Zobacz pełną wersję : 3 cykl cypionat/meta
Witam panowie
interesuje mnie taki cykl jak
cypionat i meta staz 3,5roku
wiek 19 waga 80kg
t.cypionat 200mg e5d 1-16
meta 20mg ed 1-6 12-16
co o tym myslicie czy zamiast
brac mete od 12-16
mógłbym dozucic masteron ???
czekam na odp ;)
pzdr
przebyte cykle i cel, to podstawa?
fallenursus
15-11-12, 00:15
masteron od ciula trza ladowac zeby efekt dobry byl. uwierz mi ;) ale srodek moge nawet na mase polecic z powodu ze lubie anaboliki na mase bardziej od androgenow. ale grubas ma racje przypomnij co szlo ostatnio.
Pączek no nie wydaje mi sie ze przy tym zaawansowaniu masteron będzie konieczny a czy tak dużo trzeba brać to bym nie powiedział, chodz nie powiem koszta spore. Ale co tu doradzać jak nie ma dokładnego info.
fallenursus
15-11-12, 00:49
a tam gruby przybij grama mastera to zaspiewasz inaczej ;) szlo 750/tyg i byly gwiezdne wojny :)
winko tez marudziles.
a no szło 750 czy 1000 w tej Armeni czy gdzie tam mieszkasz, master a master to nie to samo dziadku, w PL jest mocniejszy a z winem przyznałem racje żeby poprawić twoją reputacje a no i jeszcze przez to abys miał co wypominać z 2 lata hehe :)
Po trenie też macie jakieś sajdy czy cuś, ja tam pomijając świetne efekty nie mam nic :)
daj metki 40 mg cypka podbij do 500 na tydz. i bedzie gralo.
za wcześnie na kreatyne ;)
cel cyklu masa
ost przebyty cykl to :
t.enan 250mg e5d 1-16
meta 20mg ed 1-6
nie narazie niechce Ht walic takich duzych dawek
wiesz wole isc stopniowo niemam tez za duzo kasy
to wiesz tu dietka suple i saa kosztuje troszke ;)
Patrzysz na mniejsze koszta , celem jest masa, a zerkasz na masteron który jest drogi i nie bardzo na wielką mase, on ma inny cel.
zwieksz dawki testo a pojedz 10 tyg a nie 16,
mete daj raz na począdku chociaż 30mg jak jakaś dobra a nie daj już pod koniec i koszta będa takie same a efekty o wiele większe.
Przy okazji załącz myślenie :)
ja brałem propa 200mg e2d i 40mg metki jeśli to ug to mniejsza dawka nie wchodzi w gre :P
a na takim cyklonie to jak balon popuchnięty byłem już po 3 tyg :D i pierdole nie zmniejsze dawki propka :D
a Pinki tak jak Vold pisze daj to na 10 tyg mete te 30 mg i spokoj masz i bij 250mg 2 x w tyg
czyli 2 flaszki testo i 1 opak metki do nie duży koszt więcej tak to możesz wydać na Jedzenie :D
najlepiej metke brać 6 tyg
dzięki panowie za wasze odpowiedzi na takie
liczyłem a gdybym przeciągnoł testo do 16tyg
maiło by to jakie s skutki uboczne czy coś
tak z ciekawosci pytam ??? nie zebym chciał was wkurzyc czy cos
A i jak panowie z odblokiem ;)
fallenursus
16-11-12, 01:15
musial bys zwiekwzyc dawke testo lub dodac jakis inny srodek a sam piszesz ze koszta ;)
daj 12tyg 500na tydz mete na piec po 40.
bij hcg na cyklu od 3ciego po 250 c3d az pod sama pct.
dwa tyg po ostatnim strzale testo wchodzisz z nolva 40mg dziennie przez tydz, potem 20 przez 3 tyg.
warto miec jakies inhibitory aromatazy w szafce bi i na cyklu si moga przydac a jak nie to wykozystasz przy pct
atd/aromasin/arimidex
no tak każdy rozpisuje dawkowanie soku na ile tyg mete też a o najważniejszym zapomnieliśmy o hcg dobrze Fall ze dodałeś
Wiesz Piurko ze ty ładowałeś 200mg propa to nie znaczy ze każdy tyle wytrzyma :) moim zdaniem lepiej zaczynać od mniejszych dawek , nie zawsze dużo znaczy dobrze :)
przy tej dawce nawet hcg od 4 tygodnia spoko, chłopak jest ograniczony finansowo
a np jakbym chciał to przedłurzyc jaki srodek mógłbym zastosowac
lubie dłurzsze cykle ???
czy mógłbym dac hcg razem z pct po ost strzale czy niebardzo ....
A i panowie ile by mi było potrzeba nolvy itp
ale hcg drogie. ne lepiej przyoszczedzic na pct jak niema za duzo kasy/??? :)
nolvy 1 opakowanie spokojnie wystaraczy.
mozesz dac po ost strzale hcg 500 ed do sermow. ale opcja fallena lepiej sie sprawdza. mniejsze dawki hcg a caly cykl. duze dawki hcg podibjaja estrogen a o to nam akurat nie chodzi.
aha ok czyli tu juz wszystko wiem
jeszcze to dawkowanie tego cypka jak to z tym
interesuje mnie długi cykl narazie zakupiłem 20amp
po 200mg z balkana
Panowie zrobie tak
cypka bd walił 400mg e7d 1-15
mety 20/25mg ed 1-6 ta dawka jest dlamnie narazie chyba dobra
mogło by tak byc
jesli chodzi tez o tego t.cypka
zdobyłem troche funduszy i moge dokupic materiału
takze czekam
na wasze odp i daje wam spokuj ;)
jesli chodzi tez o tego t.cypka
zdobyłem troche funduszy i moge dokupic materiału
takze czekam
na wasze odp i daje wam spokuj ;)
Nie wiem czy gdzieś pisałeś w jakim stężeniu masz tego cypka ?
pisał ze 200mg
tej metki to troche mało ten Balkan hmmm nie wiem dla mnie to takie nie pewne jest
tak dokłądnie 1amp ma 200mg walił bym sb
400mg e7d kopało by to ??? chciałbym z tym poleciec 1-15przynajmnie
Metka Balkana hehehe dlamnie cos pięknego narazie lepszej nie brałem ;)
Puzniej jakbym skonczył cypka moze propa troche dokupic tak gdzies 1-4 zeby to ubic
????
Kurde 400mg troszkę słabo daj 600mg ale zrobisz jak będziesz chciał :) i już nie marudź
Pinki tylko wkurwiasz ucho jaki jest okres półtrwania dla cypka ????
poniedziałek-czwartek po 200mg a najlepiej 600mg co ty igieł sie boisz ze musisz mieć cały tydzień na przygotowanie się ?????
ustaw na 12 tyg 400-600mg cypka daj te 40 mg mety czy 30 nie mniej wbijaj hcg jak masz niski fundusz to daj pod koniec i już nie marudź bo przesadzasz !!!
fallenursus
17-11-12, 19:26
ubijamy testo testem.
wylaczam sie z tego bzsensu.
ok
czyli wszystko wiem
dzięki panowie