Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jak bardzo mi roz**bie uda od METANABOLU

MrPeeQ
13-03-13, 18:56
Witam.
Mam 19 lat, ćwicze na siłowni od ok. 2lat.
Brałem już różne kreatyny, raz spróbowałem gainera, kilka białek, witaminki z olimpu, BCAA.
Przymierzam się do swojego pierwszego cyklu na metanabolu 100tabs 5mg (jakiś z holandii podobno)
Do tego oczywiście białko, witaminy, hepatil, w ostatnim tygodniu dojdzie kreatynka i potem odblokowanie.
Nie jestem typowym tępym pakerem z ławki pod blokiem więc od początku przygody z siłownią robię nogi, mam dosyć grube uda (nie wiem ile cm) mimo ze mam w miare sześciopaczek i nie jestem zatłuszczony. Mój rekord to 180kg w przysiadzie (prawdziwy ciężarowy przysiad dupą niemal do ziemi a nie jakiś dla trójboistów co wygląda jak półsiad).
Ledwo mieszcze się udami w jeansy, zawsze spodnie które są dobre w nogach są zaduze w pasie.
I mam do was jedno pytanko, ewentualnie dwa.
Czy od tej mietki bardzo mi spuchną uda? Bo kolegom bicki i cycki strasznie sie powiększały.
Czy lepiej by było na czas brania mietki przestać robić nogi? Boję się ze nie bede sie juz w normalne spodnie mieścił.
I co myślicie o bieganiu 2x w tygodniu po 30min podczas cyklu na mietce?

Jak chcecie coś więcej wiedzieć to zadawać pytania, nie wiem jakie jeszcze informacje wam sie mogą jeszcze przydać.

Pumbas
13-03-13, 19:07
prowokator trolololo,nie mają co ludzie z czasem robić...

z całego tego durnego posta to jest najfajniejsze:

Nie jestem typowym tępym pakerem z ławki pod blokiem więc od początku przygody z siłownią robię nogi
:D

Baloniarz
13-03-13, 19:26
znaczy że jak nie robie nóg to siedze na ławce przed blokiem ?? a jak jutro zrobie to nie bede siedział i przy okazji zmienie sie z tępego na nie tępego ? :P

MrPeeQ
13-03-13, 19:46
Dobrze wiecie o co chodzi więc nie udawajcie inteligentów z tytułem magistra filologii polskiej, którzy szukają dziury w całym i łapią za słówka.
Nie umiecie odpowiedzieć sensownie na pytanie to nic tu po was.

DTX
13-03-13, 19:48
meta solo porazka. kup testa
spuchnac spuchniesz, po cklu spadnie.

MrPeeQ
13-03-13, 19:55
Znajomy na samej mietce+białko zrobił chyba z 10kg (na oko oceniam), pociągnął kreatyną i mu chyba nic nie spadło.
Dopiero zaczynam przygodę z takimi specyfikami więc zaczne od małych ilości żeby zobaczyc jak mój organizm na to zareaguje :)
Jak bedzie dobrze to na pewno się rozkręce i będą kolejne środki, teścia może do nastepnego cyklu :P

Jeśli bede robił ćwiczenia na nogi dużą ilością powtórzeń to pojdzie w rzeźbe zamiast w objętość nóg?

MAXIMUS 2
13-03-13, 19:56
Nie koniecznie DTX nie którzy zadowoleni z samej metki :)

Ps; MrPeeQ dał bym metkę
1-6 30/40mg ed pare tabsów nolvy na odblok ale nie którzy po metce solo nie robią odbloku
zaraz ci nóg nie porozrywa bez obaw trochę dziwnie napisałeś i kolegów poniosło
daj foty tych mega ud

fallenursus
13-03-13, 20:43
w smieszne cykle na tiktakach sie wtracam.
mozesz rowniez dobrze byc jednym z tych co maja niezlego bloka na mecie i mietko w spodniach.
testosteron to podstawa kazdego cyklu imho.
takie male fyi.

piuras86
15-03-13, 23:26
tu dobrze napisałeś :D jest jeden znajomy co wcinał 60 mg mety i jakieś kuku jemu się zrobiło hahahahaha
i jak takiemu można wbić do łba zeby propa sobie dodał ???

Baloniarz
16-03-13, 14:07
Boją się zastrzyków przeważnie dlatego metka i winstol solo :)

Prawdziwy
16-03-13, 16:27
A co do tematu to czasami metka solo potrafi solidnie poszerzyc uda
Mi po takim cyklu jak byl,tak poszly obwody w udach ze balem sie cwiczyc nogi zeby to smiesznie nie wygladalo bo dysproporcje z reguly sa smieszne
wyroslem w trakcie jednego cyklu z wiekszosci spodni , poniewaz w pasie byly dobre ale w udach byly za ciasne i wygladalo to jakbym rurki nosil

mtm
16-03-13, 23:37
Wyjdź i nie wracaj do tego działu. Dziekuje