Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Nabór nowych moderatorów!

Gangsta Latino
23-01-13, 19:58
Za pozwoleniem administracji tj. Danona i za jego prośbą otwieram nowy temat i ogłaszam nabór na nowych moderatorów do działów:

- Sztuki walki
- Strongman
- Piłka nożna
- Extreme + Auto moto

Ponadto proszę zgłaszać kandydatury na inne podfora, gdyż kilku modów, którzy od dłuższego czasu nie odwiedzili forum zostanie usuniętych, więc w niektórych działach zostanie np. 1 moderator a lepiej aby było chociaż 2 aktywnych w każdym dziale!

Proszę napisać, dlaczego akurat ten dział wybieracie i jakoś się zarekomendować! ;) Proszę pisać krótko i treściwie! I nie pisać zdań typu"może być każdy dział", wybieracie maksymalnie 2

Swoje propozycje piszcie w tym temacie (dodatkowo można wypełnić formularz - link na dole, ale nie wiadomo ile osób się zgłosi, może będzie głosowanie, a tak chociaż każdy będzie wiedział kto gdzie chce i dlaczego).

A tutaj informacje, kto może zostać modem http://www.e-gym.pl/staff-application.php

Fehu
23-01-13, 21:34
Swoje propozycje piszcie w tym temacie (dodatkowo można wypełnić formularz - link na dole, ale nie wiadomo ile osób się zgłosi, może będzie głosowanie, a tak chociaż każdy będzie wiedział kto gdzie chce i dlaczego).

Ja bym jednak proponował - wypełniajcie tylko formularze, system formularzy działa bardzo dobrze i są widoczne dla administracji.

mtm
23-01-13, 23:06
Szczerze mówiąc to z aktualnie obecnych bywalców nie widzie żadnych potencjalnych modów.

luzakkk
24-01-13, 00:00
moge prowadzic pilke nozna

dlaczego:
- jestem z tym na bierzaco jezeli chodzi o amatorskie granie jak i sledzenie najlepszych lig swiatowych oczywiscie polskiej ligi tak samo
- codziennie jestem na forum

fallenursus
24-01-13, 00:20
aplikacje skaldamy albo tu w temacie lub poprzez skladanie aplikacji klinlknieciem linku na gorze forum.
nie spamowac.
kazdne podanie zostanie rozpatrzone przez admnistracje i wybrani beda poinformowani indywidualnie.

najt
24-01-13, 11:13
i do kiedy beda "wyniki" ?

MAXIMUS 2
24-01-13, 12:03
Przyjdzie wielki zając na Wielkanoc z zajebistym koszykiem pełnym karteczek i Fall się przebierze za Kubusia Puchatka zmutowanego oczywiście i będzie losowanko :)

fallenursus
25-01-13, 18:34
jak dozyje wielkanocy. nie ma ze z sutkow wycieka!

Fehu
25-01-13, 19:42
i do kiedy beda "wyniki" ?

Wiesz te "podania" nie są usuwane , a Ci którzy je składają są bardziej obserwowani niż inni użytkownicy , dlatego wszyscy ubiegający się powinni po złożeniu aplikacji jeszcze bardziej się udzielać na forum .
Mile widziane artykuły , im więcej Waszej wiedzy tym szybciej dołączycie do moderatorów ..

mtm
25-01-13, 21:08
Leszek wykaż sie cus

fallenursus
25-01-13, 21:14
zorwijaj dzial. a kolorrl sam sie zrobi inaczej mowiac:)

HuGsoN
26-01-13, 04:18
- Sztuki walki

Kiedyś byłem już tam modem, ale nie miałem czasu prowadzić.
Teraz więcej czasu także ewentualnie mogę pomóc.