Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Koszulki kulturystyczne

gymshirt
04-01-13, 07:14
tak nie wolno, nu nu!

Gwido
04-01-13, 19:21
o jak juz jest taki tamat:
mozna by takie koszulki z logo forum sprzedawac. ja bym kupil..
moze skloniloby to niektore osoby do członkostwa na e-gym

mtm
04-01-13, 21:51
Koszulki były(fajna inicjatywa i mogły by wrócić ) sam mam jedną i materiał b.dobry .

http://www.e-gym.pl/showthread.php?27677-Koszuli-forumowe

Gwido
04-01-13, 22:30
napisałem wlasnie do administratora czy zakup takiej koszulki bylby (dalej) mozliwy.
No, fajna sprawa sprawa taka koszulka:D
Wyzwala w człowieku uczucie większej zażyłości z forum oraz przynależności do iście czcigodnej grupy społecznej jaką tworzymy, mając nadzieję na wpisanie się do kart historii jako osoby mające na celu dojście do perfekcji w rzemiośle jakie stanowi kulturystyka.

Fehu
04-01-13, 23:10
napisałem wlasnie do administratora czy zakup takiej koszulki bylby (dalej) mozliwy.
No, fajna sprawa sprawa taka koszulka:D
Wyzwala w człowieku uczucie większej zażyłości z forum oraz przynależności do iście czcigodnej grupy społecznej jaką tworzymy, mając nadzieję na wpisanie się do kart historii jako osoby mające na celu dojście do perfekcji w rzemiośle jakie stanowi kulturystyka.

Forum zostało sprzedane , więc osoba która niegdyś zajmowała się koszulkami już raczej tu nie zagląda a już na pewno nie jako administrator.

Koszulki wiem , że się nie wyprzedały pomimo atrakcyjnej ceny , więc nie ma sensu myśleć nad nowymi

Micek185
04-01-13, 23:24
po drugie koleś poprostu umieścił tu swoje ogłoszenie że sprzedaje koszulki kulturystyczne wiec je skasowałem, po trzecie były zrobione (dosłownie) w paincie wiec nie było nawet na co patrzeć.

Niegdyś jak były nasze forumowe koszulki to były faktycznie bardzo dobrej jakości, materiał fajny i oddychajacy a nadruk zrobiony fachowo, i cena była smiesznie niska.ale coż pomysł tu nie wział także pewnie nie wróci.

fallenursus
04-01-13, 23:33
pezeciez wszystlie byly sprzedane :)

Gwido
05-01-13, 11:06
to lipa ;/