PDA

Zobacz pełną wersję : Dziwne bóle serca..

RogerJLB
09-02-13, 16:58
Witam wszystkich .
Pisze do Was i prosze o pomoc , porade... Otoz chodzi o to ze od kilku dni "czuje serce" nie chodzi o to ze czuje jak bije czy cos tylko po prostu czasem jest jakby kłucie a czasem dziwny bol i dlugo sie utrzymuje.czym to moze byc spowodowane? Prosze mi nie pisac o tym abym szedl do lekarza ekg robic czy cos bo jestem w szkole wojskowej i za bardzo wyjsc z niej nie moge.BIeganie silownia itp idzie dobrze nie czuje sie oslabiony i nie mam zawrotow glowy . Od 1 lutego biore Tribusteron 90 2 capsy dziennie , 3 posilki stale dziennie + jakies czekolady itp prosze o odpowiedzi pozdrawiam

Fit4ever24
09-02-13, 18:14
W tej szkole za słabo karmią i każa zapier***ać . Może powiedz o tym dla przełożonego. Serce to serce nie należy tego ignorować.

ana0609
10-02-13, 10:05
Nikt tu nie jest wróżką i nie powie Tobie co się dzieje czytając tylko posta . To może być nerwica serca ale równie dobrze może to być coś poważniejszego i bez badań nic nie będzie wiadomo .

Mustbethemuscle
23-02-13, 09:28
Dokładnie - a może odżywki + wcześniejsze niewykryte problemy z sercem się skumulowały...
ale racja - z fusów nikt Ci nie wywróży, pora do lekarza. Jak nie masz kardiologa pod ręką to zostawiam listę: lekarze kardiolodzy (http://www.znanylekarz.pl/ranking-lekarzy/kardiologia), dla chcącego nic trudnego...

Fehu
24-02-13, 15:01
Witam wszystkich .
Pisze do Was i prosze o pomoc , porade... Otoz chodzi o to ze od kilku dni "czuje serce" nie chodzi o to ze czuje jak bije czy cos tylko po prostu czasem jest jakby kłucie a czasem dziwny bol i dlugo sie utrzymuje.czym to moze byc spowodowane? Prosze mi nie pisac o tym abym szedl do lekarza ekg robic czy cos bo jestem w szkole wojskowej i za bardzo wyjsc z niej nie moge.BIeganie silownia itp idzie dobrze nie czuje sie oslabiony i nie mam zawrotow glowy . Od 1 lutego biore Tribusteron 90 2 capsy dziennie , 3 posilki stale dziennie + jakies czekolady itp prosze o odpowiedzi pozdrawiam

Wiesz przychodzi mi do głowy - że może ostatnio przybrałeś na masie, zwiększyłeś aktywnośc
czesto serce nie nadaza

Quba
08-03-13, 09:02
To może byc nawet od kregosłupa. Mój znajomy miał taki problem.