PDA

Zobacz pełną wersję : Ocencie czy moge tak robic plecy

ubermas
31-03-07, 17:05
Wszystko robie progresja z tym, ze ostatnie 2 serie robie tym samym ciezarem
Wisolowanie sztanga w opadzie 12x10x8x8
Podciaganie konca sztangi w opadzie 12x10x8x8
Wioslowanie hantelkiem w opadzie 12x10x8x8
Sztrugsy 12x10x8 (tylko 3 serie, tez progresja)

Wlasciwe te 3 pierwsze cwiczenia sa typowo na najszerszy, ale atakuje go pod roznym katem, zalezy mi bardzo na szerokich plecach stad takie cwiczenia. Wiec Panowie co o tym myslicie? Chodiz mi o to czy nie zajade swoich motyli?? Prosze o wypowiedz kumatych ludzi, a nie 40 kilowych 14-latkow z 2 miesiecznym stazem. Bez obrazy, ale taka jest prawda, takich na forum najwiecej. Pozdro

MrOlimpia
31-03-07, 17:10
hehe bez obrazy ale ja np takim jestem a wiedzę mam bo od dwuch lat interesuję się kulturystyką ale staż mam 3 miechy bo w wieku 12 lat trudno było by ćwiczyć no ale mniejsza o to moze jednak nie będę się wypowiadał bo jeszcze będzie że źle mowie

ubermas
31-03-07, 17:20
Nie spoko ziom, mi sie nie je*ie w pale, bo mam 21 lat, bo sam mialem kidy 14, ale sam zauwaz, ze tu co drugi to nie ma pojecia o kulturytsyce, a wypowiada sie jakby sie z gryfem w dloniach urodzil. Czytam potem niestworzone rzeczy, ja poprostu nie chce zeby ktos zasmiecal mi temat. Dzieki za opinie. 3m sie i cwicz ostro

MrOlimpia
31-03-07, 17:29
moim zdaniem nawet możesz robić jedno ćwiczenie mniej no ale to już od ciebie zależy :P

Kakashi
01-04-07, 02:08
MrOlimpia, na temat twojej "duzej" wiedzy sie nie wypowiem...:|

ubermas, plan nie jest najgorszy ale wymieniłbym cos:D tylko musze sie dowiedziec jaki masz staż?? bo ja bym wyrzucił wioslowanie hantlami i dał martwy ciąg... 2 cwiczenia na najszerszy wystarczy...a prostowniki sa bardzo wazne:D pozdro:D

MrOlimpia
01-04-07, 09:19
moim zdaniem wiosłowanie to dobre ćwiczenie na plecy ..... a to już zależy od niego bo może nie lubi martwego ....

bocion
01-04-07, 09:54
Ja jednak bym nie wyrzucal Hantli, poniewaz to cwiczenie izoluje jednak w duzym stopniu najszerszy. Wyrzuc podciaganie konca sztnagi i wrzuc zamiast tego martwy. Trzy cwiczenia na najszerszy to imho troche za duzo, ale zrobisz jak chcesz. Mozesz przeciez poeksperymentowac.

Mr. Olimpia napisał:
"mialem pare wpadek bo bylem nowy"
Ale przeciez we wczesniejszym poscie napisales ze juz 2 lata sie interesujesz kulturystyka. Cos krecisz i mysle ze prawda jest taka ze gów.no wiesz.

MrOlimpia
01-04-07, 10:27
bocion napisał tak "mialem pare wpadek bo bylem nowy"
Ale przeciez we wczesniejszym poscie napisales ze juz 2 lata sie interesujesz kulturystyka. Cos krecisz i mysle ze prawda jest taka ze gów.no wiesz.
Tak dwa lata się interesuję i jestem na tym forum żeby czegoś się dowiedzieć i w czymś pomóc. A wpadki to np takie że : pomyliłem działy albo zrobiłem dwa razy ten sam teamat o to mi chodzi

bocion
01-04-07, 14:44
Nie no ja mowie o innych wpadkach typu: spam za ktory osta dostales, pisanie rzeczy, ktore sie ni chu.ja nikomu nie przydadza typu "cwicz wiecej a sila sama pojdzie",powtarzanie tych samych wypowiedzi ktore inni we wczesniejszych postach napisali. Nie chodzi mi o zadne mylenie dzialów, nie, o tym to juz dawno zapomnialem.

MrOlimpia
01-04-07, 17:20
każdemu się wpadki zdazają a dlaczego dostałem osta tonie wiem nadal.....

przud się nie pisze przud tylko przót

T-Bag90
01-04-07, 17:25
Mr. Olimpia napisał:
"mialem pare wpadek bo bylem nowy"
Ale przeciez we wczesniejszym poscie napisales ze juz 2 lata sie interesujesz kulturystyka. Cos krecisz i mysle ze prawda jest taka ze gów.no wiesz. Zgadzam sie z tym w 100%, on tylko spamuje i mysli ze duzo wie. Jak moze komus doradzac 14 letni chlopiec! DOSTALES OSTA ZA SPAM! Jak dalej nie wiesz to po co przepraszales za to!

MrOlimpia
01-04-07, 18:06
ok jeżeli przeszkadza ci moj wiek to ok mogę pojść tego forum bo nikt mi nie daje spokoju wtedy może będzie lepiej bo najlepiej by było jakbym dał sobie w profilu 20 lat prawda.... i wszystko było by git wiekszosc z was ma po 14 - 16 lat a dajecie sobie 19...........

[ Dodano: 01-04-2007, 18:07 ]
ps kto tu spamuje......

AdRiAn
01-04-07, 19:01
ubermas sprobuj takiego polaczenia :
podciaganie szerokim nachwytem 4 serie
wioslowanie 3 serie (sztanga)
wioslowanie 2 serie hantla
martwy ciag 4 serie

ps. nie pierdo*** glupot w temacie kolegi. Prawda jest taka ze po wypowiedziach mozna poznac kto sie zna a kto udaje ze sie zna. TE POSTY U GORY ZRAZILY MNIE PO OCZACH ;-)

sławo
01-04-07, 19:05
plan dość dobry
skoro ci zależy najbardziej na motylach

ale tak jak wyżej nie zapominaj o prostownikach

panowie spam rodzi spam
nie wytykajcie jeden drugiemu jak coś zauważę i stwierdzę że ktoś przecholowuje to na pewno się tym zajmę