PDA

Zobacz pełną wersję : Gra na giełdzie

DavidZinc
20-04-13, 08:47
Siemka. Od jakiegoś czasu mam zamiar stać się milionerem i tak się zastanawiam jak to osiągnąć. Pomyślałem o grze na giełdzie- wczoraj zarejestrowałem się na wirtualną, żeby trochę to ogarnąć, ale tak naprawdę to jestem trochę zielony w tym temacie. Dlatego chciałem zapytać czy ktoś poleciłby jakąś stronę internetową, komentarze, książkę, gdzie niezbędna wiedza byłaby przekazana w prosty, klarowny, przejrzysty sposób? :D

gangster
20-04-13, 10:55
Ja kiedyś się w to bawiłem,w internecie masz pełno informacjii na ten temat których i tak nie ogarniałem. Polegałem raczej na sobie i na początku było ok bo kilka stówek dziennie,później około tysiąca dziennie zarabialem a ostatecznie tak się wczułem i zacząłem ryzykować,że wyszedlem ponad 4tys na minusie dlatego odpuściłem. Mnie interesowały waluty.

DavidZinc
20-04-13, 11:49
Pisząc "bawiłem się" masz na myśli wirtualną giełdę? :D

gangster
20-04-13, 14:50
Tak,ja miałem konto na stronce trading212. Tam najłatwiej chyba można się nauczyć. Najpierw trenowałem na koncie próbnym,później założyłem normalne. Minimalna kwota od jakiej można było wtedy handlowac to 3tyś. Najbardziej z walut odpowiadało mi EUR/USD.

yaro09
20-04-13, 18:00
tez kiedys chciałem sie w to bawic ale bez wiedzy duzo tam nie zdziałasz. dla całkiem nowej osoby to bardzo ciezkie moim zdaniem