Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : szybkie pytanko o odżywki

Daniooo89
07-03-13, 19:59
Witam. Chcialbym się dowiedziec czy cellpump i spalacz thermo speed to dobre polaczenie i co mozna do tego dorzucic? a może wogóle coś innego???
. Waże 101 kg i 183 wzrostu, zaczyna mi brzuch wychodzic i widac po mnie ze jest masa he :P chciałbym spalic tłuszczu troche i jednoczesnie wyrzeźbić sylwetkie. Gram tez w okregówce w piłe i też w tym kierunku potrzebuje wspomagaczy :0
Przepraszam że napisane troche chaotycznie :) % :) Pozdrawiam

maniak7000
07-03-13, 20:29
masz podstawy? weryfikowałeś jadłospis? jak nie to w odpowiednim dziale układaj dietę bez niej szkoda wysiłku :)

nie zrobisz masy na redukcji - nie jak nie masz doświadczenia ;)

TSE to słaby spalacz, ale an początek może i ok (ja czasem dawałem dla pobudzenia ^^ ) ale jak potrzebujesz samej kofeiny to tez i taką możesz kupić.

Cell pump tp klasyk, dobrze oceniam, ale nie spodziewaj się po nim nie-wiadomo czego :)

Daniooo89
07-03-13, 20:41
wczesniej bralem nitrobolon hmb i kreatyne i garniera na mase, bez zadnej diety wszystko mi szlo było szybkowidac efekty czyli moj organizm dobrze przyswaja odzywki i dzialaja bo w krótkim xczasie zmieniala mi sie budowa ciala. no chciqlbym cos na pompe i tego spalacza i zeby sie wyrzezbic, Ja nie mam czasu na diete taka moja praca, chce sie skupic na odzywkach prosze o konkretne produkty :P

Fit4ever24
07-03-13, 21:39
wczesniej bralem nitrobolon hmb i kreatyne i garniera na mase

Wiem że można sie pomylić ale nie mogłem się powstrzymac^^ ide jeśc szampony

maniak7000
08-03-13, 13:45
nitro i kreta - ok, HMB niekoenicznie.. ale najgorsza opcja to "bez żadnej diety" - jadłeś na czuja i to nie zasługa odżywek (to jedzenie w prochu tj gainier)

na pompę AAKG/cytrulina jak coś

Daniooo89
08-03-13, 16:03
no a jaka diete proponujesz??? i jakie te odżywki skomponować??? moga być i jakieś mocne :P wszystko przyjmę :P he potrzebuje sie wyrzeżbić do końca wakacji a ćwicze 2 miechy na sucho.

szycha
11-03-13, 11:53
http://www.e-gym.pl/showthread.php?18162-Przyk%B3adowe-diety-na-redukcj%EA do tego aero.

ht
11-03-13, 12:04
robienie masy a robienie masy miesniowej to dwie rozne rzeczy. to samo sie tyczy redukcji bez diety na samych odzywach nie zrobisz tego dobrze.