Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : rozkmina na temat boldenonu

piuras86
17-12-12, 15:39
dobra dawaać różne opcje

ja raczej mostkuje i wejde na ten bold :p

cypek 750
bold 750 mg ?

czy jakos inaczej bo to bedzie długi temat

ht
17-12-12, 17:32
nom ja tez sie szykuje. pod bolda 800 mg 16 tyg minimum. tylko teraz firma....

fallenursus
17-12-12, 17:35
fyi
moda na eq potej stronie byla ze 4 lata temu. koncensus byl taki ze nie warte zachodu.

piuras86
17-12-12, 17:40
nom ja tez sie szykuje. pod bolda 800 mg 16 tyg minimum. tylko teraz firma....

ja zobacze tego bolda z pmp zaryzykuje jak bedzie w tym testo to i tak sie poczuje jak dawka 1,5g bedzie o ile sam olej w tym nie siedzi ale na . sydyfy ktos tam to bije i mowił ze boldek bo po 9 tyg okablowanie widoczne apetyt i twarde miecho ale huj z tego jak ja mam tak na suscie hahaha zaraz musze wbic reraz e2d podaje deke 0,5ml syste 1ml tydz przerwy mialem od michy i silowni bo jelitowka i gorączke miałem i czuje sie jakis mniejszy i to duzo

piuras86
17-12-12, 17:45
fyi
moda na eq potej stronie byla ze 4 lata temu. koncensus byl taki ze nie warte zachodu.

nie wiem jak inni ale ja wytestuje to bo i tak poźniej to stały zestaw test enan/cypio. tren e/acet/prop masteron stale zestawy

ht
17-12-12, 18:49
ja zobacze jak ty zobaczysz:D

MAXIMUS 2
17-12-12, 19:35
A ja zobaczę jak będziecie po tym boldzie głupio gadali ze to gówno nic nie warte moim zdaniem nie ma (trenu) nie ma cyklu :)

fallenursus
17-12-12, 19:38
no ja se bede wbijac tren patrzac jak wywalclacie kupe kasy :) gdzie t samo mozna osiagnac na 200trenu enanu tygodniowo :)

mtm
17-12-12, 21:02
A gdzie temat - opinie nt boldenonu pany moderatorzy ?
Sam jestem ciekaw jak porobi

fallenursus
17-12-12, 21:08
a na komu ten syf panie...
ps. nikt niebral mozesz przetestowac i zalozyc temat.
:)
ps2 zdjecia skutej dupy na pw do ht. wiadrami i pompka rowerowa chyba veta bedziesz puszczal.

piuras86
17-12-12, 22:14
ja pierd..... noż w plecy dobra huj z tym

bolda puszczam do żyda i kupuje tren e i masteron propa juz mam tylko ze 3 flaszki trenu i ile mastera ??? bo mam raczej bede mial 4 flachy propa to mastera. tez 4 ?

kurwa wystraszyliscie mnie i jakos przekonaliście bo nie chce sie wjeb z tym eq :/ a po 2 to i tak mam tego tylko 2 flachy

fallenursus
17-12-12, 22:27
ja smigalem 150c2d propa bilem 100 i sztangi sie same wyginaly jak wpadalem na silownie.

MAXIMUS 2
18-12-12, 07:16
Tu nie chodzi żeby kogoś straszyć wbijać kose w plecy itp :) ale na h...j ładować kasę w coś co daje mizerny efekt a o kuciu dupy to już nie wspomnę.
Chyba po to się ładuje sok żeby efekt był, a nie tylko żeby wbijać :) przynajmniej ja tak myślę.

P.s Piuras przestań kombinować jak narwany małolat uderz w tren E i po sprawie a nie szukasz jak tu kasę w błoto wy....ć jak masz nadmiar to daj Maxiowi ja to przepuszcze w odpowiedni sposób.

ht
18-12-12, 07:29
dlaczego bold???lepsza wydolnosc,waskularyzacja, niema problemow z dd. dlaczego nie chce trenu?? gdyz po tych 16 tyg na boldzie przejde na prop+tren :D
forma musi byc jeszcze lepsza niz w tym roku!!!

piuras86
18-12-12, 07:38
dlaczego bold???lepsza wydolnosc,waskularyzacja, niema problemow z dd. dlaczego nie chce trenu?? gdyz po tych 16 tyg na boldzie przejde na prop+tren :D
forma musi byc jeszcze lepsza niz w tym roku!!!

to nie boj sie ze napuchniesz i nie obcinaj ww tylko tak jak ksiazka pisze :p bo zawsze obcinales ww i po co na to przyjdzie czas :p

Mastershammer
18-12-12, 11:39
No to ja się wypowiem ,jak wiecie wszedłem z mosta odrazu na 900 sust i 800 bold Scantel.Piuras niewiem jak PmP ale Scantel działa jak trzeba 7 tydzien a juz widzę jak szybko skacze siła ,kabelki juz wyłazą no i ssanie na żarcie z dnia na dzień masakryczne.Będę leciał 18 tyg 800,wiec konkretnie dam znać tak około 12 tyg.NIE SŁUCHAJ LESNYCH DZIAKÓW,CO BOLDA NIE BRALI A SIĘ NACZYTALI ZE TO KOSMETYKA ITP,ITD.JAK TAKIE KOZAKI TO DAWAĆ FOTY PO TRENIE ZA 10 TYG JA DAM PO BOLDZIE.:):):):)PS.i nie pierdolcie głupoy że się susta wkreciała,bo nikt z pierwszej łapanki nie jest:):):):)

fallenursus
18-12-12, 14:27
widac susta sie wkrecila.
:p

MAXIMUS 2
18-12-12, 16:28
Tej leśny dziadku nie brałem i nie wezmę, a nie czytałem bo czytanie w necie opinii to jak wróżenie z fusów :) ja wyrażam opinie 2 moich kumpli co robili cały cykl oparty na scantelu włącznie z testo do firmy nic nie mam, ale powiedzieli ze nie jest ten bold wart tych pieniędzy bo scantel tani nie jest a ja nie zamierzam kasy w kosmos wywalać żeby komuś coś udowodnić Tomaszku, a jak sobie człowiek coś wkręci to i na witaminie C kabelki na łapie wyjdą :)

