Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Masssssssssa!!

Statmen
11-12-12, 17:34
Witam !

Chciałbym zaprezentować wam mój pomysł na cykl na masę.
Prosiłbym o opinie(pomijając dietę którą już mam i jest dobra).
Suplementacja to dodatek gdyż czas mam wysoce ograniczony i muszę w jakiś sposób sobie "pomóc".
Cel to oczywiście SZYBKA masa ;)

A o to mój zestaw przy splicie 4 dniowym ale prawdopodobnie nastąpi zmiana na 3 dniowy z racji czasu ...

1. Xpand Xtream Pump + Mex Size Max + BCAA(tutaj pytanie jakie polecacie) + GH turbo.

2.Strom i Shock (czego raczej bym nie chciał) + Mex Size Max + BCAA jak wyżej + GH turbo.

Dodam że fundusze mam ograniczone ..

Damianpfighter
11-12-12, 18:21
Jak widać wszystko w masz ograniczone. A to nie ten sport.

Statmen
11-12-12, 19:57
wiesz,chodzi o to że fundusze to na prawdę ograniczone, a czas to tylko w tym miesiącu. Pytam o konkrety bo teraz miałem chwilę regeneracji i cisnę dalej a od stycznia planuję z impetem wjechać w to ..

Fehu
31-12-12, 12:29
Diete masz dobra? popatrz .

Proponuje 1 kg smalcu , przed treningowo .
Pompa rozkurwia!!!!

ht
31-12-12, 17:07
jak masz fundusze ograniczone to po co ci jakies gh turbo?? bez gainera mysle ze tez dalbys rade. bcaa okolotregningowo fajnie wychodza u.n.s. 8:1:1 lub alpha male.
przedtreningowka jesli masz duzo pracy i ciezko sie zebrac na trening. zamiast gainera zakup sobie bialeczko bo raczej to jest problem u wielu ludzi w odzywianiu.

piuras86
01-01-13, 09:43
dokładnie białko carbo w saszetkach + kreatynka do w miare dobra micha bo im bardziej śmieciowe jedzenie tym mniej energii chęci do treningu zmęczenie itp