Zobacz pełną wersję : Pierwszy cykl na ssa
Witam mam 25 lat chcialbym zrobic swoj pierwszy cykl z uzyciem ssa,cel cyklu masa,sila.Wybor padl na testosteron enan,mial byc prop ale czeste klucie nie bardzo mi odpowiada na pierwszy raz.
trenuje 2,5roku z tego 2 lata z dieta 2.5B 4,5W 1T.zaczynalem od wagi 67 dobilem do 81.teraz po redukcij waze 78. Chcialem sie dowiedziec jakie dawki i jak czesto,ile powinien trwac cykl,jakie pct zastosowac,czy sam clomid wystarczy,czy konieczne hcg jesli tak to jakie dawki,jak z profilaktyka na cyklu
chcialbym to zrobic z glowa zeby mialo wszystko rece i nogi,Panowie z gory dziekuje i czekam na odpowiedz bardziej doswiadczonych
250 e5d. 10-12 tyg. po cyklu nolva.
fallenursus
19-12-12, 15:12
jest kilka ciekawych tematow w podwieszonym archiwum ktore warto poczytac.
1-12 test pon i czw po 200mg
mozesz przez pierwsze 4 tygodnie dodac mete 30mg dziennie jak nie lubisz czekac na akcje.
3-14 hcg 250iu c3d.
nolvadex 20mg na noc po hcg przez 4-5 tyg.
mete odpuszcze jestem cierpliwy:-)(w miare) zobacze jak to bedzie,szczeze to myslalem 200mg co 5 dni ale skoro twierdzisz ze opcja pon,czw jest ok to tak zrobie.Nolwe odrazu na drugi dzien po hcg tak?
fallenursus
19-12-12, 16:04
yeah..
wielkie dzieki Falen kompletuje srodi i ruszam po nowym roku,sok bedzie z genesis nie wiem czy to dobry wybor bedzie...
Panowie czy wypowie sie ktos kto bil enana z Genesis bo tylko do tej firmy mam dostep,czy warto?
fallenursus
19-12-12, 19:57
zanim ktos ci powi ze dobry tkwar to na ci napisze ciekawostke.
unigen przestal produkowac ten towarr ponad dwa lata temu.
fo jie znaczy ze ta podruba nie dziala ;)
ok spok jeszcze poczekam az sie ktos wypowie,dil mowi ze dobre stezenie ale takie pi........e to ja juz znam ale kto wie moze robi robote:-)
Biłem ostatnio deke i byłem zadowolony.
to moze nie bedzie lipy...dziekoweczka
witam Fallen mam takie jeszcze pytanko odnosnie tego hcg,mozna udezyc dopiero po cyklu czy od 3 tygodnia tak jak pisales jest jakas roznica?
witam Fallen mam takie jeszcze pytanko odnosnie tego hcg,mozna udezyc dopiero po cyklu czy od 3 tygodnia tak jak pisales jest jakas roznica?
Wiesz Kajkowwski jest wiele tematów w tej kwestii o Hcg jedni mówią na co? po co? na hu...a ? ale jak masz dostęp do tego specyfiku 1 sprawa nie żałuj sobie 100 zł na własne jajca nio chyba że ci wiszą bo wiszą ale ja cykla nie zaczynam bez odbloku choć nie zawsze go uzywam bo nie zawsze mam kaprys żeby się odblokować ale bez HCG nie wbije ani grama testo w moja stara dupę :) warto brać od poczatku czy tam od 3 week bo raz odblok łatwiejszy i cenie sobie swój interes jak pyka na dotyk :)
Łatwiejszy odblok, a co za tym idzie mniejsze spadki i łagodniejszy powrót do normalności po cyklu. Wierz mi, że warto bić HCG, bo różnica jest duża.
