Zobacz pełną wersję : Wszystko co i jak.
a) Stażu : 5 lat
b) Celu Cyklu (np. masa/siła/rzeźba) : masa dobrej jakości
c) Dotychczasowego kontaktu z saa : nie
d) Przeciwwskazań : brak
e) wiek, waga. : 20 lat , 75 kg
Więc tak mam na imię Patryk. Waga teraz bardzo niska , ponieważ jestem po długiej redukcji , schodziłem z 96 kg.
Nie ćwiczę od 2 miesięcy , ale od tego poniedziałku mam już zamiar zacząć. Przez okres 2 miesięcy dieta była ciągle utrzymywana więc jest w porządku.
Rozpisać dietę? Suplementację? Jeszcze jakieś dodatkowe informacje?
Wiem , że to może głupie , kolega mi doradził takie coś i już to zakupiłem :
testosteron bałkan farmacełtikals i jest go 250mg na 1 ml
boldenone 2x10ml 250mg/ml z alchemia pharma
Teraz pytania :
1.Jakie igły , strzykawki?
2. Jak brać , dokupić coś?
Bardzo dziękuję za pomoc :)
Jesteś malutki, chyba ze masz 160.
Ja startował bym z samym testem , z boldem bym sie wstrzymał
kup propa od bałkana spoko.
100mg c2d
Igły do pobierania 0.8, do iniekcji 0.6
Fakt waga niska :) bardzo mnie ciekawi czy ten twój kolego ci powiedział że odblok tez potrzebny, i jeszcze bardziej mnie ciekawi a zresztą pewno nas jak ci kazał to brać ??
No i najpierw wejdź porządnie w trening bo jak miałeś przerwę to na razie nie ma co startować
a tak na marginesie to w tym wieku w życiu za to gówno bym się nie chwycił
Ok więc tak :
1. ''Kup propa od bałkana 100mg c2d'' - ile tego kupić i jak tego nie będzie to coś w zamian lub w ogóle?
2.Co z boldenonem?
3.Jak brać , przez ile i po ilę? Można 2 rodzaje dopingu mieć w jednej strzykawce?
Wiem , że waga mała. Zacznę to brać gdzieś po miesiącu czasu :)
policz sobie ile kupić bijesz 100mg co 2 dzien , cykl 12 tygodni.
12x7= 84dni/2 = 42x100=4200mg
paczka= 500mg,500x9= 4500mg= potrzebujesz 9 paczek
jeśli chcesz bolda to możesz mieszać z propem,
Maćku nie da rady chrupek 12 week na propie 8 week mu starczy w zupełności to 1 bomba
bolda zostaw na zaś nie zmarnuje się zaraz :)
nie ma opcji że starczy bo ile by nie było zawsze będzie mało :)
fallenursus
07-03-13, 18:07
bicie krotkich estrow dluzej jak 8 tyg to lekkie nieporozumienie.
test to test i niema bata zeby krotki czy dlugi inaczej zadzialal. albo umiesz jesc albo sie nie bierzesz za sterydy
proste.
przy bij to co masz sam test.
1-12 250 co cztery dni.
3-14 hcg 250iu co trzy dni
dwa tyg po ostatnim strzale testo tydzin po 40mg nolvy nastepne 3 tyg po 20mg na noc.
bicie krotkich estrow dluzej jak 8 tyg to lekkie nieporozumienie.
test to test i niema bata zeby krotki czy dlugi inaczej zadzialal. albo umiesz jesc albo sie nie bierzesz za sterydy
proste.
przy bij to co masz sam test.
1-12 250 co cztery dni.
dwa tyg po ostatnim strzale testo tydzin po 40mg nolvy nastepne 3 tyg po 20mg na noc.
To też każdemu gadać jak do słupa na krutkich max 10 week potem wyglądam tak po kłuty jak bym do ula wpadł :)
niech bije poniedziałek i czwartek łatwo i bez liczenia a jak nie ma tela co mu przypomni to co ? :)
Mi kolega powiedział tak :
]testosteron bałkan farmacełtikals i jest go 250mg na 1 ml
Zastrzyk co 4 dni po 1ml z tego i z tego , nabierać 2 na raz i wbijać 2 ml.
