Zobacz pełną wersję : Ocencie czy moge tak robic plecy
Wszystko robie progresja z tym, ze ostatnie 2 serie robie tym samym ciezarem
Wisolowanie sztanga w opadzie 12x10x8x8
Podciaganie konca sztangi w opadzie 12x10x8x8
Wioslowanie hantelkiem w opadzie 12x10x8x8
Sztrugsy 12x10x8 (tylko 3 serie, tez progresja)
Wlasciwe te 3 pierwsze cwiczenia sa typowo na najszerszy, ale atakuje go pod roznym katem, zalezy mi bardzo na szerokich plecach stad takie cwiczenia. Wiec Panowie co o tym myslicie? Chodiz mi o to czy nie zajade swoich motyli?? Prosze o wypowiedz kumatych ludzi, a nie 40 kilowych 14-latkow z 2 miesiecznym stazem. Bez obrazy, ale taka jest prawda, takich na forum najwiecej. Pozdro
hehe bez obrazy ale ja np takim jestem a wiedzę mam bo od dwuch lat interesuję się kulturystyką ale staż mam 3 miechy bo w wieku 12 lat trudno było by ćwiczyć no ale mniejsza o to moze jednak nie będę się wypowiadał bo jeszcze będzie że źle mowie
Nie spoko ziom, mi sie nie je*ie w pale, bo mam 21 lat, bo sam mialem kidy 14, ale sam zauwaz, ze tu co drugi to nie ma pojecia o kulturytsyce, a wypowiada sie jakby sie z gryfem w dloniach urodzil. Czytam potem niestworzone rzeczy, ja poprostu nie chce zeby ktos zasmiecal mi temat. Dzieki za opinie. 3m sie i cwicz ostro
moim zdaniem nawet możesz robić jedno ćwiczenie mniej no ale to już od ciebie zależy :P
MrOlimpia, na temat twojej "duzej" wiedzy sie nie wypowiem...:|
ubermas, plan nie jest najgorszy ale wymieniłbym cos:D tylko musze sie dowiedziec jaki masz staż?? bo ja bym wyrzucił wioslowanie hantlami i dał martwy ciąg... 2 cwiczenia na najszerszy wystarczy...a prostowniki sa bardzo wazne:D pozdro:D
moim zdaniem wiosłowanie to dobre ćwiczenie na plecy ..... a to już zależy od niego bo może nie lubi martwego ....
Ja jednak bym nie wyrzucal Hantli, poniewaz to cwiczenie izoluje jednak w duzym stopniu najszerszy. Wyrzuc podciaganie konca sztnagi i wrzuc zamiast tego martwy. Trzy cwiczenia na najszerszy to imho troche za duzo, ale zrobisz jak chcesz. Mozesz przeciez poeksperymentowac.
Mr. Olimpia napisał:
"mialem pare wpadek bo bylem nowy"
Ale przeciez we wczesniejszym poscie napisales ze juz 2 lata sie interesujesz kulturystyka. Cos krecisz i mysle ze prawda jest taka ze gów.no wiesz.
bocion napisał tak "mialem pare wpadek bo bylem nowy"
Ale przeciez we wczesniejszym poscie napisales ze juz 2 lata sie interesujesz kulturystyka. Cos krecisz i mysle ze prawda jest taka ze gów.no wiesz.
Tak dwa lata się interesuję i jestem na tym forum żeby czegoś się dowiedzieć i w czymś pomóc. A wpadki to np takie że : pomyliłem działy albo zrobiłem dwa razy ten sam teamat o to mi chodzi
Nie no ja mowie o innych wpadkach typu: spam za ktory osta dostales, pisanie rzeczy, ktore sie ni chu.ja nikomu nie przydadza typu "cwicz wiecej a sila sama pojdzie",powtarzanie tych samych wypowiedzi ktore inni we wczesniejszych postach napisali. Nie chodzi mi o zadne mylenie dzialów, nie, o tym to juz dawno zapomnialem.
każdemu się wpadki zdazają a dlaczego dostałem osta tonie wiem nadal.....
przud się nie pisze przud tylko przót
Mr. Olimpia napisał:
"mialem pare wpadek bo bylem nowy"
Ale przeciez we wczesniejszym poscie napisales ze juz 2 lata sie interesujesz kulturystyka. Cos krecisz i mysle ze prawda jest taka ze gów.no wiesz. Zgadzam sie z tym w 100%, on tylko spamuje i mysli ze duzo wie. Jak moze komus doradzac 14 letni chlopiec! DOSTALES OSTA ZA SPAM! Jak dalej nie wiesz to po co przepraszales za to!
ok jeżeli przeszkadza ci moj wiek to ok mogę pojść tego forum bo nikt mi nie daje spokoju wtedy może będzie lepiej bo najlepiej by było jakbym dał sobie w profilu 20 lat prawda.... i wszystko było by git wiekszosc z was ma po 14 - 16 lat a dajecie sobie 19...........
[ Dodano: 01-04-2007, 18:07 ]
ps kto tu spamuje......
ubermas sprobuj takiego polaczenia :
podciaganie szerokim nachwytem 4 serie
wioslowanie 3 serie (sztanga)
wioslowanie 2 serie hantla
martwy ciag 4 serie
ps. nie pierdo*** glupot w temacie kolegi. Prawda jest taka ze po wypowiedziach mozna poznac kto sie zna a kto udaje ze sie zna. TE POSTY U GORY ZRAZILY MNIE PO OCZACH ;-)
plan dość dobry
skoro ci zależy najbardziej na motylach
ale tak jak wyżej nie zapominaj o prostownikach
panowie spam rodzi spam
nie wytykajcie jeden drugiemu jak coś zauważę i stwierdzę że ktoś przecholowuje to na pewno się tym zajmę