ok panowie tak zrobie udeze podczas cyklu,Fallen tez tak radzil..,no spadkow bym nie chcial duzych a powiedz mi Maximus jak jest z libido pod koniec cyklu enan 12 tyg,czy to kwestia indiwidualna juz:-)
ok panowie tak zrobie udeze podczas cyklu,Fallen tez tak radzil..,no spadkow bym nie chcial duzych a powiedz mi Maximus jak jest z libido pod koniec cyklu enan 12 tyg,czy to kwestia indiwidualna juz:-)
Hmmm kwestia libido zależy od poziomu życia twojego, imho ludek starszy ma mniejszy poziom testo na mnie tak działa towar jak byś koniowi w dupę wsadził kukurydze i pytał się czy mu przyjemnie, nie wiem jak to odczuwa młody organizm ?? ale to już się młodzi muszą wypowiedzieć moja Ana nie narzeka to chyba jest ok
fallenursus
21-12-12, 01:20
kwestiaibido to ko trola estrogenow po cyklu. koksowanie to nie tanie hobby;)
hcg w duzych dawkach szkodzi zdrowiu i sa przypadki ze siada na mozg i dziala wrecz odwrotnie na os hormonalna.
wiem o kase sie nie rozchodzi:-)pytam z ciekawosci,hcg co mi rozpisales Fallen to sa dawki minimalne chyba,nie powinny mi zaszkodzic co?:-)
Mastershammer
21-12-12, 17:35
Wujku Fallenie niedługo to będą Tobie pomniki stawiać i modły odprawiać:):):)O Wielki Imperatorze:):):)
jakieś tam cykle były i nigdy hcg nie brałem . na odblok tylko clomid i nic więcej i jakoś problemów nie miałem.
A jak bylo wtedy ze spadkami u Ciebie jak nie bylo hcg chodzi mi o cykl na tesciu jesli byl? ja jednak udeze z hcg podobno warto:-)
bez hcg na clomidzie i nlvie to moze zejdzie prawie wszystko ..... z zycia wzięte cykluje to zaczyna jeść trzymać później po cyklu daje spokoj spada prawie wszystko później znow to samo itd..... czyli huj do dupy ....
ja juz nigdy bez hcg nie wystartuje .... w wieku 23 lat cykle na testo czy winku bez deki itp to wiekszych problemow może nie odczules ale mo9gly byc .....
przed cyklem jest micha w trakcie lepsza po cyklu tez odpowiednia witaminy suple regularny trening i duzych spadkow nie bedzie wszystko tylko cierpliwość nastawienie sie ze efekty pojawią sie po kilku latach a nie miesiącach ....... ide rzrec dalej pozdro!!!!!!!!!!!!!!
Piuras jak wszamiesz to doradzisz jak powinna wygladac suplementacja na cyklu,ile bialka,co konieczne ,oczywiscie dieta bedzie dopieta,to bedzie pierwszy cykl wiec nie chce go spier...
Marcin26krk
25-12-12, 23:15
Omega,lecytyna,zma,koenzym q10,witaminy,białko,czosnek,witamina C,vitargo(jak masz kase a u ciebie kolunio raczej to nie problem;)),bcaa,jakiegos flexita,wyciąg z żurawiny i witamine E też dobrze dorzucić.Po cyklu albo nawet tydzien przed koncem kretyny/stacki kreatynowe.Co do wątroby niech chłopaki się wypowiedzą czy szamac jakis esseliv...Btw indywidualna sprawa...3grb/kgmc,1grt a wegle koło 5,5 do 6.
ps.Musimy kolunio iść do psychoterapeuty wiesz po co...;) do zobaczenia na siłowni;)
Wiedzialem ze wkoncu Cie ruszy nie wytrzymasz;-) to mnie zaskoczyles bo myslalem ze oblece na samych witaminach tych co mi kupiles zostalo mi polowa opakowania mam pare sztuk omega:-) to musze pogadac z Piotrkiem bo mowil ze promocje wiecznie nie trwaja
aha i nic tam nie podjadaj bo wiesz ze poznam;-)
Mastershammer
26-12-12, 10:09
Omega,lecytyna,zma,koenzym q10,witaminy,białko,czosnek,witamina C,vitargo(jak masz kase a u ciebie kolunio raczej to nie problem;)),bcaa,jakiegos flexita,wyciąg z żurawiny i witamine E też dobrze dorzucić.Po cyklu albo nawet tydzien przed koncem kretyny/stacki kreatynowe.Co do wątroby niech chłopaki się wypowiedzą czy szamac jakis esseliv...Btw indywidualna sprawa...3grb/kgmc,1grt a wegle koło 5,5 do 6.
