PDA

Zobacz pełną wersję : Pierwszy cykl na mecie

santek247
13-03-13, 16:45
Witam .. mam teraz zrobic swoj pierwszy cykl na mecie.. i mam pytanie wobec tego.. jaka dawke stosowac? i jak sie pozniej odbokowac i jakich srodkow uzyc do tego. i chcial bym dodac z w przeszlosci mialem gino i cos mi jeszcze zostalo jaki srodek brac i czy go stosowac od poczatku cyklu bo nieche miec kobiecych piersi :neutral: prosze o profesionalna rade :lol:

fallenursus
13-03-13, 17:03
ile masz lat?

MAXIMUS 2
13-03-13, 17:48
ile masz lat?

Pewno 15ście :)
Nie no ankieta kolego santek
http://www.e-gym.pl/showthread.php?199-Zanim-zadasz-pytanie!

santek247
13-03-13, 19:02
lat mam 22 :)

santek247
13-03-13, 19:05
chce dodac ze mam stażu rok i juz wsonolem troche odrzywek moj wzrost 178 waga 83 kg

Baloniarz
13-03-13, 19:28
Nie boisz się że nogi Ci rozk.....i ??
Czy też jesteś tępym pakerem z ławki ??

MAXIMUS 2
13-03-13, 19:36

PS: Panowie bez przekleństw kropeczki robić jak już nie dajecie rady :)
tu nie są same tępe pakery :)

rafio83
13-03-13, 19:56
w przeszlosci mialem gino i cos mi jeszcze zostalo jaki srodek brac i czy go stosowac od poczatku cyklu bo nieche miec kobiecych piersi :neutral:
Jak miałeś gino to meta raczej nie dla Ciebie...

mam stażu rok i juz wsonolem troche odrzywek
Ćwiczysz dopiero rok, wciągnąłeś już odżywki i już łapiesz za mete LoL

Coś mi tu nie gra w tym wszystkim... napisz coś o diecie (ilości, etc.) jaką planujesz w czasie cyklu???

santek247
14-03-13, 11:36

po pierwsze nie jestem jakis tempym pakerem z lawki moze ty a obwud uda napewno mam wiekszy niz ty kolego wiec prosze mi tu bez takich ja tu che zasiegnac prwdziwej ...

santek247
14-03-13, 11:39
Jak miałeś gino to meta raczej nie dla Ciebie...

Ćwiczysz dopiero rok, wciągnąłeś już odżywki i już łapiesz za mete LoL

Coś mi tu nie gra w tym wszystkim... napisz coś o diecie (ilości, etc.) jaką planujesz w czasie cyklu???

moja dieta jest taka sredno kulturystyczna bo na na taka mnie prawdziwa nie stac bo za mlo kasy mam :) ale chce sie dojebac wiecej tylko nie wiem co z tym gino zrobic to jest moj najwiekszy problem a z dieta sobie poradze jakos :) no chyba ze by ktos mi inny srodek polecil puki chce dociagnac sie do 90 kg ..

ht
14-03-13, 12:19
polecam diete. najlepszy srodek dla cieibe.

grzesiek k
14-03-13, 16:56
było juz setki takich przypadków gdzie ludzie odradzali itd?noi po co?chyba nie ma 5lat i wie ze koks to nie zabawka,skoro jest swiadomy skutków a mimo tego chce brac to lepiej z głowa nonie?no własnie...
jesli masz predyspozycje do gino to 10mg nolvy ed i bedzie ok.
mete zapewne bedziesz miał under wiec 30mg dla twojej wagi na poczatek bedzie ok. clom+nolva na pct.dopnij diete i odzywki a bedzie super.

fallenursus
14-03-13, 17:12
nolva zbija igf i blokuje receptory tylko i wylacznie receptory estrogenu. po odstawieuniu nolvy caly estrogen zaczyna nak..wiac w te receptory i bardzo fajny efekt naworu estro/gyno mozna dostac.
srodki takie jak srodki antyestro drugiej generacji niweluja estrogen na poziomie komorkowym czyli poprostu zabijaja go.
zero nawrotu estro po odstawieniu.
takie male fyi.
ps. aromasin podnosi igf-1

grzesiek k
14-03-13, 17:40
ty mi nie musisz pisac jak działa nolva bo wiem ze potem moze uderzyc z po 3 siła ale wiesz jaka cena jest za aromasin lub letro?no własnie.swoja droga dawniej ładowali nolve i jakos było.meta nie taki straszny cykl nolva da rade

fallenursus
14-03-13, 18:20
kiedys tez deke do mety dodawali i nie robili odblokow;)
tylko inform. nowego a nie ciebie grzesiu
my wiemy ze tanio nie jest.
imho stare archaiczne cykle nie dla mnie poprostu

MAXIMUS 2
14-03-13, 18:33
A moim zdaniem skoro chłopak miał gino i ma bez koksów to powinien sobie darować te zabawki i na dodatek ma mało kasy na dietę mija się to z celem :)

najt
14-03-13, 18:38
konkluzja jest taka , żebyś wzial sie za miche i słownik.