Zobacz pełną wersję : maly problem
od kilku dni stusuje metke polską i mam problem; po zaczeciu stosowania gwaltownie spadl mi apetyt, jestem ciagle niby najedzony a wlasciwie to prawie nic nie jadlem. o co chodzi? co z tym zrobic ? mam zamiar byc wiekszy a jak tak dalej pujdzie to mnie tylko wysuszy
no niestety przy koksach pasuje sporo jesć , a ty nie masz apetytu często to się zdaża poprostu źle ta meta reaguje na twoją wątrobę troszke ją przytrówa, proponuje coś dobrego na wątrobe tylko w takim przypadku nie sylimarol tylko co najmniej esselive.
J/W
A jesli to nie pomoze mosze miec nadwrazliwosc na lek- jedyne wyjscie to zaprzestac brania w trybie natychmiastowym.
Znam kolege ktory po mecie nie zrobil ani jednego kilkograma sila mu spadla chodzil ciagle zamulony ,senny.
To twoj pierwszy cykl???
J/W
A jesli to nie pomoze mosze miec nadwrazliwosc na lek- jedyne wyjscie to zaprzestac brania w trybie natychmiastowym.
Znam kolege ktory po mecie nie zrobil ani jednego kilkograma sila mu spadla chodzil ciagle zamulony ,senny.
To twoj pierwszy cykl???
tak z tym kolesiem to mnie troche speszyles bo tez troche przymulony chodze i senny i jak narazie postepow nie widze
[ Dodano: 29-03-2007, 10:39 ]
dzisiaj jade po suple. czy nie udalo by mi sie jakos podtrzymac tej ala diety na suplach ???
od kilku dni stusuje metke polską i mam problem; po zaczeciu stosowania gwaltownie spadl mi apetyt, jestem ciagle niby najedzony a wlasciwie to prawie nic nie jadlem. o co chodzi? co z tym zrobic ? mam zamiar byc wiekszy a jak tak dalej pujdzie to mnie tylko wysuszy
slyszalem,ze po mecie wzrasta apetyt ale zeby spadal :neutral:
slyszalem,ze po mecie wzrasta apetyt ale zeby spadal to jest racja ale jak wątroba jest nie bardzo to tak jest.
a essentiale jest na recepte czy nie i jak to stosowac ??
[ Dodano: 29-03-2007, 16:07 ]
jak narazie biore 3 tab dziennie do konca tego tyg. moze jak juz teraz zwieksze to poprawi mi sie apetyt ?? nie wiem teraz to juz wymyslam bo nie wiem co ze soba zrobic ;/
a essentiale jest na recepte czy nie i jak to stosowac bez recepty ale kosztuje ok 30 zl
Jesli to nie pomoze -nie zwlekaj odpusc sobie mete!!!!!!
j/w .
możesz wziąść testosteron wtedy apetyt napewno się nie pogorszy