ps.Musimy kolunio iść do psychoterapeuty wiesz po co...;) do zobaczenia na siłowni;)
Możesz wytłumaczyć dlaczego kreatyna tydzień przed końcem i po cyklu???????Dlaczego nie moge przed i w trakcie całego cyklu.??????????????
Marcin26krk
26-12-12, 12:16
No nie wytrzymałem bo krew mnie już zalewa....:) umówieni jesteśmy na wizytę jutro ;)hehe...
Mastershammer na upartego bcaa na soku też byś mógł odpuścić...a co do kreatyny jasne że możesz walić krete ale czy jest sens?Jeśli robisz cykl pólroczny to oczywiście ma sens stosowanie kreatyny w trakcie jego trwania.Jeśli cykl jest krótszy nie widzę takiego sensu bo kreatyna jest najsilniejszym,naturalnym anabolikiem jaki możesz wziąść dla zminimalizowania spadków po cyklu.
Marcin26krk
26-12-12, 12:24
Kolunio podjadłem troszkę ale zawody za miesiąc więc spokojna Twoja...wyjdę z forma;)
wiedzialem ze sie skusisz ja tez nie wytrzymalem i doszlem do wniosku ze podnosze z powrotem kcl na wycinke przyjdzie czas a od lutego mmmasa!:-)
Marcin26krk
26-12-12, 13:55
Roztrenowanie pomału będziemy zaczynać...
myslalem nad tym to moze od nowego roku juz
Marcin26krk
26-12-12, 14:53
Tak od nowego roku.
fallenursus
26-12-12, 16:11
Możesz wytłumaczyć dlaczego kreatyna tydzień przed końcem i po cyklu???????Dlaczego nie moge przed i w trakcie całego cyklu.??????????????
widzisz ile nakupowali witaminek Tomus. to jacys magicy ktorzy zapotrzebowanje na CP zwiekszone o ponad 300% beda uzupelniac wolowinka.
Marcin26krk
26-12-12, 17:22
Fallen tyle ile ludzi tyle opini. Wiem że są badania które kiedys wklejałeś ale nie jesteśmy wszyscy tacy sami wiesz o co mi chodzi...kwestia indywidualna.
fallenursus
26-12-12, 18:25
cos co "moze" mi wspomoc a naoewno nie zaszkodzi, tanie jak woda, ja w to wchodze nawet jesli bylby to efekt placebo.
Marcin26krk
26-12-12, 18:54
Jeśli patrzymy się na to w ten sposób to jasne że tak.
Panowie znajomy chcial zrobic pierwszy cykl ,wybral propa, cel cyklu masa,sila
Staz 3lata z tego 2 lata systematycznych treningow,waga 79kg,wiek 26 lat.Doradzicie ile powinien trwac taki cykl jakie dawki ,jakiie pct zastosowac i w jakich dawkach zeby to wszystko bylo dopiete z gory dziekuje i czekam na odpowiedz,pozdro
Marcin26krk
26-12-12, 19:23
Tutaj chłopaki ładnie Ci to rozpisali.
http://www.e-gym.pl/showthread.php?33263-Testosteron-propionat-cykl
Fallen Ty doradzisz? wiem ze sa tematy podwieszone to mi nie cisnij:-) ale chodzi mi o rozpisanie konkretnie pod ta wage znajomego i to pct ewentualnie hcg,zalezy mi na Twojej opinji,pozdro
jako że u nas na forum jest kult HCG .
