PDA

Zobacz pełną wersję : Metanabol Iran 10mg

kruk1404
12-01-13, 10:46
Chciałem zapytać jaki trening robić przy tym środku chodzi mi o masę mieśniową Proszę o pomoc dodam że to nie pierwszy mój cykl ale chciałbym się dowiedzieć jakie zdanie wy macie na temat treningu na koksie, pod koniec w 2 tygodniu mam zamiar dorzucać kreatynę co na mnie właśnie dobrze działa

Marcin26krk
12-01-13, 11:40
Nie rozumiem Twojego pytania... jak jaki trening?! Sprecyzuj to... Rozpisz te swoje poprzednie cykle...i ten teraz.

MAXIMUS 2
12-01-13, 12:11
Nie rozumiem Twojego pytania... jak jaki trening?! Sprecyzuj to... Rozpisz te swoje poprzednie cykle...i ten teraz.

Jak Marcin jaki trening ? na mecie to hantle muszą być czerwone :) widać wiosnę za rogiem bo coraz dziwniejsze pytania sie pojawiaja :) aha my nic z Iranu nie kupujemy bo to terroryści są

ht
12-01-13, 12:15
trening bardziej intensywny niz robiles normalnie. zreszta mysle ze dzial trening lepiej sie psrawdzi.

piuras86
12-01-13, 12:37
kur .... ja zawsze bardziej intensywny mam po cyklu :|
teraz 2 tyg split 1 tydz cos pod crossfit i tak co 2 tyg kurwa moze mi sie zdaje ale wszystko bardziej ubite :D

na mecie zakup dużo białka twoja waga x3 jeśli chodzi o białko ww x4 w dni nietreningowe dawaj troche więcej białka o jakieś 60 g dodatkowo i węglowodanów tak samo

mete jak chcesz 30mg-40mg i tak u nas w pl cały czas jest idea im więcej tyl lepiej ;/ masakra ....

kreatyne mozesz brać cały czas od początku cyklu po cyklu to tej kreatyny Bcaa i lecisz

trening 4 x w tyg ....

obowiązkowo trenuj nogi brzuch nie bądź Bocian!!!

Marcin26krk
12-01-13, 14:12
Jak Marcin jaki trening ? na mecie to hantle muszą być czerwone :) widać wiosnę za rogiem bo coraz dziwniejsze pytania sie pojawiaja :) aha my nic z Iranu nie kupujemy bo to terroryści są

No tak zapomniałem wiosna tuż tuż... ;)

fallenursus
12-01-13, 16:02
wiek? bo trening zalezny od ieku.

lg team
15-01-13, 11:41
ty sobie daj spokoj z ta metka

kruk1404
17-01-13, 18:25
mój pierwszy cykl był Metanabolem ruskim 5mg nie zadawalający, puźniej brałem dece+cypio+ meta efekt murowany 15kg masy, teraz chcę zaaplikować 150tabs mety irańskiej 10mg która na mnie dobrze działa, wiek 22 lata wzrost 184cm waga 92kg, pytałem jak trenować czy więcej intensywnie czy mniej czy większymi ciężarami chciałem poprostu zapytać jak wy albo ktoś kto brał koks ćwiczył ja nie jestem na siłowni rok tak jak reszcie się wydaje co wypisują durne wypowiedzi ;( na siłownie chodzę już 4 rok jeden kolo "piuras86" przynajmniej napisał do rzeczy clap , dlaczego każdy kozaczy na forum zamiast cokolwiek się wypowiedzieć ehhh....

fallenursus
17-01-13, 18:28
odstaw koks bo sobie zrobisz kuku.
nastepny tem typu jaki trening na winstrolu, masakra

kruk1404
17-01-13, 18:31
ty już sobie zrobiłeś to nie bierzesz żal.pl

fallenursus
17-01-13, 18:35
zal to z ciebie sucharze z sie pytwsz o trening a za towar chwytasz. rusz pacyna zanim cos napiszesz i radze nie fikaj.

MAXIMUS 2
17-01-13, 18:46
Kruk nie spinaj się jak ćwiczysz 4 lata to takie pytania są nie na miejscu, bo tak pytają ci co ćwiczą 4 miesiące przecież to wiadomo ze na koksie dieta razy dwa a trening nawet razy 3 żeby dobrze spożytkować towar, bo to tak zabrzmiało jak byś spytał czy jak będę na saa to czy muszę jeść, dla tego chłopaki sobie bekę robią :)

polo
23-01-13, 10:07
bierz mleko w proszku rozkurwi cie tak ze bokiem w drzwi będziesz bokiem wchodził