Zobacz pełną wersję : siłownia
Nie bardzo wiedziałem jak azwac ten temat bo bedzie to raczej luzna wymiana poglądów. A mianowicie od jakiegos czasu przesladują mnie mysli o tym ze "cwiczenie na siłowni nie jest juz takie fajne jak kiedys". Zkumplem doszlismy do wniosku ze teraz jest to strasznie popularne hobby i nie ma z niego juz takiej satysfakcji, z tego wyglądu i siły. Co o tym sądzicie?
juz kilka lat temu pisałem z reszta nie tylko ja że dobrze jest sie w tym kierunku kształcić bo za kilka lat tosiłownia i wyglad "FIT" będzie " "trendi" i jużto sie zaczęło w telewizji wszędzie sie sraja a kluby powstajajak grzyby po deszczu.
Dlatego teraz siłownia inaczej jest postrzegana jużcoraz mniej mówi się o karkach i o koksie a więcej o tym że na siłownię chodzi coraz więcej tych pieknych i bogatych z pierwszych stron gazet i szarzy ludzie oczywiscie ich nasladują, moim zdaniem to jest duzy plus.
Moje osobiste spostrzeżnie? w ostatnim czasie w co drugim filmie gra jakiś dobrze zbudowany koleś lub laska przykąłd expandebles1 i 2 , później fighter, i ogólnie spójrzcie jak teraz aktorzy wyglądają wszyscy wyrzeźbieni a o Rocku już nie wspomne jebany olbrzym.
fallenursus
21-01-13, 18:46
10lat do tylu nadal w PRLu:)
No czyli nie ma co sie przejmowac tylko nakurwiac zeby byc najwiekszym xD
w Polsce jak jestem to roi się od ciot co to chodzą i chodzą a zero zarysu.
w Irlandii natomiast też łażą i pyerdolą między seriami, grubych świń też nie brak
Uważam że to super, że coraz więcej ludzi chodzi na siłownię czy fitness. To dobra forma odreagowania po cięzkim dniu, lub po prostu wypełnienie czasu wolnego.
Nie każdy tam chodzi dla mięśni, zarysów etc. Nam babom, o wiele lepiej jest iść na ploteczki poćwiczyć na siłowni, powygłupiać się tam, a dopiero później kawa i olbrzymia babeczka czekoladowa. Jakoś lepiej wtedy smakuje. Siłownia jest teraz formą rozrywki.
Ta moda to fajna moda!
i pozniej suchary dostaja wpierdol, bo 30 minut zajmuja maszyne.
robic swoje, rosnac, olac innych :P
chodzi że się preza itd udają byków a po roku ćwiczeń zero zarys
fallenursus
21-01-13, 21:19
pelno tKich wszedzie. ubuerze sie taka jdna z druga w spandex i mysli ze fajnie wyglada a muffin tops wystaja . scuse me, you done yapping? to sie gapi jak potluczona:) dzieki bogu za silownie 24/7 gdzie sezonowcy z rana czy puznym wieczorem wymiekaja bo na piwko cza.
az mnie krew zalewa jak pomysle ze znowu wieczorem bede musial isc na treningi...
dziś myślałem że jebne. ni chuja nie szlo przysiadow zrobić bo jak nie dzieci na jednej sztandze to jakiś pajac na drugiej co gada z baba kwadrans a później robi niby przysiady nawet nie do kąta prostego i podskakuje z ciężarem jak debil.
srau pies publiczne siłownie. czekam aż wrócę na kontakt i znów będę tyrac w pracy
fallenursus
23-01-13, 02:16
biceps curls inthe squat rack gets me raging.
ye know what I'm saying
https://www.youtube.com/watch?v=_-91_iXATY8&feature=youtube_gdata_player
Fit4ever24
26-01-13, 13:15
Wszystko przez IBISZA :D