Przy lajtowych cyklach hcg ponoć zbedne , co innego przy gruby bombach które zapewne ciebie nie dotyczą , ostatnie moje pct składało sie z 15tys iu ,+ sermy . Kończąc hcg dopiero weszła nolva , czyli prawie nie było kolizji hcg-sermy . I libido dość dobre na tyle żeby wstydu nie było ;)
Może sie myle, jak chłopy każa wbijać hcg to wbijaj .
Witam panowie sorki za zamieszanie chodzi mi o moj pierwszy cykl ktory mial trwac 12 tygodni na enanie,jednak decyzja padla na propa i jeszcze raz przypominam moja waga to 78 kg,25lat,staz ponad 2lata,cel masa,sila.
cykl ma trwac 8 tygodni ,100 mg eod, na odblokowanie chcialem wziasc nolve 5 dni po 40mg nastepnie 4 tygodnie po 20 mg i tu najwazniejsze pytanie czy dolozyc HCG do cyklu jesli tak to ile jak to wyglada przy propie z gory dziekuje i czekam na odpowiedz
fallenursus
27-12-12, 17:29
sama nolva ci powinna wystarczyc. warto miec IA pod reka jak nie na cyklu to sie przyda po
a dawki tej nolvy co rozpisalem sa ok? a odblok zaczac 3 dni po ostatnim szczale propa, ATD bedzie ok jako IA?
fallenursus
27-12-12, 17:47
jesli to bedzie atd to spoko. mozesz dac 5 tg po 20mg nolvy, mozesz dac udezeniowa.
a teraz idz i mi odkop auto. 45cm sniegu a giry sie same nie zrobia
Wielkie dzieki byku,nie zawracam glowy juz aha sniegu nie zdaze sciagnac bo zdazy stopniec alw wozek Ci umyje;-) Pozdro
fallenursus
27-12-12, 18:53
nah, moja w bikini mi myje. przynajmniej klaty nie musi golic przed:)
Marcin26krk
27-12-12, 21:50
Fallen to już powiedz żeby Ci zalał pod korek bak..;)
Witam Panowie w lutym zaczynam cykl z Propa 8 tyg 100mg c2d wszystko juz jest na odblok mam nolve,ATD i caly czas mam rozkmine z tym HCG duzo czytam i podobno warto chodz bedzie to lekki cykl,chce dobrze wejsc w odblok by uniknac jak najmniej spadkow.Chcialem to zrobic tak:
1-8 tyg prop
1-8 tyg HCG 250iu c3d wraz z ostatnim wbiciem HCG na noc Nolwa 40mg przez 5dni pozniej 4 tyg. po 20mg
nastepnie po nolvie przez 3 tyg.ATD 25mg
Panowie doradzicie?
ja bymjeszcze zadbał o diete i odpowiednią suplementacje podczas cyklu kreatyna i bcaa w dni nietreningowe zwiększ podaż białka i ww
suplementacja w trakcie i po cyklu cały czas ta sama + tego 6 bromo jak bys miał kase a tak to jest ok
fallenursus
15-01-13, 20:09
przeciez napisal ze ma atd.l to na kiego grzyba 6bromo?
cykl okay.
Micha,suple,profilaktyka wszystko jest chodzilo najbardziej o to HCG dzieki Panowie wielkie...
przeciez napisal ze ma atd.l to na kiego grzyba 6bromo?
cykl okay.
po pct po
fallenursus
15-01-13, 22:11
przeciez napisal ze ma atd wiec po kiego grzyba mu 6bromo?
ATD powinno wystarczyc,poleca badania tak ze mysle ze bedzie dobrze.
