PDA

Zobacz pełną wersję : Jak do nas trafiłeś/aś? Podziel sie tą informacją.

maniek1988
17-03-13, 18:33
Zapraszam do poszerzania mojej wiedzy o tym w jaki sposób trafiliście na nasze forum. Znalazłeś/aś nas w internecie? A może z polecenia lub dostałeś/aś maila o naszym forum?

Gangsta Latino
17-03-13, 18:34
wcześniej byłem na 2 innych forach (oba istnieją do dziś), i potem tak jakoś kliknąłem i.... jestem ;)

DTX
17-03-13, 18:35
to bylo dawno temu, ale jakos przez google

rafio83
17-03-13, 18:38
kurde to było tak dawno temu, ze nawet nie pamiętam :)

maniek1988
17-03-13, 18:42
Proszę pisać jak trafiliście a nie że nie pamiętacie.

rafio83
17-03-13, 18:44
wujek google...

DTX
17-03-13, 18:46
mialo to cos doczynienia z kaloryferem na brzuchu, moze a6w wpisalem czy cos. wtedy niewtajemniczony kompletnie, ale to jednak wpisuja poczatkujacy

Fit4ever24
17-03-13, 18:48
Kolega polecił mi to forum jakiś rok temu. Na początku nie czulem potrzeby zrzeszania się tylko czytałem wasze artykuły a teraz jestem tu jako Fit4ever24 ^^

najt
17-03-13, 18:49
tez bylem na innym forum , ale ludzie byli zjebani nie az tak jak tutaj ;p a trafilem pewno przez google wpisujac jakies zapytanie

w sumie 90% uzytkownikow to google bedzie manius

MAXIMUS 2
17-03-13, 19:02
Ja na początku zalogowałem się na innym forum ale jak tam napisałem o co kaman to jak mi zaczęli wypisywać to mało nie osiwiałem oczywiście w dziale doping nie było to forum pana SKAŁY i jeden gość z tego forum mi napisał żebym się zalogował na E-Gym i fakt dostałem tu co chciałem znaczy wiarygodna pomoc na której się nigdy nie zawiodłem i tak tu jestem do dziś dzień :)

fallenursus
17-03-13, 19:05
szukalem kiddys z nudow w pracy tematow o hcg i jego dawkowaniu. jak przeczytalem jak tutaj radza to az musialem sie zalogowac bo mnie skurcze jader braly jak czytalem.

Pumbas
17-03-13, 19:14
zarejestrowalem sie grubo przed tym jak zacząłem ćwiczyć szukajac chyba czegos o sw, wpadając przez google,
nic tu nie zaglądałem przez 3 lata, w tym rok już cwicząc,
i chyba robilem jakies porządki w zakładkach, i natknąłem się na super konkurs z metamorfozą,
spodobało mi się bardziej niż na innych nienormalnych forach i juz po konkursie zostalem

Gangsta Latino
17-03-13, 19:41
spodobało mi się bardziej niż na innych nienormalnych forach i juz po konkursie zostalem

To jest chyba największy plus tego forum. Mimo tego, że jest stosunkowo niewielkie (liczba użytkowników) to jest to "normalne" forum. Jestem na 4 innych, i oceniając obiektywnie, 2 z nich (jedno duże, jedno takie jak nasze) są totalnie rozwalone, jedno przez ciągle kłótnie, a drugie przez idiotyzm np. modów i brak wiedzy. To najw. w PL jest jak dla mnie z kolei zbyt duże. Pisze się tam temat, to jeśli ktoś nie odp. w ciągu godziny to temat przepadł i trzeba odświeżać.

A tutaj jako tako wszystko gra, a chociaż zaczyna grać. Jedyny mankament, i będę o nim pisał cały czas, to dalekie miejsce w google.

A jeszcze co do tematu: to przypomniałem sobie, że byłem na innym forum, potem przez rok w ogóle się BB nie interesowałem, a gdy chciałem wrócić zapomniałem jak się forum nazywało i przez pomyłkę (bo pomyliłem fora) wpadłem tutaj.

kubaCK
17-03-13, 20:47
lubie prostote, forum musi byc przejrzyste. wpisalem w google dwa proste slowa "forum silownia". odpalilem kilka z nich. wybralem te ktore mi sie najbardziej spodobalo, robie tak zawsze.

maniak7000
17-03-13, 21:09
kiedyś przeglądałem fora w google - i te przyciągnęło moje "oko" ale przez moment w historii kiedy kompletnie nic się nie działo na jakiś czas się nie logowałem by wrócić i o ile się nie posypie to będę zaglądał regularnie :)

ekipa jest w porządku, atmosfera prawidłowa - jest ok :)

Jokeer
17-03-13, 21:40
W 2010 roku wpisalem w google frazę forum kulturystyczne i to forum było na pierwszym miejsu

Baloniarz
17-03-13, 21:49
Ściągnął mnie tu przyjaciółek i fajny facio :P, starszy ale co mi szkodzi ;)

slim shady
17-03-13, 23:58
na innym forum ktoś mi polecił kiedyś

Pioter1994
18-03-13, 23:08
Ja pamiętam, że gdy zacząłem ćwiczyć na domowej siłowni to tata mi rozpisał plan, który był na maksa kiepski, efektów też żadnych nie było, dieta także z d*py, a raczej jej brak.

Postanowiłem, że poszukam info najpierw o treningach, a potem o diecie i znalazłem to forum. Zarejestrowałem się i zacząłem czytać wszystkie artykuły, potem sam się udzielać. Tak zaczęło się kręcić, założyłem relację i zacząłem codziennie przesiadywać na forum :D

Danone
28-03-13, 22:23
Panowie, a jest wśród nas jakiś specjalista od pozycjonowania?

fallenursus
28-03-13, 22:28
http://google.about.com/od/searchengineoptimization/qt/improverank.htm

Wesoły_Grabarz
11-11-14, 19:45
Szukałem czegoś dotyczącego witaminek ;) wujek google doprowadził mnie tutaj i jestem z tego faktu baardzo zadowolony :)

bololol
04-12-14, 14:05
Jedyne forum, którego nie mam zablokowanego w pracy ;p

marcin001
17-02-15, 15:06
Było to dawno, ale chyba to było w miarę najlepiej ogarnięte forum jak na tamte czasy i tak wyszło że tutaj się zarejestrowałem ;p

raczeek_87
17-02-15, 16:31
to i ja powiem ,

werbunek Fallena :)

juz nie pamietam jak brzmiały jego słowa- ale cos w stylu ,, chodz do powaznych ludzi .... :) " he

basmann
10-11-16, 09:14
Z Google :) hehe