Zobacz pełną wersję : pro sd dragon
natalia2126
10-04-13, 12:29
Witam stosował ktoś pro sd firmy dragon nutrition ? Jaki klon m-drola polecacie
fallenursus
10-04-13, 12:53
zadnego.
natalia2126
10-04-13, 12:57
ale co że nie ma już działającego ? czy nie polecasz bo nie lubisz tego środka
fallenursus
10-04-13, 13:05
nie polecam bo ludzie traca na tamich nieprzebadanych srodkach jajca to raz.
nikt wsumie nie wie jak sie odblokowac a silno blokujace to dwa
jakie skutki uboczne w orzyszlosci po tym gownie moze byc to trzy..wole zerzrec 50mg mety niz 20mg sd
nie polecam bo ludzie traca na tamich nieprzebadanych srodkach jajca to raz.
taaaa ten przyklad jest ponadczasowy ale co prawda to prawda
natalia2126
10-04-13, 22:17
znam ludzi co bardzo chwalili sobie m-drol i klony w latach 2011-2012 sam stosowałem 3 razy m-drola 2 x cel i 1 x superdrol 250, skutki uboczne wiadomo że sie pojawiają ale nie jestem osobą która w słowie profilaktyka uwzglednia tylko osłonki na watrobę Prawda jest taka że biorąc towar z UG też nie wiemy co łykamy czy wbijamy, niby to co pisze na opakowaniu ale czy tak jest hm.. odpowiedzcie sobie sami Pytam kto stosował pro sd i jak ocenia a nie czy sie nadaje bo nie jestem w temacie dopingu kilka dni czy miesiecy Tylko z klonami m-drola dawno nic nie robiłem i nie wiem w co celować
masz pewny dostęp to wiesz co bijesz jeszcze nikomu nic się nie stało od wbijania testo i do tego meta czy winko
a po ph wątroba nery flaki napier*****ją blokuje każdy chwalił bo puch jak świnia jak odstawił to spadki jak by z balonu powietrze spuścił .... ale twoja sprawa ja kiedyś łykałem ph trenadrol fizogen itp po m-drol tak wszystko się popierdoliło ze znalazłem się w szpitalu z zapaleniem jądra i najądrzy i usunęli mi prawe jądro .... zastanów się
natalia2126
11-04-13, 11:18
dostep jako taki mam i jestem osobą ktora celuje w dość dobre srodki
omnadren - lipa a apteka i dil sam nie wie co jest w srodku
testolic - dobra firma tez trafiłem na wała
testovis - dobra firma okazała sie wałem
galenika - brałem sporo tego i trafilem na partie lipna szła w cyklu deka apteka 50mg amp. i narobiłem problemów
winstrol- jadęłm la pharma super a dawniej chwalona firma razak okazała sie strasznym niewypałem
wino desma - kozak na 2 cykle 1 dobry kolejny klapa a od tego samego dila
Piszesz ze od wina inj nikomu nic sie nie stalo a zapalenia, testosteron ile razy spowodował to że ludzie zarastali włosami jak malpy, metanabol ile było polekowych uszkodzen wątroby, po dece co sie działo miesiacami z ludzmi Więc znawco nie pisz farmazonów
Moge wzmieniac i wzmieniac prawda jest taka ze 80% towaru to wał mimo tego że dobra znana firma Ja biorąc PH 'tylko m-drol i klony' zanotowałem najlepsze przyrosty a koksem bawie sie od 1998r jak jeszcze na reaktora metce na 50tab robiło sie kilogramy Nie zanotowałem wielkich spadków, blok fakt mocny ale letromina i hcg naprawiłem w kilka tygodni, zdrowie oceniam na dobre na flaki szedł lakcid a na watrobe w cyklu heparegen po hepatil 'dawki jak na ulotce' Znam chłopaka który jedzie na PH od 2010 roku nie słyszałem aby coś złego sie działa w jego organizmie a ty po puszce m-drola miales wyciete jaja czy jajo heeheh zabawne historie opowiadasz jestem teraz na mostku z testosteronu 250mg i złapał mnie katar pewnie wina tescia :) Nie bronie PH bo tak samo słyszalem negatywne opinie jak i pozytywne
fallenursus
11-04-13, 12:38
jeszcze ani razu na walka nje trafilem. przy 100ed wina lekko podnjesiony profil lipidowy. lrzy 600mg trenu zero sajdow.
wlosny po testo ro dla ciebie skutek uboczny?
oczy mi krwawia jak czytam.co piszesz.jic dziwnefo ze towaru kupic nue potrafis. apteka sama nie wie co w srodku:) zryj co chcesz twoje zycie. mam nadzieje se tylko umiejetnie bedziesz to robic.
niestety ro co piurko pisze zgadza sie w 100%
ph to tak samo nielwgalny biznes i robiony ug. cel juz dawno nie istnieje...i te wszystkie klony superdrola to akurat mamy pewnosc tez co tam jakis majster namieszal...
