PDA

Zobacz pełną wersję : susta cykl

.rocky
20-11-12, 17:19
na poczatku takie pytanie sama susta na cykl to dobry pomysl ??

mam 20ml 300mg ,w sumie 19 bo juz po pierwszym strzale,pierwotnie planowalem bic co 5dni 1ml zeby dluzej pociagnanc ale przystalem na c4d ale wtedy bedzie troche krotko bo 11tyg to zalozmy te 3tyg sus sie bedzie wkrecac pozostaje 9tyg samego cyklu wiec niewiem czy troche nie za krotko, wiek 18,staz 3lat,wczesniej 2x metka,ostatnio skonczona w czerwcu,waga 99kg cel masa sila, czyli mam zostac przy tych c4d czy c5d ale zato calosc bedzie dluzsza?,

z racji ze juz teraz jestem leciutko okragly niemam prawa sie utuczyć,tzn nie tak przesadnie ci co odwiedzaja relacje wiedza jak wylada sytuacja,krecic jakies aero? odjac wegla? sól cukier itp to wiadomo

teraz troche formalnych pytan, co robic gdy dopadnie zastój,bedzie sam test ze stala dawka wiec najprawdopodobniej,predzej czy pozniej stane w miejscu,zwiekszac dawke,czestotliwosc? dodawac kcal czy moze wrzucic jakas mete?
i jak kuc zeby nie marnowac nic,ostatnio spierdolilo mi z 0.2ml jedne chyba przy wyciskaniu bombla drugi po strzale po przechpaniu w igle zostal jak tak mi bedzie szlo caly czas zmarnuje kilka dobrych ml

na odblok mam 24 klomidy starczy?

ps falen brutalu nie rob tego wiecej

MAXIMUS 2
20-11-12, 18:00
Roky kurna dokup se flakon i nie będziesz musiał się martwić czy ci kropla spadnie na glebę czy w igle zostanie ja pier....e jak wy do tego podchodzicie masakra ja mam zawsze z 10ml każdego soku więcej niż wyliczone :)

fallenursus
20-11-12, 18:18
przciwskazania - biore lekarstwa na recepte co dzialaja na CUN.

ogarnij sie dziecinko, dobrze radze bo nikt nie ma tak znakomitej szklanej kuli.
to tyle odemnie.

.rocky
20-11-12, 18:25
leki skonczylem juz dawno

fallenursus
20-11-12, 18:30
no i jak widac nie powinienes. latasz po calej mapie. mowilem wiele razy towar nie sla ciebie.
ja w ttm palcyma mieszac nie bede.;)

piuras86
20-11-12, 22:37
insulinowka rob zastrzyk wszystko wtloczysz caly ml

takie pytania i sie za koks bierzesz jak juz to jak maxiu radzi dokup ja zawsze nabieram 1,1 a w wieku 18 lat to raczej bym postawil na konkretne suple troche motywacji zacisniecia zebow i walke ze zlomem a nie saa,twoje zycie twoje zdrowie

ht
21-11-12, 09:05
jest metoda na to zeby sie nic nie zmarnowalo. zasysasz powietrze zeby byl na gorze strzykawki babelek. .i wtlaczasz sok.. wtedy zejdzie ci nawet z igly. zawsze to 0,2 masz na plusie. nawet to ma jakas fachowa nazwe. ale zapomnailem.

.rocky
21-11-12, 11:07
tak ta metoda chyba sie nazywa airlock tylko co jesli ten babel z gory pojdzie w miesien bo igla przezroczysta nie jest i niewiadomo w ktorym jest miejscu sory za glupie pytania ale dopiero zaczynam

ht
21-11-12, 11:22
tak ta metoda chyba sie nazywa airlock tylko co jesli ten babel z gory pojdzie w miesien bo igla przezroczysta nie jest i niewiadomo w ktorym jest miejscu sory za glupie pytania ale dopiero zaczynam

ale widzisz do ktorego momentu jest babel w strzykawce bedziesz czul ze uz wbiles caly sok. jak spobujesz bedziesz wiedzial o co mi chodzi.

MAXIMUS 2
21-11-12, 18:11
Kurde ja już wymiękam :) zaraz ktoś napisze z czym rozmiatać sok żeby z 1 flakona zrobić 3 :) wcale nie rozumiem po co się za to brać jak się niema funduszy a gdzie reszta? sok to wstęp

fallenursus
21-11-12, 18:29
insulinowka rob zastrzyk wszystko wtloczysz caly ml

lepiej pompka rowerowa.

piuras86
21-11-12, 19:13
ja przed chwila rak wbijalem hcg wsumie to zonka hehe trzochce łapka jej latala bo 1x i za duzo ale co tam nue nozna oszczedzac

piuras86
22-11-12, 07:05
lepiej pompka rowerowa.

hehe najlepiej
szybciej sie spompuje :-D