Chcialbym sie dowiedziec czy SAA np. takie jak testosteron powoduja znaczne zmiany w czasie cyklu w Lipidogramie(CHOL,LDL,HDL,TG)?
powodują, jednak nie jakies drastyczne
w lipodiagramie mąca przede wszystkim pochodne dht i treny
Witam Panowie lece z propem 100mg c2d jestem po 8 strzalach i mam pytanie czy z biegiem bicia podniesie sie jeszcze stezenie w krwi czy po jakims juz czasie sie ustabilizuje..
fallenursus
05-03-13, 15:36
ustabilizowalo sie juz w 3cim tyg. :)
Day 1: 100mg T, 0mg E/D/TDay 2: 70.7mg T, 0mg E/D/TDay 3: 150mg T, 0mg E/D/TDay 4: 106.1mg T, 0mg E/D/TDay 5: 175mg T, 0mg E/D/TDay 6: 123.8mg T, 0mg E/D/TDay 7: 187.5mg T, 0mg E/D/TDay 8: 132.6mg T, 0mg E/D/TDay 9: 193.8mg T, 0mg E/D/TDay 10: 137mg T, 0mg E/D/TDay 11: 196.9mg T, 0mg E/D/TDay 12: 139.2mg T, 0mg E/D/TDay 13: 198.5mg T, 0mg E/D/TDay 14: 140.3mg T, 0mg E/D/TDay 15: 199.3mg T, 0mg E/D/TDay 16: 140.9mg T, 0mg E/D/TDay 17: 199.7mg T, 0mg E/D/TDay 18: 141.2mg T, 0mg E/D/TDay 19: 199.9mg T, 0mg E/D/TDay 20: 141.3mg T, 0mg E/D/TDay 21: 200mg T, 0mg E/D/TDay 22: 141.4mg T, 0mg E/D/TDay 23: 200mg T, 0mg E/D/TDay 24: 141.4mg T, 0mg E/D/TDay 25: 200mg T, 0mg E/D/TDay 26: 141.4mg T, 0mg E/D/TDay 27: 200mg T, 0mg E/D/TDay 28: 141.4mg T, 0mg E/D/TDay 29: 200mg T, 0mg E/D/TDay 30: 141.4mg T, 0mg E/D/TDay 31: 200mg T, 0mg E/D/TDay 32: 141.4mg T, 0mg E/D/TDay 33: 200mg T, 0mg E/D/TDay 34: 141.4mg T, 0mg E/D/TDay 35: 200mg T, 0mg E/D/TDay 36: 141.4mg T, 0mg E/D/TDay 37: 200mg T, 0mg E/D/TDay 38: 141.4mg T, 0mg E/D/TDay 39: 200mg T, 0mg E/D/TDay 40: 141.4mg T, 0mg E/D/TDay 41: 200mg T, 0mg E/D/TDay 42: 141.4mg T, 0mg E/D/TDay 43: 200mg T, 0mg E/D/TDay 44: 141.4mg T, 0mg E/D/TDay 45: 200mg T, 0mg E/D/TDay 46: 141.4mg T, 0mg E/D/TDay 47: 200mg T, 0mg E/D/TDay 48: 141.4mg T, 0mg E/D/TDay 49: 200mg T, 0mg E/D/TDay 50: 141.4mg T, 0mg E/D/TDay 51: 200mg T, 0mg E/D/TDay 52: 141.4mg T, 0mg E/D/TDay 53: 200mg T, 0mg E/D/TDay 54: 141.4mg T, 0mg E/D/TDay 55: 200mg T, 0mg E/D/TDay 56: 141.4mg T, 0mg E/D/TDay 57: 200mg T, 0mg E/D/TDay 58: 141.4mg T, 0mg E/D/TDay 59: 100mg T, 0mg E/D/T
witam po 8 strzalach propa mialem stezenie w krwi 2053,22 norma jest 142,39 -923,14 czy to dobry wynik? czy podnies dawke wyzsza obecnie jest 100 mg c2d masa poszla 2 kg w miesiac,pytam bo to pierwszy cykl i moze mialem za duze oczekiwania:-) bialko 3g wegle ok 5 t 1 obecna waga 80 kg
witam po 8 strzalach propa mialem stezenie w krwi 2053,22 norma jest 142,39 -923,14 czy to dobry wynik? czy podnies dawke wyzsza obecnie jest 100 mg c2d masa poszla 2 kg w miesiac,pytam bo to pierwszy cykl i moze mialem za duze oczekiwania:-) bialko 3g wegle ok 5 t 1 obecna waga 80 kg
Nie podnoś na 1 kontakt to dawka optymalna dla ciebie, no nie mów a co myślałeś ze jak wbijesz trochę soku to w drzwi nie wejdziesz ? chłopie to nie tak budowanie mięsa to nie tylko sok to dieta i dobry trening i dużo wytrwałości.
