Zobacz pełną wersję : mate + kreatyna?
ARKA GDYNIA
28-03-07, 14:42
Siemanko ! mam pytanie czy takie rozwiazanie meta plus keratyna jets dobre ? jesli nie to moze znacie jakies lepsze polonczenia? pozdro!
http://e-kulturystyka.info/viewtopic.php?t=3705
mathofman, uzupełnij profil :wink:
Powiem Ci tak kretke mozesz wziasc po cyklu metki... na podtrzymanie kreta jest bardzo dobra :))
oSiŁeK_sNd
07-04-07, 00:04
przeciez on ma z 16 lat haha i chce metke szamac...jego zdjecia sa w galerii...wyglada jakby z oświęcimia wyszedl...stary masz kompleksy?! koledzy sa wieksi ?! tepią Cie w szkole ?!...wypracuj cokolwiek najpierw na sucho albo na czyms bardziej naturalnym niz na chemii po ktorej i tak wszystko z Ciebie za jakis czas zejdzie...i bez urazy, przemysl to.Mam kolezke starszeg ode mnie z 3 lata co szamal rozne wynalazki i dawal strzaly byl wielki przestal tyrac i teraz jest chudszy ode mnie po spadku...radze Ci przemysl...a co do twojego pytania to niestety Ci nic nie doradze bo sie na tym zupelnie nie znam ale napewno znajdzie sie wielu takich co Ci powie czy to dobre polaczenie...sam robie dopiero pierwszy cykl na samej kreatynie i mass-ie bo juz troche tyram i przestalo mi isc w sile
najlepsza kreatyna ze spermy goryla :D a wiesz co arka , lepiej nie bierz się jeszcze za dopalacze im później tym lepiej :)
pozdro
oSiŁeK_sNd
07-04-07, 11:53
moj trener zawsze mówil...ze on to nawet poleca sterydki....ALE....dopiero jak juz sie osiągnie wysoki poziom,Pan Henio to ma z 50 lat,jest 4 razy szerszy niz ja a lape to ma jak moje dwie nogi ( no moze troche przesadziłem ale jest WIELKI hehe ) i ciagle cwiczy,mowi ze barkow to juz nawet nie cwiczy prawie w ogole bo jakby zaczal cwiczyc to wygladalby jak potwor i ludzie mogliby uciekac na ulicy i ja to potwierdzam...sie chłop naćwiczył w swoim zyciu.Dodam ze zarzywanie roznych wynalazkow w wieku dojrzewania niszczy organizm najbardziej jesli juz chcesz szamac to po osiagnieciu dojrzałości!
[ Dodano: 07-04-2007, 11:55 ]
aha...no i na zdrowiu to Ci sie odbije na 100%, to tylko kwestia czasu...ale ten temat w sumie nie jest po to zebym ja Ci uswiadamial co jest dobre a co złe, chyba masz swój rozum.....?!? chyba