Zobacz pełną wersję : sykwester
Jaki ciuszek bedzie dobry na sylwestra...w pubie, cos ala domowka, nie na galowo.
P.S. Robi ktos jakas składanke impezowa
:D ?
jeansy, fajny pasek, koszula czarna, długi rękaw, kołnierz.
buty jeszcze nie wiem jakie
slim shady
18-12-12, 19:43
buty eleganckie najlepiej garniturowe + jeansy czarne eleganckie + koszula
buty eleganckie najlepiej garniturowe + jeansy czarne eleganckie + koszula
nie lubie czarnych jeansów , ale również bym preferował taki zestaw z tym, że jeansy ciemny granat
a zostaje ktoś na chacie i idzie spac? :)
fallenursus
19-12-12, 22:06
ja zabieram swoja i kolezanke w gory do spa.
jacuzzi w pokoju, gorace zrodla na zew. ciuchow nie bierzemy tylko zarcie i alko.
A ja prawdopodobnie będę tyrał w pracy :( chyba że 21.12.2012 będzie koniec świata to nie będę robotać :)
Są spodnie 'niedżinsy' z takiego naprawdę fajnego materiału, ciemne. Znajdź sobie takie, niektóre są takie 'lekko blyszczace' leciutko.
i konkretna koszula :)
są spodnie 'niedżinsy' z takiego naprawdę fajnego materiału, ciemne. Znajdź sobie takie, niektóre są takie 'lekko blyszczace' leciutko.
I konkretna koszula :)
zara man
ktos tam ladna wioche robi z bialymi butami ;)))
fallenursus
23-12-12, 23:26
zara man
)
dizeki bogu za sklepy firmowe guess'a.
zara man
ktos tam ladna wioche robi z bialymi butami ;)))
Fajne niedżinsy - można trafić w Housie / Diversie (co nowa kolekcja to gorsza, a jeszcze 2 /3 lata temu mój ulubiony sklep )
Ja w tym roku ILNY w Poznaniu :)
Gangsta Latino
24-12-12, 13:14
a zostaje ktoś na chacie i idzie spac? :)
Ja ;) Pić i tak nie pije, więc na impre się nie wybieram. Jak tak teraz myśle to już z 3 miesiące nie miałem alko w ustach :P
zawsze cos innego mozesz miec, wystarczyc powiedziec
Gangsta Latino
24-12-12, 13:21
kuba znowu fora pomyliłeś!!
P.S A wiesz, że pisząc to, też mi sie skojarzyło :PPP Masz na mnie zły wpływ :((
gangsta nie pierdziel, tylko idź się pobawić! będziesz żałował.. idź upijać dziewczyny szampanem tak, jak zrobiłby to prawdziwy animal haha
Co to za problem, ja tez nie chleje w sylwka a ide się pobawić ;)
zawsze mozna wyjsc na jakiś rynek, miasto, plac czy co tam macie w swoich miastach, niż siedziec przed kompem na chacie :P