Ok ,az tak to nie myslalem ale apoko ogolnie sylwetka na plus sila tez micha jest,wielkie dzieki Maxx
fallenursus
10-03-13, 16:56
nie stezenie tylko poziom. stezenie masz rozpisane wyzej.
nie zwiekszaj dawek.
Witam Panowie, mam mały problem jestem po cyklu na propie, na odblok szedł nolwa i dwa dni temu skończyłem ATD ,na drogi dzień zrobiłem badania i estro 44(norma44) w górnej granicy a prolaktyna 31,4(norma 17)raz przekroczona norma i nie wiem czy to się ustabilizuje?pomozecie
fallenursus
29-05-13, 14:43
Da razy w tyg 0.25mg cabergoline. Podwyzsza dopamine zaniza prolaktyne podwyzsza libido:)
Niema u nas tego na hurtowniach ogólnie a coś innego nie zrobi roboty?
fallenursus
29-05-13, 15:25
Czasami mysle po kanadyjsku szczegolnie z rana po ciezkich siadach.
Dostinex sie u was nazywa pfizer robi taby po 0.5mg.
Wybacz :(
Dostinex jest dostępny babka mówi ze są pakowane po 2,4,6, tabletek po 0,5 mg to dwie sztuki wystarcza?
fallenursus
29-05-13, 15:58
Pol taba pon czw.Dwa tyg i zbadaj
Witam Fallen jednak prolaktyna w dolnej granicy Dostinex zrobił robotę wielkie dzięki Byku
fallenursus
17-06-13, 13:37
Sie.wie.
Polecamy sie.na.przyszlosc :p
Ps. Jak.sie ktos.slucha.to.zawsze jet dobrze.
Witam Panowie, pod koniec roku planuje swój drógi ,cykl pierwszy był prop 8tyg 100mg c2d na odblok nolwa,ATD, w czasie cyklu hcg.
wiek.26
waga(obecnie ostra redukcja)myśle ze 78 wystartuje
staz.ponad 3 lata
cel. Masa dobrej jakości,siła
Myslalem nad test(jaki?)+wino
Jakies propozycje co do cyklu i odbloku?
fallenursus
27-06-13, 18:55
1-8 prop 150eod
1-6npp 100eod
3-9 wins 50ed taby
Pct/hcg i reszta jak wczesniej
Deca mi tez chodzila po głowie :)
Wino jedzie ostro po lipidach? Bo na sucho nie mieszcze sie w normach chodź nie odbiega znacznie,
A jest ta deca w aptekach?
Po.....o mi sie z ta Deca chodziło mi o Npp trzy jest apteka bo nigdzie nie mogę znajsc info..
fallenursus
27-06-13, 21:42
Niema:)
Moze w tajlandi:)
Fallen cieżko u mnie o dobre Npp jeszcze będę szukał a jak by coś innego dorzucić ?
Witam,robiłem badania progesteronu i mam nadmiar(norma0,20 a ja mam 0,29 powie mi ktoś jak obniżyć?
fallenursus
01-07-13, 15:50
Juz obnizales raz i znowu ponad norme?
Zbadaj esteogeny kortyzol tarczyce i test
Obnizalem ale prolaktyne a teraz robiłem z ciekawości progesteron
fallenursus
01-07-13, 17:12
Znowu bedziesz co pol h podbijac?