Brać tak przez 10-12 tygodni i odblok po 4 tygodniach na clomidzie i hcg.
fallenursus
07-03-13, 22:11
no na kiego wala trujesz dupe jak masz zajebistych kolegow.
:)
masz napisane jak ja bym to widzial dla ciebie. ty zrobisz jak uwazasz.
Po prostu chciałem napisać jak mi on powiedział i czy tak może być.
Fallen bardzo mało wiem o dopingu , chciałbym się wgłębić w temat.
No i widzisz rozpisałeś mi coś i podałeś skróty o których nie mam pojęcia. Może być tak jak mi kolega doradził?
Po prostu chciałem napisać jak mi on powiedział i czy tak może być.
''przy bij to co masz sam test.
1-12 250 co cztery dni.
dwa tyg po ostatnim strzale testo tydzin po 40mg nolvy nastepne 3 tyg po 20mg na noc.''
1-12 tyg 250 (czyli 1ml?) teść
3-14 tygodni hcg (coś na odblok?) co trzy dni , co to jest te iu?
16 tydz - 40mg nolvy
17-20 po 20mg na noc
A i takie pytanko czy teścia mogę bić o której godzinie chcę oraz hcg i nolve też o której chcę mogę brać?
fallenursus
07-03-13, 22:38
mozesz bic o ktkrej chcesz. 250mg testosteronu na jeden zastrzyk. cykl ma trwac 12tyg.
w podwieszonym archiwum sa tematy w ktore radze sie zaglebic miedzy innymi jak rozbic hcg na male dawki. sa opisane srodki i jak je uzywac.
i co to i naco jest pct i z jakim dzemem sie to je.
Znalazłem to , a nie można brać po prostu większych dawek tak żeby się z tym nie bawić? Musiał bym teraz wszystko ze stron zamawiać , bo pisali że u nas ciężko to dostać. Prosił bym Cię o jakieś inne rozwiązanie , będę wdzięczny :)
fallenursus
07-03-13, 23:07
zapytaj dr swale'a autorytet do spraw htz i kuracji posterydowej.
duze dawki hcg pala komorki leydiga, blokuja hpta, siadaja na mozg, nawracaja estro itp itd.
ja nie wiem jak sie inaczej wbija zeby bylo najlepiej do takiego cyklu. ale poczekaj napewno sie ktos znajdzie kto wie.
A tak na marginesie po co w czasie ''takiego'' cyklu brać hcg?
fallenursus
07-03-13, 23:16
potosamo jak jest -50na dworze i auto ma podlaczona grzalke na miske olejowa i wal.
Będę brał tak przez 10-12 tygodni i odblok po 4 tygodniach na clomidzie i hcg.
Tak będę brał , bo ja już nie widzę innej opcji , dzięki za pomoc :)
Będę brał tak przez 10-12 tygodni i odblok po 4 tygodniach na clomidzie i hcg.
Tak będę brał , bo ja już nie widzę innej opcji , dzięki za pomoc :)
I takich gości lubię najpierw na zawraca dupsko a i tak zrobi jak uważa no nic kolego bolda sie minimum 18/20 tygodni bierze jak zacznie dobrze działać to ty go skończysz
ale co tam miłego chrupania kolego chrupek :)
PS. poczytaj sobie 1 cykl na saa, nie masz bladego pojęcia a z motyką na słonce idziesz a najgorsze jest to ze koledzy ci najlepiej pod ciebie doradzili a ty i tak to zlałeś i zrobisz jak ci (KUMPEL) kazał no nic wiosna idzie panowie :)
po 1 nie wie nic na temat SAA
po 2 zawraca dupe jak ma wokół siebie dobrych doradców (kolegów)
po 3 na jaki Ch*j w wieku 20 l brać sie SAA jak burza hormonów jest mocna tylko troche samodyscypliny i cierpliwości
po 4 Opcja Fallena jest idealna test 250mg e4d na 12 tyg .......
po co hcg po co odblok po co wbijać najlepiej placki usmażyć na tym oleju ..........
