Zobacz pełną wersję : jelfa dostepnosc obecnie ?
tomaszewiak
08-11-12, 16:55
witam
jak u was z dostepnoscio jelfy, glownie om i prol chodzi mi o sytuacje po tych ost, cyrkach
pozdro.
grzesiek k
08-11-12, 17:14
idzie dostac org,ale nie od dila...
wiesz ocb chyba,
w aptece dostaniesz na recke ale kto ją wypisze ?
po tych ostatnich cyrkach ?
no wiadomo co sie stało i najgorsze Ze miało to styczność z Jelfą w orginale,
idzie naruchać orginał chodz cena już nie tak niska.
To ja powiem tak najpierw o prolo miałem styczność z towarem z czarnego rynku i z apteką nie było różnicy nawet w produkcji jak i w działaniu były identyczne .
a co do omki to nie ma porównania właśnie bije aptekę w 100% z tą z czarnego rynku :)
jest cały czas towar pierwsza klasa ;)
grzesiek k
11-11-12, 13:41
jest cały czas towar pierwsza klasa ;)
tak?to zrob jedno foto omy i wklej je tutaj z kartka obok ze swoim nickiem
dokladnie :)
a co do aptecznej omki to Maxiu juz wstawiał foto i to z paragonem :p
grzesiek k
11-11-12, 16:23
a co do aptecznej omki to Maxiu juz wstawiał foto i to z paragonem
chyba nie zrozumiałes o co mi chodziło,
Wiecie co jak dzieci normalnie nie wiem z kad tam dany dil ma jelfe morze z apteki albo z czarnej dupy :) ale ja rozebrałem oryginał i z czarnego rynku i były identyczne pewno tylko badania laba jakiegoś by to potwierdziły ale po co to komu skoro to i to działa bije teraz aptekę kiedyś spróbuje dostać od św mikołaja omę na straganie u Zdzicha to porównam jeśli dożyje oczywiście aha wiem jedno apteka jest bezbolesna w moim przypadku po iniekcji zero bólu no ale nie których nawet widok igły boli
Grzesiek chodziło mi o wyp Volda a nie twoją :) tylko nie cytowałem
jesli chodzi o omke na czarnym rynku to jak najbardziej jest dostepna ale mysle ze nie długo i cena jak pisalem nie jest zbyt niska, chodz nie ukrywajac jest omo do kupinia na necie taniej niz w aptece na recepte tak ze kazdy kumaty wie o co chodzi :)