PDA

Zobacz pełną wersję : TREC Nitrobolon II - Pytania

MGtest
12-02-13, 13:49
Witam, mam zamiar zrobić sobie 6 tygodniowy cykł na TREC Nitrobolon II + aminokwasy + jakieś białko, dieta oczywiście jest, mam 18lat 184 wzrostu, ważę 83kg celem jest masa mięśniowa. Ćwiczyłem teraz jakieś 4 tyg na suchy, prędzej miałem cykl na kreatynie massacra. Co myślicie o Nitro ?

maniak7000
12-02-13, 19:18
dopracuj dietę a białko i ew. aminokwasy nie będą Ci potrzebne ;) (taka uwaga: nie rób na nich cykli.. cykl jedynie na kreatynie zrobisz z tego co napisałeś

dodatkowo: Massaca jak i nitro nie jest kreatyną solo a stackiem przedtreningowym - taka subtelna różnica :P

Nitro nie jest złe, ale jakoś mnie nie przekonuje (fakt nie miałem pełnej puchy a jedynie kilka porcji, ale są ciekawsze opcje) - jesteś przekonany do Nitro II ??

rafio83
12-02-13, 19:44
mi tez dupy nie urwało na Nitro, ladnie działa 1,2,3 dawkę, później musiałbym chyba pół puszki zjeść...

Fit4ever24
12-02-13, 19:47
Ogólnie Trec przereklamowany i duży % ceny placisz za marke

maniak7000
12-02-13, 20:06
mi tez dupy nie urwało na Nitro, ladnie działa 1,2,3 dawkę, później musiałbym chyba pół puszki zjeść...

"uodparnianie" się organizmu sprawa normalna, ale sporo jednak w tym cukru (o ile dobrze kojarzę skład)

Ogólnie Trec przereklamowany i duży % ceny placisz za marke

jak zwykle, marka jest głownym czynnikiem ceny często - przy czym nie wszystko co mają jest tragiczne :P

Fit4ever24
12-02-13, 20:17
Nie mówie że tragiczne ale powiedzmy że nie najlepsze a ceny są wygórowane.

MGtest
12-02-13, 23:51
a co byście polecali? Co lepiej klepie a jest w przystępnej cenie ?

maniak7000
12-02-13, 23:55
nie wiem za ilę jeszcze można dostać, ale Hot Blood v1 - świetny towar (teraz wyszłą v2 - ale nie miałem a po zastrzeżonej mieszance nic nie można sensownego wywnioskować)

zawsze możesz siępobawić kreatyna + BA + kofeina (jak lubisz) + AAKG/cytrulina = super mix o własnych proporcjach :)

MGtest
12-02-13, 23:58
na kratynie już miałem cykl na mono i jabłczanie, chciałem teraz spróbować coś co bardziej klepie ;D jakiś stack, coś co daje dobrą pompę i siłę. ; )

maniak7000
13-02-13, 00:01
mylisz się jak sądzisz ,że mono i jabłko solo działają inaczej niż te same formy w stacku ;-)

po stacku przed-treningowym możesz się lepszej pompy/skupienia/pobudzenia wypadkowo motywacji - jedynie spodziewać, ale większość z tego to efekt doraźny i znika kilka godzin po treningu.. a końcowe przyrosty i tak zależą od poziomu dopracowania podstaw ;-)

MGtest
13-02-13, 00:05
Ja wiem jak to działa ; ) ale chce spróbować właśnie Nitro bo i zobaczyć jaka będzie pompa, bo z tego co się dowiedziałem to niby jest spora i po cyklu 6tyg utrzymuje się całkiem sporo masa, a po samej kreatynie takiej pompy nie będzie raczej ; )

maniak7000
13-02-13, 00:30
skoro jesteś nastawiony, że chcesz spróbować to super nie ma lepszej opinii o suplemencieniż swoja własna - daj znać jak oceniasz później ;)

piuras86
13-02-13, 07:09
napalm jest dobry ale jeśli chodzi o nitro to fakt 2 znajomych bieze to przed i po treningu z mono + bcaa
z rana chyba też jest dawka nitro pompa masakryczna po 2 tyg treningów trzeba zwiększać dawkę bo tolerancja sie wyrabia ale produkt na prawde godny polecenia :)

Prawdziwy
13-02-13, 11:52
Sprobuj testosterolu megabola

jak chcesz cos hardcorowego :twisted: :twisted: :twisted:

maniak7000
13-02-13, 12:01

taa :D .. bzdura a nie suplement ^^ - desing robi wrażenie ??? hehe :) dobry żart

Fit4ever24
13-02-13, 14:54

NArwe ziół na łące, smiele i popakuje w kapsułki. Pozostaje wymysleć dobry opis produktu i sprzedaje legalne sterydy, które DZIAŁAJĄ :D

Prawdziwy
15-02-13, 22:20
Boze przeciez to byl zart , przeciez to chyba wiadome ze wszystko procz kreatyny od megabola to jest shit :twisted:

maniak7000
15-02-13, 22:23
żart był dobry ^^ :) - osobiście nie mam nic do firmy, ale nie kupuję nic od nich mimo wszystko