Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : pomocy

delilach
17-04-13, 14:45
Jest to mój pierwszy post i mam nadzieję,ze umieszczam go w dobrym dziale. Generalnie na silowni nie znam sie wcale i potrzebuje pomocy. Otóż moj chlopak ma urodziny,a on jest pasjonatem, na silowni spedza bardzo duzo czasu i chcialabym mu dac cos przydatnego. tu pojawia sie pytanie: czy sa jakies niezbedne elementy ktore kazdy powinien miec? tzn jakies rekawice,pas czy cos w tym stylu? bede bardzo wdzieczna za kazda pomoc.

///M
17-04-13, 15:22
Najlepszym prezentem będzie miesięczny karnet na siłownie :) Spodoba mu się i dalej sam będzie kupował .

delilach
17-04-13, 15:26
karnet juz niestety posiada,inaczej bym sie nawet nie zastanawiala:) myslalam raczej o jakichs akcesoriach typu rekawiczki:)

///M
17-04-13, 15:28
Jak chodzi na pro siłownie to są takie rzeczy jak rękawiczki pasy itp wiec takie coś odpuść. Może jakaś odzywka? Jakieś białko albo mono?

delilach
17-04-13, 15:30
rozmawialam z nim ostatnio i wywnioskowalam,ze odzywkami raczej nie jest zainteresowany,ale nie pasuja mu pasy na silowni bo sa dla niego "za duze", niestety nie wiem jaki to koszt i czy warto w cos takiego inwestowac.

Fit4ever24
17-04-13, 16:50
Gotuj mu pełnowartościowe posiłki ;)

maniek1988
17-04-13, 17:24
rozmawialam z nim ostatnio i wywnioskowalam,ze odzywkami raczej nie jest zainteresowany,ale nie pasuja mu pasy na silowni bo sa dla niego "za duze", niestety nie wiem jaki to koszt i czy warto w cos takiego inwestowac.

Pasy sa przydatne przy cwiczeniach obciazajacych odcinek ledzwiowy
Pasy:
http://www.bcaa.pl/power_system/pas_skorzany_usztywniajacy_970.html
http://www.bcaa.pl/power_system/pas_nylonowy_usztywniajacy_969.html
mniej wiecej takie ceny jak cos na PW mozesz do mnie pisac to cos wybierzemy

piuras86
17-04-13, 18:45
pas
opaski na usztywnienie nadgarstka ...
rękawiczki ??? prawdziwy facet powinien mieć odciski ;)

zamów fajną koszulkę na trening która będzie jego ulubioną zakup ściągacze na nadgarstki
i paczkę smacznego białka polecam z firmy Peak smas cistko z kremem Maniuś wie o które chodzi :) fajny zestaw oprócz perfum 1 milion :)

Pumbas
17-04-13, 19:07
moze woli cwiczyc bez rekawiczek? pas może mu się średnio przydawać
a w jakims ogromnym formacie w drukarni walnac jakas grafike silownio-motywacyjna i oprawic w antyrame. niech sobie powiesi?

slim shady
17-04-13, 22:40
może jakąś fajną książkę o ćwiczeniach, treningu, jedzeniu ? pasy, rękawiczki, paski to sprawa indywidualna, ja ćwicze tyle lat bez takich rzeczy i mam się dobrze, koszulka też fajny pomysł :)

Micek185
17-04-13, 23:41
kup mu fajną torbę na trening albo zestaw pojemników na jedzenie, lub fajny garnek a'la termos zeby mógł sobie np do pracy zabrac dobre ciepłe jedzenie szczegolnie zimą.

fajna opcją będzie tez mp3 z klipsem i słuchawkami na treningi takie fajne elementy cwiczącego odpuść sobie odżywki bo on sam wie czego potrzebuje w swojej diecie.

dodatkową i podstawową opcją na urodziny będzie dobry sex. tego nigdy za mało!

Wiki
18-04-13, 00:14
upominek w postaci mietka będzie odpowiedni :smile:

fallenursus
18-04-13, 14:12
delilach jesli twoj facet jest pasjonatem silowni wsztskie pomysly powyzej sa dobbre! choc osobiscie uwazam ze najbardziej bys go zaskocYla takim xzyms...

http://www.facebook.com/BCAApl/posts/156198817881157