Zobacz pełną wersję : wypryski(syfy)= estro
jestem na redu , i od paru dni zaczyna mnie strasznie wysyfiać szczególnie na klacie, czy zastosowanie ADT w dawce 25mg ed na naoc przez pierwszy tydzień a później przejście na 25mg eod będzie dobrym rozwiązaniem, dodam także że chodzi o retęcje.
Od estro, jak i od testo możesz mieć syfy.
Spróbuj dac atd w dawce od początku 25mg i cynk w dawce min. 30mg na noc.
Możesz też pokusić się o bardzo lekki dla organizmu antybiotyk o nazwie tetralysal, recepte od lekarza na to dostaniesz bez problemu.
Zaleca się stosować minimum 12tygodni, ja tam widziałem poprawę już po 2 tygodniach.
Przez pierwszy tydzien cera była gorsza, ale to podobno normalne ;)
fallenursus
01-12-12, 15:07
atd i vit e 400iu dziennie.
jeszcze pytanko jakie masz atd???
jeszcze pytanko jakie masz atd???
Ostatnio Herman mi przysłał linka z ATD taniutkie 25zł za opakowanie tylko diabeł wie co w tych kapsach jest :)
fallenursus
01-12-12, 15:55
hermann - atd dealer :)
FUSION SUPPLEMENTS ATD (http://allegro.pl/fusion-supplements-atd-90-kap-inhibitor-aromatazy-i2801393896.html)- cos takiego, fallen jaką tą witaminę E polecasz?
fallenursus
01-12-12, 17:13
ja na bombie uzywam takA w kapsach 400iu jedena kapsa. :)
myslisz ze pomoze na syfy?
myslisz ze pomoze na syfy?
Prawda jest taka że jak masz tendencje to takich rzeczy to tak na prawdę nie wiele cynk czy tam witaminki ci dadzą uderzył bym w ten delikatny antybiotyk co Wiki napisał
Te wszystkie środki trzeba długo brać żeby zadziałały.
U mnie wyglądało to tak że najpierw antybiotyk przez parę tyg brałem, potem cynk + kapivit a + e na podtrzymanie :).
Odziwo gdy odstawiłem a + e nie zauważyłem zmian. A zawsze jak odstawie cynk na jakiś czas, bo np. mi się skończy to cera mi się pogarsza.
Od 2 tygodni poluje na cynk w aptece, juz 3x go kupowałem, raz babka zamiast cynku dała mi chrom,
potem zapomniałem, kupiłem wszystko inne co nie potrzebuje, oprócz cynku ;).
za 3cim razem nie było na stanie.
cholera :D
fallenursus
02-12-12, 01:02
za malo szmalcu korfa
mam czkaffke.
fallenursus
02-12-12, 01:02
za malo szmalcu korfa
mam czkaffke.
tylko to atd za 25 zl to 10 tab. wujek z kanady mi tez przeslal ten link:) atd fusiona podobno smietnik. sam to mam ale nie robilem badan czy estro spada. na apaku testowali atd i po fusionie zero zmian.
mogę powiedzieć że drugi raz stosuję właśnie to ADT z fusiona i na pewno działa, gdy przegnę z dawką i estro za bardzo spadnie bolą mnie stawy i czuję się gownianie, tors robi się blady, i znika także retencja,
w przyszłym tygodniu wykupię Ari więc przejdę na ten środek.
za malo szmalcu korfa
mam czkaffke.
chyba dojeb...eś lekko przy sobocie :D
Możesz też pokusić się o bardzo lekki dla organizmu antybiotyk o nazwie tetralysal, recepte od lekarza na to dostaniesz bez problemu.
nie czytam wszystkiego ale to odradzam. swego czasu, mialem duze problemy z tym gownem i wiele probowalem. bralem tetracykline i inne tego typu. szkoda zdrowia na to tym bardziej na krotki okres. nie chce się rozwodzic teraz i pisac dlaczego bo ide spac a moglbym napisac o tym ksiazke.
w skrocie.
kup aneroxid 10. i smaruj rano i wieczorem lekko klate i tam gdzie masz syfy. kup witaminy z olimpu i szamaj. i to wszystko dziekuje dobranoc.
kupilem podobna masc o nazwie Benzacne, substancja czynna ta sama.
zle zrobiłeś, chciales zaoszczedzić wiem, bo benzacne 10zł a acneroxid 35zł około. mimo iż substancja ta sama to w dzialaniu nieporównywalne, pomijaja fakt jak Ci bedzie skóre sciągało po nałozeniu benzacne.
moja rada idz i kup anceroxid 10.
tez sie z kumplem spieralem ze to to samo i uzywalem benzacne, a dopiero anceroxid zadzialal na mniej jak powinien.
tutaj nie chodzilo o cene a po prostu acneroxidu nie bylo