Napissne.masz.co zrobic. Its all co-related.
Ok napisałem bo pisales ze obnizalem ale to była prolaktyna nie progesteron ale ok zrobię jak napisałeś
fallenursus
01-07-13, 17:30
Daje stuwe ze masz estro powyzej normy.
Progesteron obniza wydzielanie lh.
Możliwe bo ostatnio już było prawie na max jak miezylem,jutro badania
TSH 3,919 ul/ml(0,350-4,940)
estradiol 41,00pg/ml(11,00-44,00)
test 537,22ng/ml(142,39-923,14)
kortyzol 13ng/dl (2,9-17,3)
Fallen zrobiłem badania które zleciles wszystko w normie nawet estro jeszcze spadło samo więc nie wiem mam sie nie spisać tym progesteronem tak bardzo....chce wszystko unormowac przed następnym cyklem:)
fallenursus
03-07-13, 19:33
E2 w gornej granicy. Aromasin mozna dac lub odczekac az sie unormuje samo. Wtwdy progesteron tez powinien spasc.
Cwicz i jedz zdrowo i nie chlej ani nie pal ziola.
Witam Wujku Falen ja z zapytaniem o ten Aromasin co poleciles jest w aptece zamiennik tego leku pod nazwą SYMEX podobno ta sama substancja tylko wch..... Tańsza nawet refundowany:) orientujesz sie coś? Brać go?
fallenursus
05-07-13, 15:06
Jaki srodek czynny?
fallenursus
05-07-13, 15:36
Good to go.
To zamawiam,byłbyś tak uprzejmy:) i rozpisał dawkowanie i przez ile
fallenursus
05-07-13, 15:48
25mg co 24h
Wiecej dziala tak samo wiec nie ma sesu marnowac:)
Przez ile? Tydzień starczy i zrobić badania?
fallenursus
05-07-13, 16:05
Po trzechndniach estro spadnie o ~60% juz....dltefo ten srodek jest najlepszy. Zero nawrotow podbija igf itd..
I wszystko co ja bym bez Ciebie zrobił Wujku, zamówiłem 60 tab na wypadek:) wielkie dzięki
Witam,chciałem zapytać czy Bromergon na kontrolowanie prolaktyny w czasie cyklu z Npp zrobi robotę czy sa lepsze środki jeśli tak to jakie?Doradzicie Panowie?
fallenursus
31-10-13, 12:41
Zrobi. Mozna jeszcze np inhibit-p jak nie ma np cabergoliny -dostinex. Bromokryptyna ma nieprzyjemne skutki uboczne. Już tu ktoś opisywał gdzieś :)
Witam,zbliża sie koniec roku więc pomału kompletuje środki na drugi cykl, miał byc w grudniu ale sa święta Sylwester itp więc na spokojnie od stycznia. Cykl planuje na 9 tygodni(propozycja Fallena)a więc tak waga około 77(nadal redukcja) dodam ze jestem drobnej kości.
1-8prop 150mg eod wcześniej (100mg eod)
1-6Npp 100mg eod
3-9 wins 40?50? Dziennie (tab)
pct:
Hcg od drugiego tygodnia(czy za dwa dni?) myśle dać 250j rozbite na pon. Czw.
nolva dwa dni po winie 40mg(5dni) później 4tyg po 20mg następnie ATD 1tab 3tyg
Exemestanum,Inhibite-p benda pod renką.cykl planuje na środkach z Atoma więc jakieś opinie o środka i cyklu miło widziane...
dieta: B3,W4,T1 cel masa dobrej jakości wcześniej przesadziłem z weglami więc zacznę od 4 :)
Witam Panowie jest problem bo znajomy jest w 3 tyg. Bicia propa 150 c2d i kurwa chwycił ospe i jak to widzicie bić dalej czy odpuścić ? Z góry Dziekóweczka
Marcin26krk
30-11-13, 21:09
Odpuścić.
fallenursus
30-11-13, 21:50
Miałem ospe mając bodajze 19lat kurestwo wkurwiajace z lekka . Jak wyżej.
