Jusch mam 4 strzały w swojej dupce sustanonu 250 i kompletnie 0 siły przyszło kumpel z siłki mówi ze troszeczke jestem bardziej okrągły ale raczej wydaje mi sie ze zdaje mu sie.Mozliwe ze towar jest przestrzelony?Czy czekamy dalej? :mad:

Biore samą suste po cyklu clomid i odzyeczki

brodawid
02-04-07, 22:39
Blakee, - jestes niesamowity niczym samozwanczy rycerz, ostatni samurai , fakt ze dzisiejsze czasy az kipia od sexu i to takiego brudnego co tez nie pochwalam ...ale uwazam ze Bog jest bogie milosiernym wiec jesli stwozyl nam tak silny poped sexualny to nie po to zebysmy wszysy cierpieli i odmawiali sobie go do slubu i zenili sie tylko po to by spuscic z krzyza ....
Wiec moim zdaniem jesli kochasz dziewczyne i szanujecie sie nawzajem to nie ma nic przeciwko aby pieprzyc sie jak kroliczki....czy jak wolisz "pokochac sie" zlaczyc swe ciala w jedno" czyli po prostu ruchac :mrgreen:
Sex to zdrowie facet bez sexu dostaje zatoru w moszni robi sie dziki..wiec jesli bedziesz mial okazje zamiast trzepac gruszke nocami przy rozowej landrynce po prostu "zaruchaj"-mowie ci ze to jest piekne!!!!!!!!!

A celibat zostaw mnichom tybetanskim :grin:

Vegeto86
02-04-07, 23:15
Voldemort, jeśli będziesz chciał dać mi osta to jako powód napisz proszę: "pomaga Jezusowi"...
Leże i kwicze

Pierożek
03-04-07, 06:39
ale nie uwierze w jedna rzecz ze Blakee nigdy nie trzepnał gruszeczki :lol: jest w takim wieku ze niestety faceci nie wytrzymuja :mrgreen:

jak to sie mówi Swiety nie jebliwy aha juz to widze :wink:

vold
03-04-07, 08:10
voldemort-mam do Ciebie pytanko.Jusch mam 4 strzały w swojej dupce sustanonu 250 i kompletnie 0 siły przyszło kumpel z siłki mówi ze troszeczke jestem bardziej okrągły ale raczej wydaje mi sie ze zdaje mu sie.Mozliwe ze towar jest przestrzelony?Czy czekamy dalej? :mad:

Biore samą suste po cyklu clomid i odzyeczki

Napisz jak wygląda ten cykl, jakie dawki?, i w którum momencie jesteś?

Vegeto86
03-04-07, 10:07
ale nie uwierze w jedna rzecz ze Blakee nigdy nie trzepnał gruszeczki
to jest raczej niemozliwe :mrgreen:

hitman
03-04-07, 17:29
Juz pisałem jak wyglada cyk w innym temacie ale napisz jeszcze raz.

Mam 10 ampułek po wiadomo 1ml.

Dawkowanie 1 strzał tygodniowo (równy tydzien)

Juz jestem w 4 tygodniu a nie bawem bedzie 5.Działanie kompletnie zadne,siły zero koledzy tam troszeczke mówią ze sie zaokrągliwłem ale jak i moi rodziece tego nie widzą wiec cos w tym jest.

Co o tym myslisz? :wink:

vold
03-04-07, 17:54
Jakiś efekt już powinien być nie wiem w czym problem, może żarcie nie takie jak powinno zaczekaj jeszcze tydzieć. :wink:

Ps: mogłeś dać metke na początek.

