Zobacz pełną wersję : Pomoc w ułożeniu cyklu metka + test enan
czesc...
Jestem na tej redukcji , waga spada z dnia na dzien i mysle ze nie bede jej ciagnac dluzej niz miesiac czasu, bo chcialem tylko zrzucic z 4 cm w pasie i tyle czasu mi raczej wystarczy.Odrazu po redukcji planuje zrobic cykl , taki w miare spokojny do ktorego planuje uzyc METKI BALKANA 10 mg (110 tabsow) i TESCIA ENANA ktorego bede sobie dopiero zalatwiac bo juz powoli mnie skręca od braku witaminek.
Proszę o pomoc w ułozeniu cyklu z tych dwóch SPECYFIKÓW i mam pytanie czy po takim cyklu na odblok wystarczy duza dawka clomidu i tamofixenu? jesli tak to prosze o rozpiskę.
Z GÓRY DZIĘKI
ankieta ....
staż
przebyte cykle
czy chorujesz na jakiegoś typu choroby
po 2 załatw sobie
koło 36 tab cloma
1-2 opak nolvadexu
2 amp hcg
ustaw diete pod cykl
czy chcesz masową wysoko kaloryczną czy umiarkowany bilans kaloryczny
suplementacje do diety i cyklu ale to izolat bcaa kreatyna zależy jak kto lubi
i wtedy się rozpisze odpowiednio :) najpierw rozpisz wszystko
staż - 2 lata siłowni (wczesniej pol roku takie domowe cwiczenia domatora na przygotowanie ciala z tego co pamietam)
wiek - wystarczający jak i pełnoletni
wzrost - 180 cm
przebyte cykle - mialem pare cykli ale takie lajtowe.. metka z winkiem itd , nie specjalnie mialem zamiar sie kiedys kłuć jak zaczynalem trenowac ale teraz juz bajka
choroby - mozliwe uzależnienie od siłowni
DIETA - na cyklu oczywiscie dieta idzie z podwyzszona zawartoscia bialeczka i staram sie ograniczac niezdrowe jedzonko
BILANS KALORYCZNY - mysle ze typowo masowy ale zeby sie nie zalac az tak bardzo , moze troszke .
SUPLEMENTACJA - tutaj mysle ze nie mam pojecia czego użyć podczas cyklu. Myslałem ze nie ma sensu kreatyny stosowac, bo chcialem pod koniec dopiero zrobic sobie kretke z nitroblonem na obnizenie spadkow, a tak to nie mam zbyt duzego pojęcia na temat specjalnych odżywek stosowanych w cyklu więc chetnie sie do czegos zastosuje
bcaa-glutamina podczas cyklu
kreatyna ja cały czas biorę taki zestaw stała suplementacja ...
1-6 meta 40mg ed
1-12 testo e 250 mg poniedziałek -czwartek
hcg
250iu co 3 dni od 3 tyg do 13tyg
po 14 tyg dajesz clom i nolve tylko ktoś inny musi ci doradzić co do PCT w razie w dobrze mieć w szafce ATD i koło 5-6 tyg przejdź sie na badania
testo,estro,
na to hcg od 3 tyg do 13 tyg wystarczą 2 ampułki?
policz ja mam hcg 5000iu na 2 ml
i podaje 250 iu co 3 dni bez hcg nie ma opcji żeby zacząć jakikolwiek cykl
kiedyś już był temat co do mety
można tłumaczyć znajomy chciał tylko mete brać 60 mg ed mocniej go zblokował niż na testo/Deca a później płacz ;/
dzieki piuras
dziwi mnie tylko jedno a mianowicie nawet zwyklego cyklu na metce +40 mg ed nie wolno robic bez hcg?
fallenursus
21-04-13, 23:41
metanabol solo to do archiwum przeszlo juz kupe czasu temu. imho dupny pomysl.
wszystko mozna... nawdt cykl deka+tren... ale czy to rozsadne?
heh jeszcze nie widziałem kogoś kogo zablokowało po cyklu na samej mecie a niektórzy znajomii mieli bycze dawki ale w sumie może lepiej nie myśleć o takim czymś
hehe :P ja nie widziałem nigdy nikogo kogo zablokowały sterydy, nie interesują mnie wiotkie siusiacze :P
hcg do mety? po mecie solo to nawet cloma teraz mało kto zarzuca .
po mecie solo nasz organizm spokojnie samemu dojdzie do siebie. j. z tego co ost przegladam fora to ludzie radza robic mostki miedzy cyklami niz zabawe z pct. podobno rozbi dobra rozpierduche w gosp horomonalnej. tak ze przy malych dawkach mety solo. odpuscilbym clomy itp... aczkoliek jak masz sie brac za jeden srodek to czemu nei wybrales np propa? o wiele lepsza opcja niz metax.
u mnie lezy teraz meta enan i oma i sie tak zastanawiam czy jednak ten enan czy ome zarzucic w koncu do mety ale chyba enana tego poki co
fallenursus
24-04-13, 19:47
A co to za roznica? Sa rozne roxzaje testosteronu?
nie będzie to super pomysł ale zawsze możesz zmieszać enan z omą :D