Mastershammer
18-12-12, 17:06
Max z nie jednej studni sie wode piło.:):)Jestem w trakcie cyklu,wszystko bedziemy mieli na bieżąco więc wmawiać to sobie nic nie bedziemy.Druga sprawa co kraj to obczaj ,ode mnie opinie zajebiste na temat tego Scantela,więc zakupiłem i lecimy.Jeżeli chodzi o cene to mieszkając w Polsce z pewnością bym nawet głowy w strone tego soku nie obrócił.:):)Niestety dzięki Bogu udało mi się spieprzyć ze smoleńskiego ciemnogrodu,i moge sprawdzić na sobie czy 80ml Boldka klepnie czy nie.Także za 12 tyg bedziecie mieli czarno na białym czy warto czy nie.Jak wjebałem siano ,trudno:):)Mi już tylko Tren E pozostanie do przetestowania i finito.:):))PS;JEBAĆ NANDROLONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)

piuras86
18-12-12, 17:14
hehehe dobijam dece chwila przerwy na zastanowienie ja cypki i te 2 flachy bolda mam za free tak ze az tyle kasy nie wywale tylko słowo przeciwko słowu itp dobra przetestuje tego bolda ale jak pod deklem sie poprzestawia to tren e poleci i master jak juz wczesniej wspomnialem

znajomi z okolic łdz chwalą firme alpha pharm ale koszt sokow kosmos

fallenursus
18-12-12, 17:28
hue hhe..
to nie equipoise cie wyzyla pokimonie z wysp tylko niski bf i predyspozycje genetyczne :)
wbj se b12 to tez apetytu nabierzesz a za 50ml zaplacisz 20$
ostro sustka kreci?

250-300 boldka tak samo stawy smaruje jak 100 deczki.

piuras86
18-12-12, 17:37
wpierd .....b12 w tab duze dawki apetyt jest nawet nawet

ochujec idzie :/ :p

Mastershammer
18-12-12, 17:45
Chłopaki lecą Alpha i wyglądaja jak kosmici:):))U nas drogo ściągaja z Londynu.

piuras86
18-12-12, 17:53
to sciagaj z pl bardziej sie opłaci :p
na nasze zarobki kosmos ...
na pakerni mamy prof.chemie wyklada kazdy go namawia zeby soki gotowal hehe

Mastershammer
18-12-12, 17:57
hue hhe..
to nie equipoise cie wyzyla pokimonie z wysp tylko niski bf i predyspozycje genetyczne :)
wbj se b12 to tez apetytu nabierzesz a za 50ml zaplacisz 20$
ostro sustka kreci?
Fall powiem Maxem,czuje się jak młody Bóg:):)Na poważnie mnie chyba pierwszy raz tak rozpierdala na cyklonie.Jakbym wiedział ze ta susta z Atomica tak fajnie klepie to bym zapasu narobił,a teraz wielki chuj.A przcież ja od marca lecę bombe i teraz dopiero takie pierdolniecie,jebac sie chce(a pamietasz Aktion Nandro:):))siła na maksa do przodu żreć się chce,morda sę cieszy.:):):)Nic dodac nic ująć.
250-300 boldka tak samo stawy smaruje jak 100 deczki.
Niech smaruje i oliwi:):)Gryfy w ósemki:):)

ht
18-12-12, 20:11
mi typ proponowal 300mg/1ml samorobka ale ciezko sie zdecydowac...

Mastershammer
18-12-12, 20:14
mi typ proponowal 300mg/1ml samorobka ale ciezko sie zdecydowac...

Dajesz bracie aż miło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mastershammer
18-12-12, 20:18
A co do samogona,to swego czasu tu tren acet trzaskali,to efekty były miazga.Po 3 tygodniach to juz iskry sie sypały:):):):)

fallenursus
18-12-12, 20:21
dopiero po 3ech? wspolczuje wam w tej eu. dobrego towaru na oczy zoabczyc to jak ze swicka...^^na suscie sie nakrecil ladnie.:)

Mastershammer
18-12-12, 20:24
Eeeee misiek po trzecim tygodniu iskry a po pierwszym wióry się sypały:):)

piuras86
18-12-12, 21:38
jest tu taki typ na terenie co robi soki
no ale ostatnio hujowe komentarze poszły metny tren jakies ropnie po zastrzyku itp testo ok treny hujnia i dawal to w 10ml strzykawach Fallen tak tu bywa polak polaka wyjebie bez mydla a dobrego towaru nie pusci skurwysynstwo pierwsze partie dobre pozniej syf ja jak na razie tylko pmp chyba ze bedzie wieksza kasa to inwestuje w Alphe....

mtm
18-12-12, 22:10
nie mam porownania cenowo do alphy ale bold od veta dosc drogi .

piuras86
19-12-12, 05:29
przynajmniej wiem ze alpha jest 100% pewna cenowo fakt ale jak to na rynku w hurcie taniej