PDA

Zobacz pełną wersję : Nowy poddział

mtm
23-01-13, 19:34
Jako że w temacie o opiniach nie można już nic odszukać z racji ilośći stron , razem z Danone wpadliśmy na pomysł poddziału . Każdy środek ma swój temat , wrzucamy zdjęcia , wymieniamy się opiniami itd.

piuras86
23-01-13, 20:54
czyli od nowa fotki i opinie pokasowac stare jak sie da i od nowa a nie tam poddzialy ....zrobi sie to samo tylko trzymac. w kupie temat a nie fota oponia pod spodem a dzisiaj sie zesralem :/ i od nowa to samo

vold
25-01-13, 16:01
Narazie nic nie bedziemy kasowac, ale fakt na nowo wszystko wklepywac, niby zamieszanie na starym temacie ale przynajmiej jak ktos nowy wchodzi to troszke poczytał a teraz chwila i go nie ma a chciałem zaznaczyć że dział doping coraz mniej odwiedzany.

vold
25-01-13, 16:05
Narazie proponuje przyblokować ten poddział i pomyślec aby był perfekt bo na szybko to bedzie nadal zamieszanie i będzie trzeba zrobić poddział poddziału hehe :)

ht
25-01-13, 16:07
coraz mniej odwiedzany, ale za to coraz wiecej ug:)

mtm
25-01-13, 16:41
tak źle i tak nie dobrze , nie dogodzisz

DTX
25-01-13, 16:44
jest dobrze, tylko trzeba to troche uporzadkowac

Renifer
25-01-13, 18:07
Wiec nie ma sensu na nowo wszystko powtarzac bo nic nowego to nie wniesie. Skoro ktos juz wymyslil taki temat wiec nie powinno sie go powielac kolejny raz. Trzeba cos swojego wymyslec. Kolega ht ma racje coraz wiec nowych badziewi!

fallenursus
25-01-13, 18:19
tem jak juz powinny byc podzielone na firmy a nie rodzaje. kazzdy wzuca wtedy to takiego tematu to co mial z danej firmy i czy dzialalo czy nie. proste.
140stron opini nikt nie przeszuka.

DTX
25-01-13, 18:22
ALe spojrz na to z tej strony, ktos nei bil nigdy cypio, wchodzi w takie zestawienie ma wszystko na tacy, jakie laby, zjezdza nizej, a tma opinie co warto wybrac :P

Renifer
25-01-13, 18:43
Jak kogoś interesuje dany środek np cypio to zadaje pytanie najlepiej w nowym temacie wpisuje do jakiego ma dostęp z czym to chce łączyć i wtedy można mu pomagać bo tworzy się dyskusja. Jeżeli tylko wejdzie i obejrzy zdjęcie to co mu to da. Dowie się o firmie i czy jest podrabiana. Zresztą na jednym konkurencyjnym forum taki sposób już jest więc jak coś trzeba być oryginalnym a nie kopiować. Mtm ja bym to nazwal plagiatem w żartach. A po trzecie pisanie przy underze że jest podrabiany nie do końca jest prawda.

mtm
25-01-13, 19:38
A co ktoś ich opisy i zdjęcia chce kopiować ? prosze cie ... To jak powiedzieć że plagiatem jest wsadzenie do auta silnika v6 bo przecież inna marka ma już takie silniki .
Tematów z zapytaniami o takich jak mówisz nikt nie broni zakładać, będa takie . Poddział jest wyłącznie informacyjny/ nikt tu nie będzie pytał czy cypio laczyc z antkiem czy meta przecież .
Dziwi mnie twoje oburzenie Reniferze w tej kwestii ale ciagnac tematu nie bede

Renifer
25-01-13, 20:35
Tak tylko że silniki starają się udoskonalić i wtedy znowu jest niby to samo ale lepsze lub gorsze a u nas wydaje mi się że to na nowo ten sam temat. Ale to moje zdanie więc niech każdy decyduje jak woli.

vold
25-01-13, 23:12
Robienie poddziału w dziale to jest bezsens, to już w dziale doping nie ma miejsca na nowe tematy?,

Jestem na tym forum od począdku i to Ja rozkręciłem to fotum do maxa, nie powiem ostatnio troszke zaniedbywałem i widze tego efekty , bo jak 2 lata temu wchodziłem na dział doping to nie wiedziałem na ktory temat odpisywać, tyle tego było a teraz bywa że w miesisac są 4 nowe, świadczy to tylko o tym że ludzie nie uzyskują odpowiednich informacji, od poniedziałku mam wolne i ruszę to tak jak dawniej.

fallenursus
25-01-13, 23:16
czekamy z niecierpliwoscia!
imho poddzial nikomu nie oowinien wadzic bo to poddzial:) w ksiazce kucharskiej tez nie ma burdelu. zajzalbys gruby a nie tylko ziemniory i kielbase.

vold
25-01-13, 23:20
Myśl dziadek , bo od pewnego czasu coraz mniej pytań w dziale doping i to już nie jest zabawne.

vold
25-01-13, 23:24
Ludzie sie skarżą że albo ich wyśmieją albo robią sobie jaja, pomału doping zrobi się Hydepark.