Spok tak zrobimy dziekóweczka MARCIN KRK wracamy do normalności pozdro
Odblok może lecieć normalnie?
fallenursus
30-11-13, 22:37
Niech zobaczy jak się czuje jak ospa przejdzie. Może nic nie będzie trzeba
Czyli mam rozumieć ze nie wchodzić w pct a jak ospa ustąpi ciągnąć dalej cykl?
Witam Panowie robiłem badania tydzień temu do cyklu i e2 miałem w górnej granicy i prolaktyne juz prawie na max więc chciałem sprawdzić czy działa inhibit p i przelozylem cykl na dziś przez te pare dni brałem ten inhibit p i wczoraj robiłem badania i dziś odebrałem wynik i nie wiem co jest bo kurwa wynik jest lekko ponad normę i nie wiem co teraz bo sok stoi juz długo a chciałbym wkoncu to odpalic, znacie coś co działa oprócz dostinex(drogo wychodzi no ale...)a może za krótko brałem ten inhibit ? na e 2 mam Exe ,pomozecie
Aha ma lecieć 1-8 prop 150mgc2d
1-6 Npp 100 mg
3-9 wino 50 mg
Pierwsze badanie 16,9 2,5-17
po tygodniu powtozyłem i 32! Może sie jebli
Witam od jutra dorzucam do cyklu wino i chciałem zapytać czy do każdej tabletki mam szamać NAC? I czy dawka 40 mg może byc rozbita na rano 10mg obiad 20 mg w po treningowym 10
Witam od jutra dorzucam do cyklu wino i chciałem zapytać czy do każdej tabletki mam szamać NAC? I czy dawka 40 mg może byc rozbita na rano 10mg obiad 20 mg w po treningowym 10
No morze jak byś dał winka z 20mg więcej ziomuś to pytanie by miało sens, ale przy tak małej dawce Nac ?
No na początek tyle napewno,chodzi mi o Ubicie bardziej, wiem ze lepiej by było wiecej zobaczę jak sie bede czuł kto wie:) to mówisz ze NAC zbędny a dawka rozłożona morze byc?
fallenursus
02-03-14, 22:41
moze byc. imho lepszy masteron :P
Wujek teraz juz mi zrobiłeś metlik:) ile tego masteronu by miało iść i przez ile od jutra zaczynam 3 tydzień idzie Npp 100 mg prop 150 mg c2d i dlaczego polecasz właśnie masteron?aha waga 80
fallenursus
02-03-14, 23:03
wbij 150 eod to zobaczysz czemu. i nie marudz..
back off on the test to 100 eod.
Czyli mam rozumieć zr obniżyć testo na 100 mg jak wrzuce masteron tak ? Nie napisałeś przez ile
fallenursus
03-03-14, 00:03
Do końca życia......:)
8weeks
Ok to poleci masteron mogę ta 100propa100npp150masteronu wszystko w jedną pompę ?
Ok to poleci masteron mogę ta 100propa100npp150masteronu wszystko w jedną pompę ?
No wreszcie coś normalnego ja zamiast wywalać kase na master dał bym propa 40mg ed i z 80mg ed trenu acet wyjdzie dużo taniej i dużo efektywniej t3 25mcg rano hacg wiadomo
winstrolu nawet nie potrzebujesz przy takiej dawce nie wiem chyba ze warzysz 60kg wiec szkoda kasy :( kurde czemu wy tak sie trenu boicie ? ja juz jestem 6miesiecy w roku na trenie enan czy tam acet
co i ile na pierwszy cyk ?l pieniadze nie graja roli.
poczytaj trochę na forum to będziesz wszystko wiedział :)
co i ile na pierwszy cyk ?l pieniadze nie graja roli.
najpierw to wstaw ankiete dzialu