Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : odżywki ,suplementy po urodzeniu dziecka

lolka
04-02-13, 13:43
Hej!
Mam pytanie dotyczace odzywek i suplementów.Wydaje mi sie ze nie ma ale moze ktos sie orientuje w tym temacie:)Jestem 2 miesiace po urodzeniu dziecka.Karmie piersia i stad moje pytanie-czy są jakies odzywki ,ktore moge brac karmiac piersia???Wrocilam na silownie w zeszlym tygodniu i chcialabym szybko wrocic do formy.Przed ciaza chodzilam na siłownie 5 razy w tygodniu i bralam chwile termogeniki potem jadlam bialko,bcaa .PROSZE O POMOC.POZDRAWIAM I ZTCZE UDANEGO TYGODNIA:)

MAXIMUS 2
04-02-13, 14:04
Napisz do mojej żonki na pw ona jest ogarnięta w temacie kobiecego ciała moderator zdrowie :) zresztą ja też sie znam ale z innej strony :)

ana0609
04-02-13, 21:59
Karmiąc dziecko piersią musisz bardzo uważać co jesz i pijesz ponieważ bardzo dużo składników przenika do mleka . W tym przypadku termogeniki odpadają , najbezpieczniejsze było by białko ale na prawdę dobrej jakości i to też nie w jakiś dużych ilościach . Zresztą musiałabyś obserwować dziecko czy czasem nie ma oznak alergii . Ale tak na prawdę to według mnie w Twoim przypadku wystarczyła by dobrze zbilansowana dieta i odpowiednio dobrane ćwiczenia a suplementy zostaw sobie na czas kiedy przestaniesz karmić piersią

Edp
10-08-15, 20:12
Dosc szybko zaczelas , okres popologowy z reguly trwa nawet do 6 miesiecy ,
z powrotem do treningow i suplementaji powinien pomuc ci lekaz.
Napewno jestes osoba karmiaca, wiec termogeniki napewno odpadaja , pamietaj o tym ze wraz z tym co zjadasz , zjada to twoje dziecko , a w tym momencie to ono jest najwazniejsz

bololol
10-08-15, 21:15
Te, archeolog , jej dziecko juz ma ponad dwa lata więc na cuhj to odgrzebujesz. Jakby byly antysogi to bys chyba prowadził

Punisher
18-11-15, 17:51
Sorry odkopię po 3 miesiącach, ale chciałbym tylko dodać, iż z analizy postów użytkownika Edp jasno wynika, że jest on pracownikiem firmy sprzedającej odżywki.

@Edp zrób jakiś konkurs może na forum gdzie do wygrania są wasze produktu i w ten sposób się reklamuj?