Renifer
25-01-13, 23:35
Ludzie sie skarżą że albo ich wyśmieją albo robią sobie jaja, pomału doping zrobi się Hydepark.

No czekam na poniedziałek aż będą tego efekty a nawiasem mówiąc falen nie ujmując twojej wiedzy ostatnio zauważyłem że traktujemy trochę nowicjuszy za ostro. Niestety ale wysmianie kogoś od razu powoduje że ten ktoś nie będzie chciał pisać więcej. Ale to moja opinia dlatego bez urazy. Ja sam czasem tylko coś napisze z braku czasu ale forum śledzę i da sie to zauważyć

fallenursus
25-01-13, 23:36
patrz globalnie gruby.
zmiany ida. dobre zmiany, na forum coraz wiecej ludzi i producentow. nie mozna patrzec jefnostkowo.
jest kilka pomyslow ktore zistana na dniech wdrozone i mysle ze pomoga nam

Renifer
25-01-13, 23:44
Producentów tak zgodze sąd ludzi coraz mniej. A nowi producenci pól roku moze dłużej i zmiana naklejki bo nikt tej firmy już nie chce nowości znikają tak samo szybko jak się pojawia. Jakoś jestem za starym sprawdzonym towarem.

fallenursus
25-01-13, 23:50
niemialem na mysli producentow towaru ani dilerki bo to nie jest legalne to raz. otwarte forum( forum co sponsoruja producnci i dilerzy towaru ) to nje nest i raczej nie bedzie bo zabawy z tym za duzo a u was goraco w tej kwesti.
nowicjuszy? zaden niepelnoletni poorostu juz tematu nie zaklada i wam sie wydaje ze mniej:)
kaman ale jak ktos kto niema pojecia w diecie i treningu cykle ukladac bedziecie to lekkie nieporozumienie. mozna tlumaczyc ludziom prowadzic za reke ale do pewnego stopnia. potem to jest lekko hmm powiem milo-nie humanitarne:)

vold
25-01-13, 23:58
No czekam na poniedziałek aż będą tego efekty a nawiasem mówiąc falen nie ujmując twojej wiedzy ostatnio zauważyłem że traktujemy trochę nowicjuszy za ostro. Niestety ale wysmianie kogoś od razu powoduje że ten ktoś nie będzie chciał pisać więcej. Ale to moja opinia dlatego bez urazy. Ja sam czasem tylko coś napisze z braku czasu ale forum śledzę i da sie to zauważyć

I dokładnie o tym mówie!!!

Renifer
26-01-13, 00:04
niemialem na mysli producentow towaru ani dilerki bo to nie jest legalne to raz. otwarte forum( forum co sponsoruja producnci i dilerzy towaru ) to nje nest i raczej nie bedzie bo zabawy z tym za duzo a u was goraco w tej kwesti.
nowicjuszy? zaden niepelnoletni poorostu juz tematu nie zaklada i wam sie wydaje ze mniej:)
kaman ale jak ktos kto niema pojecia w diecie i treningu cykle ukladac bedziecie to lekkie nieporozumienie. mozna tlumaczyc ludziom prowadzic za reke ale do pewnego stopnia. potem to jest lekko hmm powiem milo-nie humanitarne:)

No ale przecież gołym okien widać że nowych jest coraz mniej same stale towarzystwo jest. Ostatnio naprawdę smutkiem i nuda wiało.falen u nas środek nocy więc spadam bo mi kilogramy spadną a ty nasz środek dnia więc tv pisz poczytam jak wstańe. Pozdro

vold
26-01-13, 00:09
No taka prawda, też ide spać .

fallenursus
26-01-13, 01:01
nie tylko dopingiem forum zyje. najwieksze na swiecie forum kulturystyczne nie ma dzialu doping i tez plakali ze sie rozpada. wiadomo kto plakal.
nie robmy z tego tragedi bo tak nie jest. ide chlac ot co. gruby sie odvrazal ze flaszke nje jedna obali ze mna i juz 3 lata czekam.

fallenursus
26-01-13, 01:01
nie tylko dopingiem forum zyje. najwieksze na swiecie forum kulturystyczne nie ma dzialu doping i tez plakali ze sie rozpada. wiadomo kto plakal.
nie robmy z tego tragedi bo tak nie jest. ide chlac ot co. gruby sie odvrazal ze flaszke nje jedna obali ze mna i juz 3 lata czekam.

ps. jest temat w dziale odpowiednim gdzie mozecie dawac pomysly jak rozruszac forum. nowy wlasciciel jest spoko :)

vold
26-01-13, 13:32
3 lata czekasz ? To ty mnie miałeś zaprosić Dziadu :)

Dokładnie 3 lata czekam na zaproszenie i dupa :)

Renifer
26-01-13, 14:20
Bo bilety drogie są i teraz dolar dobrze stoi itd brak ofert tez na wycieczki na grouponie hehe

fallenursus
26-01-13, 20:00
zaposzen do kanady juz nie potrzebujecie :p

Renifer
26-01-13, 20:12
zaposzen do kanady juz nie potrzebujecie :p

No już tak od kilku paru dobrych lat nie. Falen u nas już nie prl słodycze mięso wszystko jest nawet nie wiem czy nie więcej niż u was. No i towaru większy wybór