Zobacz pełną wersję : Czy to powinno nastepować za każdym razem wzięcia porcji kreatyny?
Chodzi mi o to czy za każdym razem powinny twardnieć mięśnie. Jak to z tym jest?
maniak7000
12-04-13, 13:34
kreatyna ie działa doraźnie, więc jak spodziewasz się bicka większego po każdej porcji (czy po prostu coraz twardszego) to się zawiedziesz a cel uzyskasz treningiem, treningiem i cierpliwością
To wiem;) chodzi mi o to czy po przyjeciu porcji mięśnie powinny po kilku min twardnieć(miałem tek czasem ze tak sie działo) jak narazie tego nie odczówam i nie wiem czy mam dobrą kretkę. Kupiłe ją 3miechy temu robiłem miesieczny cykl pozniej miesiac bez kretki, czymałem ją szczelnie zamkniętą na pułce w pokoju i ostatnio zacząłem cykl zobaczyłem dwie małe grudki ale gdy nabrałem jej grudki się rozsypały. Pytanie czy moge ją spokojnie dalej brać i jak sprawdzić czy ona nadal działa?
slim shady
12-04-13, 18:21
nic nei powinno się stać z kreatyną
kreatyna nie działą od razu wiec nie masz szans poczuć jej działania w postaci np. twardych mieśni
Po kilku min. na pewno nie, ale jak na trenujesz to masz lepszą pompę.
maniak7000
12-04-13, 23:19
Po kilku min. na pewno nie, ale jak na trenujesz to masz lepszą pompę.
ale też nie dzięki kreatynie jako takiej :)
Chodzi mi o to czy za każdym razem powinny twardnieć mięśnie. Jak to z tym jest?
Ja pierdolę :(