Zobacz pełną wersję : Jaki jabłczan?
Siemka :razz:
Mam zamiar robic cykl na jabłczanie w przyszłym tygodniu i nie wiem czy kupować CM3 Treca, czy tańszą wersje innej firmy. Oglądam sklepy, i widze tańsze Activlaby i wiele innych, czy produktych innych forów jak kfd, (nie wiem czy tu tez nie ma własnego produktu :razz: ) i mam pytanie czym tosie wszystko różni?
Sam juz nie wiem czy warto dać więcej za to CM3 czy kupić duuzo tańszą wersje :sick:
Pozdro! Balon :rockon:
slim shady
30-03-13, 22:21
ja zawsze brałem cm3 http://www.bcaa.pl/trec/cm3_1250mg_kreatyna_jablczan_360kaps_1225.html bo mi najekonomiczniej wychodził nie wiem jak teraz, brałem też TCM Olimpu i AL też i wszystkie ok
maniek1988
30-03-13, 22:26
http://www.bcaa.pl/olimp/tcm_mega_caps_400kaps_promocja_796.html teraz promocja jest na to TCM z olimpa tez dobry jablczan. Cm3 tez bedzie ok.
slim shady
30-03-13, 22:33
dobre promo
maniak7000
31-03-13, 03:02
w teorii jabłczan powinien być tak samo super w każdym przypadku, ale jednak nie łapałbym patrząc tylko na cenę :)
nawet w tym segmencie nie będzie olbrzymiej różnicy w cenie (patrząc na "dobre" firmy) ta promo na TCM jest ok
Rzeczywiście elegancka promocja :razz:
Kup monohydrat, wyjdzie taniej i te same efekty.
Przy tej promocji Olimpa TCM niekoniecznie :) Tym bardziej że na mono bym celował w Universala albo UNS'a.
Celowanie nie ma znaczenia. Kreatyna to kreatyna. Jeśli firma trzyma standardy to produkt będzie działał tak samo i wtedy cena jest czynnikiem stymulującym do zakupu.
maniak7000
01-04-13, 00:59
Celowanie nie ma znaczenia. Kreatyna to kreatyna. Jeśli firma trzyma standardy to produkt będzie działał tak samo i wtedy cena jest czynnikiem stymulującym do zakupu.
no właśnie "jeśli trzyma standardy" - ze surowcem różnie bywa ... nawet certyfikowana creapure może nią nie być ..
dla śmiechu niektóre marki sprzedają creapure by po jakimś czasie zmienić napis na puszce na Crea pure100% (np. niewielka różnica w odbiorze a w surowcu, jego cenie olbrzymia) - oczywiście cena produktu nie spada
o ile kojarzę (nie jestem teraz pewien) właśnie tak było z mono Universala
Sugeruje inwestować w najtańsze mono.
Cell pump biogenixa też dobre jobłko.
maniak7000
03-04-13, 19:36
Cell pump biogenixa też dobre jobłko.
no dobry produkt :) - informacyjnie jakby ktoś nie wiedział, nie jest to czysty jabłczan a coś na wzór prostego "stacka" .. :)
maniek1988
03-04-13, 19:38
niestety juz nie jest produkowany wiec jak ktos ma to pewnie ostatnie sztuki
maniak7000
04-04-13, 01:40
niestety juz nie jest produkowany wiec jak ktos ma to pewnie ostatnie sztuki
no właśnie różnie słyszałem, ale skoro Ty tak piszesz to masz pewnie pojęcie - w końcu w tym siedzisz (dzięki za info)
kojarzysz może czego się doczepili?? bo chodziły słuchy o zablokowaniu cell'a przez nasz sanepid
Pierwszy wypust Cell Pumpa , pamiętam że ludzie skarżyli się na problemy z żołądkiem , nast. wypust niby został poprawiony. Osobiście nie miałem żadnych problemów zdrowotnych po cell pumpie , przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo :)
maniek1988
04-04-13, 13:10
kojarzysz może czego się doczepili?? bo chodziły słuchy o zablokowaniu cell'a przez nasz sanepid
Nic mi o tym nie wiadomo. Olimp ogólnie wycofał sie z pewnej gamy produktów takich jak massacra, pro long. Jak z nimi gadałem to mówili że to głownie przekłada się na spore koszta z produkcja i magazynowaniem surowców.
maniak7000
04-04-13, 16:36
dzięki za info :)