hitman
03-04-07, 18:11
Ogulnie mam problem z załatwieniem dobrego towaru.Mój kumpel zjadł juz 200 mety takiej jaką ja miałem juz kupioną i nic.Suste kupiłem od kolegi z podwórka który twierdzi ze towar bedzie gitarowy.Ale jak na razie to jestem nie samowicie zdenerwowany :sad: i zawiedziony :sad: W tym tygodniu bede miał metke na bank dobrą bo zapomniałem o moim kumpu z gimnazium który cwiczy od 1 gim i jest zdeka zabardzo przerosniety i mówi zebym troszeczke poczekał i bedzie.A tamci kumpe mówili tak .Co chce masz i to na zaraz wiec to wydawało mi sie dziwne.Bo nie mozna miec od tak zaraz. :sad: Tak mi sie wydaje :wink:

To jak bede miał tą metke to co dołączyc ją?

duszek244
03-04-07, 19:28
kur.... Blakee myślałem że jesteś mądrzejszy. Polska jest krajem zbyt chrześcjańskim i to jest pieprzenie że nie można jeśli sie zakochasz i będziesz z dziewczyną w wieku 17 lat a pewnie dopiero po 25 roku życia byście wzieli ślub to co będziesz z nią robił przez te 8 lat ? przychodził do niej na kawe i ciasteczka pogadać ?! To jest rzeczywistość a pozatym czy Jezus mówił "nie kochajcie sie przed ślubem" ? albo "nie pijcie alkocholu przed 18" ? to wszystko wymyślili papieże i ludzie którzy chcieli sie z nas pośmiać że niktórzy tego dotrzymują a to jest śmieszne a jeśli raz przypadkiem "zamoczysz" będziesz chciał codziennie bo tak jesteśmy stworzeni i tyle co mam do powiedzienia pozdro i poćwicz :P

Ikar
03-04-07, 19:28
buahahah Blakee, ty ksiedzem jestes czy zakonnikiem ??:Da nie w tym wieku to zakonnikiem ciezko byc ale widac ze stary masz chyba jakies kompleksy i zapewne nie mozesz sobie znalezc jakies fajnej szmulki ktora by ci zrobila dobrze, ale co tu wiele mowic jak juz nie bedziesz prawiczkiem to zaczniesz zalowac ze tak puzno zaczoles to robic :P no chyba ze zostaniesz w przyszlosci ksiedzem pedofilem jak wiele z nich

SkAwwa
03-04-07, 19:39
hehe dajcie chłopakowi spokój każdy ma swoje poglądy. A to że on ma inne od was to nie znaczy abyście go krytykowali. To że kocha Jezusa to jedna rzecz i chyba większość z nas kocha ( ja tak ) a to że sie nigdy nie p******* to druga rzecz.....

vold
03-04-07, 21:18
To jak bede miał tą metke to co dołączyc ją teraz niebardzo , no jak chcesz.

PS: Rada na przyszłość , nigdy nie kupuj towaru od ludzi którzy się na tym nie znają informacja jest najważniejsza bez tego nie ma efektów a skutki uboczne opłakane.

rocky_balboa
04-04-07, 21:21
no szczerze niby ze mnie katolik itd. ale mnie posty blejka rozwaliły bardziej niz to ze dzisiaj kumpla na pace nie cale 40kg przygniotlo i zrzucil ciezar z jednej strony a potem z drugiej(leżąc na ławce) i narobił huku jakby sie ciezarowka na jezdni wywróciła :D kazdy ma swoje poglady i nie nalezy krytykowac. jedni sa bardziej wierzoncy inni mniej ale wg. mnie wszystkiego trza probowac.
~sory za taki offtopic :)

vold
04-04-07, 21:33
kazdy ma swoje poglady i nie nalezy krytykowac to ok to ja teraz ide na forum kościelne i zaczne nawijać im o sterydach ciekawe czy mnie nie skryrykują?

kociolcyk
06-04-07, 17:43
przeszukajcie fora kościelne moze go tam znajdziecie..... :lol:
a jaki wypaśny podpis :twisted: załoze sie ze księdzem będziesz
dobra nie spamujmy :twisted:

vold
06-04-07, 17:45
Zamykam temat :evil: