Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : a6w na cyklu

Prawdziwy
27-02-13, 21:54
Hej

To znow ja z pewnym pytaniem jak juz mozna sie domyslic
Czy na cyklu typowo masowym mozna robic wieczorami albo z rana na pusty zoladek a6w aby az tak nie zalalo?

POZDRAWIAM :nerd:

fallenursus
27-02-13, 22:00
a6w to sake w sobie jest nieporozumienie. jak cie zalewa na bombce to zle sie odrzywiasz inrobisz za malo aerobow.

Prawdziwy
27-02-13, 22:07
Nie no ja ostoje z deczka za tym a6w bo pamietam ze kiedys w 30 dni mi wyrobilo 6 pak a nie mialem przed tym wogole miesni brzucha z tego co pamietam
i zostal kawal sentymentu z tym cwiczeniem
Tak czy siak byla by dopuszczalna taka mozliwosc czy kategorycznie zabronione walic a6w?

fallenursus
27-02-13, 22:16
nie oto mi chdzilo. :)
sa lepsze xw na brzuch. ale je robimy w kuchni. nie spalisz fatu domieuscowo. jestes zlany bo zle dobierasz makro do twojej budowy ciala.

Prawdziwy
27-02-13, 22:24
No nic w koncu to typowa masowka , moze lepiej bedzie masowac i potem redukowac , raczej tak jakos bardziej sie podoba etapowo :)
A tak poza tym przyznam ze czasem na cukry sie natrafie np . kawke lubie duzo slodzic i wogole to takze moge dzialac nie dobrze
Coz ale chodzi mi glownie o to ze brzucha na silce nie nawidze cwiczyc i chce sobie a6w podrasowac bo miesnie brzucha nawet jak zrzuce tluszczyk bedzie slabo widac

fallenursus
27-02-13, 22:29
to zacznij rbic siady i ciagi

Prawdziwy
27-02-13, 22:31
Co siady i ciagi maja z tym wspolnego?

mtm
27-02-13, 22:50
Kolego poczutaj troche literatury pogadaj z ludzmi w temacie, nie masz o niczym pojecia. Nie lap sie za steroidy, kup kreatyne u bcaa

Prawdziwy
28-02-13, 15:52
Yhm... 2 lata temu mialem 33,5-34 w lapach , i to tluste 34
trenowalem ciezko na czysto , stosowalem diete , duzo bialka wegle i intensywny trening , (nawet odzywek specjalnie nie stosowalem bo nigdy nie popieralem tego , moze 2 cykle na kreatynie nic specjalnego poza tym)
na czysto doszedlem do 41 i to w miare ladnie umiesnionych , dopiero od jakiegos czasu bawie sie z saa to teraz jakies 43,5 jest (zlapalem gorsza forme i wiecej tluszczu )
ale zamiast pieprzyc glupoty po forach wolalem intensywnie trenowac i wystarczyla mi podstawowa wiedza do tego by rosnac w dobry miesien
pytam bo sie na tym nie znam - proste , a tacy dogadywacze zawsze mowia "nie wiesz tego? no to idz sobie kup kreatynke bo nie masz wiedzy i nie dotykaj niczego innego"
PROSTA ZASADA nie wiem czegos to pytam i od tego jest internet ,zeby mozna bylo wymienic opinie i porady

Mam w rzyci takie bezsensowne dogadywanie (z calym szacunkiem kolego) ale - robie ciagi i przysiady bardzo ciezko i dlatego pytam co to niby ma wspolnego bo jakos nigdy mi to nie pomoglo w rozwojach miesni brzucha ktore sa moim slabym punktem. Wczesniej mialem niziutki bf i mimo super widocznosci innych partii i wyrazistosci , miesnie brzucha byly male , takie jak u jakiegos fitness modela
prosze o odpowiedz a nie jakies nakazania ktore mnie wogole nie obchodza

fallenursus
28-02-13, 16:02
miesnie obreczy tulowia stabilizuja cialo podczas ciagow i siadow. tkzw core muscle.
nikt ci nie naoisl ze nie mozesz robic osobno absow. byle bys ich nie robil przed tren nog i plecow:) latwiej o kontuzje

.rocky
28-02-13, 17:31
przysiady i ciagi bez pasa zajebiscie wykurwiaja caly tors na wierzch ngidy absow nie robilem a nawet na masie kafle sa wypukle lacznie ze skosami, woogle niewiem co tutaj taki temat robi

Prawdziwy
28-02-13, 17:49
Konkretne odpowiedzi w koncu , dzieki

Rafał1489
28-02-13, 20:03
ABS proponuje duzo lepsze niz A6W

Prawdziwy
28-02-13, 20:47
Wlasnie wiem tez ludzie tak mowia ale abs wedlug mnie wydaje sie zbyt skomplikowane jak na zwykle wzmocnienie i poprawienie miesni brzucha

fallenursus
28-02-13, 21:46
allachy z mega obciazeniem. wznosy kolan z hantlem miedzy stopami. spiecia na pilce z lina z dol ego wyxiagu.
heavy squats and deads.

Prawdziwy
01-03-13, 21:48
Poprobujemy :evil: