Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Wiosna 2013 MEGA BOBA.

Renifer
22-02-13, 17:14
Witam prozpozycje porady opinie - zapraszam do oceny pozytywy jak i negatywy mile widziane.

1-10 Susta -500mg/tydz
1-8 - Masteron od 300mg do 500mg tydzien piramida
1-6 -Oxandrolone -60mg dziennie
7-17 - Tren hexa - 228mg /tydz
10-18 - Cypionat 500mg tydzien lub Prop 400/500 mg tydzien
12-18- oxandrolone -60mg/tydzien.

Panowie do wpasowania w obwodzie Arimidex/Dostinex/bromergon/HCG/Proviron i co by ktos wymyslel powinno sie znalezc.

I zastanawiam sie nad HGH 2x2j dziennie przez caly czas - wieksze dawki nie wyrobie finansowo. Insa - odpada
Acha Clen z T3 - tez propozyje czekam

Cel sucha masa nie chce byc p±czkiem. Jak cos jeszcze ktos by widzial slucham.

fallenursus
22-02-13, 17:39
ankieta.
:p

jesu jaka komuna bo kombinowac cza.

1-12 test 750
1-12 tren e 500
3-14 masteron 750

reszte wedle uznania ale imho zbyteczne

Renifer
22-02-13, 17:46
Fallen przepraszam ale celowo nie napisalem chcialem zebys sie zainteresowal tym od razu a wiem ze najlepszym na to sposobem jest to zeby cos zle napisac hehe
Juz sie poprawiam dziaduniu

Staż - przeszlo 12 lat
Waga - obecnie okolo 102kg
Cel - tylko jakosciowy cykl
Przebyte cykle - sporo tego bylo nie bede pisac - doswiadczony ogolnie '-)
Dieta i suplementy nie trzeba pisac mam w glowie

Renifer
22-02-13, 17:48
Acha forma slabsza bo niedawno mialem przerwe spowodowana zabiegiem ale nic zwiazane z kulturystyka. Fallen nie najezdzaj na komune tak nie ktorym teraz sie ciezej zyje

fallenursus
22-02-13, 18:01
tam wyzej jak bazgroliles to zdazylem 2x zedytowac :)
starosc nie radosc.
ja do trena niemam wyjscia bez t3 bo sie skupic na niczym nie moge. teraz idzie 450/week np. 10miech temu szlo 600 i nie bylo sajdow oprucz tych zwiech dopuki t3 nie wszedl. 25mcg pomaga mi duzo a przy okazji woycha mikrosklDniki tam gdzie najbardziej potrzebne. imho nawet na masie dobrze dodac minimalna dawke.
anaboliki typu master czy wins imho tylko w duzych dawkach inaczej to strata kasy . przy 750mastera pala moglem rabac beton i mieso szlo ladnie do przodu cisnienie normie. mniej bije na stawy i kipidy od wina a sAmalem to po 100mg ed tez fajnie robilo.
gh jakbym dodal te dwa iu to siedem dni w tyg bez przerw. musialbys obcykac kiedy najlepiej ci to by bylo odczuwalne. zalezne od wieku xzy na noc xzy po przebudzeniu
te wszystkienoxy prY taakim towarze zbyteczny wydatek

Renifer
22-02-13, 18:28
ok falen czyli proponujesz T3 przez caly okres trena w dawce 25 mg dziennie.
hormon 2 j rano po przebudzeniu i 2j na noc.
Powiem ci master swietna rzecz tylko raz bralem w dawce 600 i potem mialem tydzien wyciety bo tak mnie stawy gluwnie w rekach jebaly ze szok daltego musze to przemyslec. A arimidex w nawet w minimalnej dawce cwiartki nie wrzucac wogole? Decyzdowac trzeba powoli zeby sie nie pomylic ;-) jak ty pisales ja tu wlasnie areo na biezni 30 minut walnolem hehe

vold
23-02-13, 15:37
Co do cyklu ogólnie dobrze,

masteron ewentualnie pierwszy tydzień 300mg potem 500mg przy tej wadze wymagany a 400 mg to minimum.

oxan może być , dawka minimalna do twojej wagi :)

Trena spokojnie wiecej aby wyszlo ok 300mg tygodniowo,

zamiast cypio to wolał bym juz enana jak już tak chcesz, chodz lepsz± opcja było by przej¶cie na propa i wtedy susta mogła by i¶ć do 12 tyg ,

ostatnie 2 tyg propa zmiejszył bym do dawki 100mg co 2 dni a oxan zwiększył do 80 mg.

hgh myło by mile widziane.

Je¶li zdecydował by¶ jedna na to cypio to nie moze i¶ć do 18 tyg, troszke czasu jeszcze bedzie aktywne , dlatego zdecydowanie obstawiam za propem.

takie rozmieszczenie proponuje ;

1 - 12 sust
1 - 8 master
1 - 6 oxan
7 - 16 tren H
13 - 18 prop
14 - 19 oxan
19 - dalej clen, t3

.

fallenursus
24-02-13, 04:22
powiem ci reniferku tak. pogadaj z maxem lub poczytaj jego temat o ostatnich pombkach w relacjch pt - koksujemy na maxa.
uparl sie chlopaczyna na mega bombke z roznych srodkow trul tylek i trul to mu sie ulozylo. do tego doszla druga bombka z srodkow przeciw sajdom bo wyjscia nie bylo. zrobil mega progres to kazdy wie nawet max.:)
potem wytlumaczylem powoli jeszcze raz ze wystrczy wiedziec co dziala najlepiej w jakicblh dawkach. zmniejszylismy dodalismy zlote srodki i progres byl taki sam bez wiekszej ilosci apteki na sajdy. anaboliki w przeciwiensteie to androgenow maja to ze czeba je ladowac w duzych ilosciach zeby miesomszlo ale jak juz idzie to mega zajebiste. moz a dac to wzystko co napisales i pisac w kalendazu czy robic alarmy w komie kiedy co podawac bo tyle tego ze krecik z mozgu:) mozna tak samo w trzech lotkach na tydzien rowniez:) imho lepiej i prosciej i dupssko ci podziekuje.

MAXIMUS 2
24-02-13, 09:27
Reniferku staż masz odpowiedni choć waga troszkę mała jak na tyle lat pakerni no chyba że¶ niski ? cykl przekombinowany w p....u moim zdaniem wywalisz kupę kasy dawki kosmetyczne to raz ,dwa umęczysz się tak dług± bomb±
Susta ?? daj Enana, wywal oxe nie warta swej ceny chyba że cie stać na dawkę 80/100mg ed undera
1-4 prop kick 50mg e2d
1-14 testo enan 750mg week więcej niema co bo przy 1,gr wariuje ci¶nienie i boli głowa
1-8 tren Hexa 300mg week to cie porobi elegancko
1-8 master tu sie nie wypowiem bo nie brałem ale pytałem znajomego że 500mg week daje rade ale jak masz niski bf
HGH sobie daruj 4iu undera bez sens i nie chcesz dać insy a to mega zajebista mieszanka :)

Renifer
24-02-13, 11:02
Waga obecna nie za wysoka ale jak juz pisalem jestem po zabiegu operacyjnym i nie stety spadlo. Ale ja ogolnie przy wadze ponad 110 juz zle sie czuje lubie byc ruchliwy ;-). Insa odpada akurat w moim uznaniu. Oxa spokojnie moge dawke zwiekszyc dla mnie srodek dobry choc fakt drogi w stosowaniu. A z trenem no coz 228 to w amp po 1.5 niektore firmy wrzuca 150 albo 200 wiec tu nie robi to roznice co sie bierze.

vold
24-02-13, 12:31
Maxi z tego co wywnioskowalem chodzi tu bardziej o such± mase przez to też autor tematu wybral takie ¶rodki i testo dał dawke minimum do wagi, prop na start całkowicie zbyteczny , przy takim cyklu nie trzeba się szybko rozkrecac , 3/4 tydzień gdzie prop i susta bedzie aktywna to ma 900mg testo tygodniowo, nie o to chodzi.

MAXIMUS 2
24-02-13, 13:21
Maxi z tego co wywnioskowalem chodzi tu bardziej o such± mase przez to też autor tematu wybral takie ¶rodki i testo dał dawke minimum do wagi, prop na start całkowicie zbyteczny , przy takim cyklu nie trzeba się szybko rozkrecac , 3/4 tydzień gdzie prop i susta bedzie aktywna to ma 900mg testo tygodniowo, nie o to chodzi.

Defakto boos masz racje ale susta underowa ma tyle co piernik do wiatraka, nawet na omce aptecznej się zawiodłem wole 750mg week dobrego enana a propek na kicka ale każdy ujjj na swój strój je¶li chodzi o anaboliki wole 100mg wina c2d jak te oxe brałem 3 razy i to z różnych firm i za każdym razem szit

Renifer
24-02-13, 15:06
No kazdy ma tam swoje widzimisie ja zostane przy niksich dawkach testo dawke mastera zwieksze i oxy tez. Z trenem zobacze bo jak raz bralem 3 amp na tydzien to mi znajomi mowili ze mi kaganiec zaloza bo bylem raz agreswny raz zwieszony. A droga rado medrców hhee jak kto widzi wrzucenie w cykl T3 , proviron czy cos by ktos mial pomysly. Stosowal ktos TAD ? opinie akurat tego nie mialem jeszcze testowaneo na sobie

fallenursus
24-02-13, 15:28
lg bral tad. u mni enie dostepne, nawet nie chca powiedziec jak dzwonie czy na liscie lekow na recke bo by se sciagnal.:( osobiscie bez t3 w trena nie wchodze. na ace mialem okropne sajdy nawet z t3 przy max dawce 500/week. przy 600week enanu sie smialem. nieznosze dlugich estrow 19nor. npp mi dalo stan przedzawalowy a normalna deczka nie :)