7113
Kumpel z siłowni
178 cm wzrost
waga 83kg
obw bic 43cm
wiek 20 l
0 kontaktu z saa
suple : kreatyna,bcaa,
staż 6 l
i tu jest przykład dlaczeno nie warto brać sie za saa w wieku 20 do minimum 23 l
http://img339.imageshack.us/img339/8378/17112012942.jpg
Tutaj waga była akurat niższa niż 75 kg :)
W sumie dobrze gadacie. Jeśli teraz tego nie będę brał i zostawię sobie tego teścia i boldenon to coś się stanie z tym?
Przeczytaj to i przemyśl
http://www.e-gym.pl/showthread.php?34710-Troszk%EA-dla-naszej-m%B3odzie%BFy-bo-mi-tu-wypisuja-czy-maja%E6-niby-18-l-mozna-bra%E6-saa-)
Ja nigdy nie miałam kontaktu z saa i nie będę miała ale mam chyba większą wiedzę niż Ty . Lepiej wszystko przemyśl bo zrobisz sobie krzywdę a potem będziesz płakać .
Fit4ever24
08-03-13, 10:00
http://img339.imageshack.us/img339/8378/17112012942.jpg
Tutaj waga była akurat niższa niż 75 kg :)
Dobre przedramie.
Pokaż plecy kolego :), takie trice dogniecione do motyli mają kulturyści :P albo masz kolosalne mięśnie pod pachami albo ?? :)
Fit4ever24
08-03-13, 11:25
Pokaż plecy kolego :), takie trice dogniecione do motyli mają kulturyści :P albo masz kolosalne mięśnie pod pachami albo ?? :)
...albo gombka pod pachą :D
Nie ma żadnych gąbek , a przedramię słabo wyszło tylko na zdjęciu - uwierzcie :)
A to plecy , 71 kg :) :
http://imageshack.us/photo/my-images/543/12102012894.jpg/
A tutaj przedramię :
http://img22.imageshack.us/img22/3672/290120131012.jpg (http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img22/3672/290120131012.jpg)
Fit4ever24
08-03-13, 14:08
Ja zwracam honory ;)
Panowie chciałem jeszcze zapytać czy lepiej to komuś odsprzedać czy może zostawić na kiedyś? Stanie się coś z tym jak będzie leżeć?
fallenursus
08-03-13, 20:34
sprzedaz jest nielegalna a % nie uciekaja.
To sobie zostawię albo komuś oddam :) Więc jak bym już chciał coś kiedyś wziąć to 21-23 lata? I są w ogóle jakieś takie słabsze cykle gdzie będzie można odblok po kuracji zrobić?
dokładnie zostaw na jakieś 2 lata spokojnie nic z tym sie nie stanie ......
fallen ci dał standardowy przykład cyklu +hcg po hcg sermy lepiej zapobiegać niż leczyć dobrze ci idzie oby tak dalej i na sucho
im wcześniej zaczniesz tym szybciej skończysz pamiętaj o tym
Dziękuję panowie , dało mi to dużo do myślenia :) Dojdę na sucho tyle ile mogę i jeśli będę chciał więcej to ewentualnie coś dodam , ale to zobaczymy za parę lat heh :)
ustaw diete dodaj oliwy zeby kcal dodać suple norma kreta bcaa non stop stała suplementacja bez odstawiania białko jak braki nic więcej troche samodyscypliny a po latach dodaj saa im szybciej weźmiesz tym szybciej skończysz !!!!
Jak wyżej chłopaki mówią dobrze ci idzie bez tego na kłucie dupy przyjdzie czas, na prawdę masz dobre predyspozycje chrupek tylko tego nie spie...l a będzie gut :)
Heh ok :) Dieta , trening i suplementacja jest , wszystko idealnie ułożone :) Będę do tego aeroby kręcił. W ogóle też po co mi przy takiej wadzę kucie , ahh dobrze że powiedzieliście mi i opamiętałem się :) Powodzenia chłopaki , do celu !
fallenursus
09-03-13, 17:26
pucha efy mowi ze i tak juz to zaczal zanim tu zalozyl temat.
Kto , co zaczął?
''Wiem , że to może głupie , kolega mi doradził takie coś i już to zakupiłem.''
Kupienie czegoś , a zażywanie do dwie inne bajki :)
jak nie masz co z tym zrobic to ja z checia sie zajme ta efka.