to niech ten kolega idzie na badania hormonalne badania flaków i zobaczysz jak taki znawca to po jaki h... tu zadajesz te pytania ????
od 98' koksujesz ??? to widac ze styki ci popaliło im dłużej bierzesz tym bardziej organizm się przyzwyczaja i nie ma takich przyrostów jak na początku chcesz ph to bierz ph twoja sprawa a jak od 98 ; koksujesz tylko na testo winie czy dece to cipa jesteś ....
natalia2126
11-04-13, 16:53
fallenursus
ty to w ogóle jesteś super pisałem kiedyś z tobą na gg temat letro aromasin wiedza nie blyszczałeś Teraz starasz sie pokazać za forum jakie masz super dojścia i nigdy na wała nie trafileś bajki to opowiadaj dzieciom nie mi Tren to ty chyba tylko z nazwy bileś bo na 100% nie był to tren skoro zero sajdów 'może ty poprostu jestes wspaniały' ale stawiam że bijesz gówno Testosteron owłosienie to jeden z gorszych skutków ubocznych ale luz dla ciebie zablokowanie które unormujesz w 3-4 tyg albo i mniej jest czymś gorszym od nadmiaru wlosów których możemy sie pozbyć za sporą cene wiem wiem testosteron ma jeszcze inne skutki uboczne znawco Apteka to towar 100% pewny chyba że firma produkująca dany lek coś spierdzieli, ty chyba nawet nie wiesz jak wychodza leki z firmy na magazyn i z magazynu do aptek ale chcesz to wciskaj bajke że wiesz przypomne ci ze pojemniki są kodowane i tak pewnie nie wiesz co to i wydaje ci sie że ktoś komuś da karton i on w karton wsadzi co chce :)
Czy ja prosiłem o rady w sprawie czy warto czy nie warto i co mi po tym bedzie dziekuje za opieke ale zajmijcie sie własnym życiem bo też mogę napisać ze to czy tamto jest złe no bo jest jak stosuje to jakiś debil a wiedze na tym forum czytanie ze zrozumieniem to dosc wielki problem To że cela nie ma to wiem że firma dawno dostała bana pisałem że brałem dawno ale kolejny raz czytanie ze zrozumieniem to wielki problem albo chciałeś pokazac sie z dobrej strony że to wiesz :P
piuras86
widze ze u ciebie też problem z czytaniem pytałem co z klonów m-drola dobre na chwile obecna bo dawno tego nie brałem a to jak brac z czym po co na co i za ile to doskonale wiem ale wiem wiem tez chcialeś pokazac ze cos na tym forum wiecie, szkoda że piszecie nie na temat i nie potraficie odpowiedziec na temat Widać twoją wiedze na temat dopingu skoro twierdzisz ze organizm sie przyzwyczaja i widze ze masz zerowa wiedze na temat tego w jakim celu dodajemy wiecej towaru ale luz niech bedzie ze sie przyzwyczaja moze ci kolega fallenursus wytłumaczy :P A co do tego czy jestem cipa czy nie to gardze tobą mi wystarczy testosteron,meta,insa aby bardzo dobre wyniki miec co nie znaczy ze brałem tylko te środki ale ok pochwal sie ile trenu wbileś ile deki,estrów tescia,antka,bolda,itd moze bedziesz super na tym forum bo cwiczysz 2 lata a wbiles juz wszystko jak dla ciebie jest to jakiś wyznacznik to brawo Znajdz na niebieskim forum osobe o nicku tucio poczytaj na jakich srodkach od lat cykle robi a ma pewnie z 57cm na łapie i ponad 130kg
Ej noo Natalia fallen dziś urodziny ma. Daj spokój dla chłopa :) Najlepszego fallus ! :)))
Natalia heheh z tą cipą to dla żartu widze że nie skumałeś :P
ja trenuje troche więcej niż 2 lata :) a 57 w łapie i 130 to jakos mnie to nie przekonało tacy zawsze mocno upadają :D
mało ruchliwe świnki ....
dobra teraz wyciszmy się i poważnie ....
znam gościa co tą firme brał te ph nie patrząc na to co robi w środku przyrosty dobre jak kto lubi bardzo spina siłą na + twarda sylwetka koło 8 kg można przyjebać ....
z mojej strony to wole testo bo ph spinały za bardzo;/
ja raz na jakiś czas wole wbić troche propka-npp bądź na długich przyrosty mnie aż tak nie interesują waga max 90 kg sprawność ruchowa + siłą ja na to stawiam
tak że jeśli chcesz to możesz brać
przeważnie chłopaki
po 2 tyg wbijali hcg 250iu co 5 dni i do końca dzień po ost porcji brali
clomid + nolve tu mało osób bierze ph albo sie nie przyznają przeważnie połowa gardzi tym towarem
A moim zdaniem skoro taki mądry jest na niebieskim pan tucio to spytaj go, a nie po całym internecie szukasz wrażeń.
zamykam bo temat prowadzi do niczego i widzę tu same złe moce i jakieś obrażenie jeden z drugim