PDA

Zobacz pełną wersję : Do wglądu:))

modelos
31-03-07, 19:55
Witam mam 23 lata ui trenuje okolo 2 lat. waze 84kg i chciałbym wam przedstawic moja diete abyście mogli mi ja jak by co skorektowac.

I śniadanie godz. 5.15:

płatki kukurydziane 130 g + mleko 1,5%

II śniadanie godz. 9.00

6 skibek chclaba ze szynką i sere,m żółtym + kakao

III posiłek godz 12.00 :

banan i jabłko

IV posiłek godz 15.00 :

ryż 100g + pierś z kurczaka około 120 g + surówka +sok

V posiłek po treningu lub godz 17.30 :

banan + jabłko

VI posiłek godz 20.00 :

4 skibki chleba + ser + szynka + herbata

VII okolo 22.00 ale nie zawsze bo chodze wcześnije spac :

puszka tunczyka .

oczywiście to ma być dieta na masę :)))
aha czy jak biore X-Panda i chodz do tego na pływanie to mam traktować płyalnie jako trening bo nie weim czy wtety tez brac 2 raz dawke ???????

Z góry dzięki :)) pozdro

mathofman
01-04-07, 00:05
ja bym tu pozmieniał troche rzeczy... zresztą masz tematy z dietami gotowymi więc sobie uloz coś odpowiedniego :) a z tym pływaniem.. hmm zabardzo to chyba jako trening nie jest.. :) bierz X-panda tylko w treningi.. :)

T-Bag90
01-04-07, 08:15
a z tym pływaniem.. hmm zabardzo to chyba jako trening nie jest.. zalezy ile razy w tygodniu pływa czy tylko rekreacyjnie raz w tygodniu. Ty chyba nigdy nie plywales jak mowisz ze tego nie mozna uznac za trening! I mowisz ze bys pozmienial pare rzeczy to powiedz jakie, a nie piszesz ze ma podwieszone diety wyzej i niech sam sobie wybierze! Natomiast okolo 1 h po treningu jakas posilek weglowodanow-bialkowy a odrazu po treningu same jakies bialeczko najlepiej w cieklej formie! A zmiast tego tunczyka zjadl bym ze 100 g jakiegos sera bialego, ale lepiej juz ni nie jesc chyba ze jestes bardzo glodny a tak to pij wode!

MrOlimpia
01-04-07, 17:58
mathofman jak się wypowiadasz to pisz do końca bo będziesz miał takie problemy jak ja :P......
Dieta może być nie mam nic do zarzucenia sam mam podobną a co do treningu to jak najbardziej jak pływasz około 2h w tygodniu to jest to trening ( ale oczywiście jak sie nie obijasz nie jeździsz bo jakis zjeżdzalniach i nie siedzisz w jakuzzzi tylko wtedy gdy pływasz non stop z małymi przerwami )